ANDA SEDANG MEMBACA

20

Monkey See Monkey Do




Khas buat Adijaya dan semua peminat Bangang (Arsenal)


 
Jadi sekarang dah tau kan monyet Adebayor belajor dari monyet Thierry Henry? Subjek ni nanti keluar exam PMR tawww!

20 Ulasan:

Raven X berkata...

Abdul Kon memang hostile.

It4Ch1 berkata...

lebih baik hormat peminat setia sesebuah kelab daripada jadi lalang.

azrijohan berkata...

hahaha,sengal

hellghast berkata...

Peh! dah mcm facebook masing2 berbalas entry nampaknya!!!

panas~~~ kehkehkeh!!!

aksara - butesse = butthurt essence

I Am Legend berkata...

Heheh dua tahun dulu punya cerita pun dah keluar balik ni!

oohh lala berkata...

Bebal betul,henry tu penah main ngn spurs ke?jgn nak samakan henry ngn adebayor tu pulak.kimak betul.

mirul berkata...

emo dapat dihidu

Maman berkata...

Hehe... Mantop la entri2 nye skrg... Kipidap bebeh..~

LS berkata...

Terbaik. HAHA!

Ada yg luka jubo ke? :D

Nik Zulkhairi berkata...

ade bayor ke takde bayor nih???

Awang Joe berkata...

kali ini ke-konekan abdul mmg power...yeah...abis laa konek2 adik2 kna sunat nnt...

Hfz A. berkata...

noicee!

kareem berkata...

Derbi North London ni dia punye feel lain macam. Player klasik dan hebat macam Henry je yang ada jiwa macam ni.Jiwa menganjing.

Streetwizer berkata...

makin byk emo di sokernet...

keli berkata...

Jangan woo..Henry ni pernah dapat first eleven Barcelona. Ingat apa..

Bercakap secara jujur Henry memang power dan legend. Memang ngeri kalau dia main kalau lawan team yang korang sokong.

pokdegrunge berkata...

abdul ni anak najib razak ke? muka same je..ramai sokong arsenal skrg..bgus2

balaci terhormat& co. berkata...

kami mahu adijaya!!hakhakhak

Ajiz Nasution berkata...

Aku cadangkan bukak satu panel kat sini utk "hall of fame of the butthurts".. Jadinya, tak sia sia lah orang mcm adijaya dan ohh lala emo kat sini macam perempuan tak cukup nafkah.

Maman berkata...

Adijaya lagi.. Dah trademark dah.. haha

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Kahkahkah! Bertambah-tambahlah emonye kejap lagi geng budak tadika ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...