ANDA SEDANG MEMBACA

37

Harapan Terakhir Arsenal

Pipiyapong Abdillah Hamzah Khamis, Oktober 06, 2011 ,
"Ko main macam ko biasa main..." - Wenger
"Aku tau kerja aku," - Pemain power

Ramai sangat kutu sibuk sibuk ambil berat pasal prestasi Arsenal. Biasa la kelab kuat. Jadi di sini gua terpaksa umumkan kemunculan pemain yang akan menggalas tanggungjawab berat di bahu bagi mengembalikan prestasi sebenar Arsenal.

Dia muncul di saat Arsenal memerlukannya.

37 Ulasan:

ijan de bunks berkata...

kah kah kah

ini memang legend.

pipi ftw!!!

Original Alien berkata...

adik sagna la nie

Ajeossi berkata...

mak aiiiiii

halif long berkata...

setan

Coolman berkata...

comel jeakan!! muka mkn penumpuk

Encik Akmal berkata...

buat muka tak paham cakap omputih.

Nwx berkata...

paham ke wenger cakap tu?


wv: midscy (petanda arsenal akan stay middle table)

Berto berkata...

Arsene Wenger = (AW)

So dekat sweater lu nnt lu guna apa, (PP) atau (FAH)?

dzulfinger berkata...

Steady...

rashideeshukri berkata...

macam setannnnn! kah kah kah kah kah!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

muka lu nampak cuak je pipi..

Besi Karat berkata...

Tu dia pipistuta..
Haha.

hantuLongkang berkata...

dia suruh 'Pemain Power' tu main ke, dia suruh blah barcelona?...lain macam je arah tuju tangan wenger tu..

msuhaimi2007 berkata...

memang takde harapan ni... tak boleh blah... haha...

LS berkata...

selamat la lu arsenal!

Hizwan Nizam berkata...

ini sangat art.
kehkehkeh.

hellghast berkata...

riak wajah 'Pemain Power' tu pun mcm tak puas hati aje! kahkahkah!!! mcm haram!!!

Aku! berkata...

...dan aku rasa arsenal akan menang pada perlawanan menentang sunderland nanti.. Tahniah kepada pemain baru arsenal ini.

Hazard Ali berkata...

Dan Liga Inggeris terus ghairah membeli pemain-pemain Malaysia. *FACEPALM*

Muhammad Fadhli berkata...

ini dah kire standard ramli man u....

se7en berkata...

pipistuta muncul sebagai melayu proto kedua yg layak bermain untuk kelab EPL selepas ramli19

Pak Alex & Co. berkata...

ksian...aku rasa pipi dh mcm gila isim tahap wenger ni. tertekan ngn penganjingan fans lain...sudah pipi, meh balik meh...

Ajiz Nasution berkata...

"Dengan adanya pemain power dan juga fan yg sentiasa emo, musim depan pasti kita akan menjuarai liga divisyen 2" - Arsene Wenger.

Nik Zulkhairi berkata...

in arsene we frust..

msuhaimi2007 berkata...

tak boleh blah ajiz nasution... haha...

I Am Legend berkata...

Hmmm...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

"In Pipiyapong We Trust!"

akulafix berkata...

next week lu main ikut line tepiiii je,bila bentner lari bawa bola lu kasi parap sama dia ok...gua bayar double gaji lu nanti.

adijaya berkata...

brader akulafix, bendtner takleh main lawan arsenal bro.

bila awak baru belajar tengok bola ni?

Cesc Luzeza berkata...

macam sial jerk..hahahahahaah..hero sepanjang zaman ni....

Özgür Çek berkata...

#IPWT

Streetwizer berkata...

kah kah kah!

teruk sgt da ni pipi..

keli berkata...

Ok gua ingat gaya ada dah..

pokdegrunge berkata...

mung main power2 skit..sumbat gol byk2 gtu..haa gtu..mcm sial je gmbo tu..taubat la lawok..

Usagi9898 berkata...

wakaka ini memang sangat ART!! pipistuta nak mintak sain buleh??

balaci terhormat& co. berkata...

adijaya..adijaya..hey..kahkahkah

idysur tagem berkata...

ARSENAL KE ARAH KUASA BESAR DUNIA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...