ANDA SEDANG MEMBACA

20

Gambar kenangan

FdausAmad Khamis, Oktober 06, 2011

Mamat kat atas ni kantoi kena prank call dengan Madrid radio,
kantoi besar, bangang!





Ok last one,

the Football's Biggest Traitors


**

**

**

**



"..but he joined Arsenal — Tottenham's biggest rivals — on a free transfer. Campbell had previously stated in an interview with Spurs Monthly magazine that he would never play for Arsenal!.."

Kahkahkahkah!, nak emo apa sangat ni?, rilek la..

20 Ulasan:

syamem berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nwx berkata...

gallas pun dari arsenal g hotspur kan?

Ajeossi berkata...

tiba-tiba lagu Menadah Impian terngiang-ngiang...

Awang Joe berkata...

musim woof woof adik2 dh menjelang...

p/s-semoga adijaya tabah menghadapinya...

Hambali ® berkata...

tahun ni lebih kepada meng woof woof adik2 nampaknya

senang hati geng a-field

azrijohan berkata...

tahniah gunners

treacher berkata...

Eh azrijohan dah tak letak address blog,mantap

Pak Alex & Co. berkata...

aman sikit kem lverpool bila team taski ni jadi perhatian minggu ni...

LS berkata...

reyes, reyes. bangang.

eh azrijohan mana link?

Maman berkata...

Haha.. Kantoi habis...! Rata2 pemain yg ditunjukkan ni semua mmg kalau boleh lepas score kiss batch tp bila kuar statement, mak aih.. Luke jubo dgr. Hahaha... Wenger patut didik player2 muda Gunners jgn dah goal tunjuk syg, nk blah tunjuk belang.. haha

oohh lala berkata...

Apa kaitan dgn emo semua ni?papehal pon smua arsenal's ex players takde yg buat perangai sial macam adebayor.itu je yg mbezakan adebayor ngn ex-gunners yang lain.dia tetap pukemmmmak pada gooooooooooners around the world.

Özgür Çek berkata...

adebayor dh buat pengorbanan yg besar kepada arsenal..
dia transfer masuk city dgn 25juta, dengan wang itu wanger patut jaga player2 star yg ada, naikkan gaji dan beli player2 yg berkualiti utk bimbing budak2 emo kat situ...
kedekut punya pasal semua star lari..

hellghast berkata...

sebangang-bangang Reyes,dia menang La Liga dan main dgn Real Madrid...kehkehkeh...

tapi Soll Campbel memang dah mcm Gorilla masa main kat Spurs dgn Artsengal...power nak mampos!

Errrr Ohh la la takde nak keji yang ujung2 komen ade gelak ke?

UnIBlog berkata...

form is temporary.. sikit time lagi on form la budak2 arse nih kekekeke.. yang penting "ade bayor ke tak de bayor?" hahahahaha!

Aku la ni berkata...

Arsenal akan bangkit tapi aku nak tinggalkan link kat sini...peduli hape aku..

http://akuminatbola.blogspot.com/

Streetwizer berkata...

nmpaknya kelab bangang mnjadi perhatian lg mnggu ni...

keli berkata...

Gua memang respek dengan RVP.

pokdegrunge berkata...

gunner juara..rlex2..

Ajiz Nasution berkata...

pagi pagi masuk ofis, bukak pc, terus bukak sokernet, baca komen artikel tentang arsenal.. artikel baca kemudian yg penting baca komen dulu.. memang seronok tgk bebudak EmoSenal kat sini.. terima kasih kerana menceriakan hari aku..haha

phyzL berkata...

7 dari 10 latest artikel on sokernet adalah mengenai gunners..ramai peminat gunners or "those who concern" kat sokernet nih rupanyer..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...