ANDA SEDANG MEMBACA

36

Lagu Minggu Ini






Lama betul rasanya takde orang letak lagu dekat Sokernet. Ini lagu biasanya untuk peminat bersamamu Liverpool, tapi kali ini abang nak ajak Jorji, Fdaus Ahmad, Nazri, Lucius Maximus dan Obefiend nyanyikan lagu ini bersama-sama.

Oh ya, fan2 Selangor pun bolehlah tumpang sekaki sekali ye.

36 Ulasan:

ibnu sina inamza berkata...

ref konek!

HadiJurmi berkata...

Macam sial, ref lahaknat

hantuLongkang berkata...

entri ada gambarajah awek dengan slogan 'dadamu ke dalam'...ilmu psikologi apa ko pakai ni, abdul? :D

Myth3fy berkata...

chris foy konek.
baru kira-kira nak pintas monyet.

Hazard Ali berkata...

Ref konek? Uhum.. bukan ref yang score pun.

Dush.

p/s : It's a grievin period, hence there should be no braggin, fags!

AKU_KUN 10 berkata...

kah kah kah setan sungguh reff pulak disalahkan setelah menyu bangang. hahaha

opsss sini ada video jugak

http://bandar-manchester.blogspot.com/

Din_diet berkata...

setakbur-takbur syaitan merah, tersungkur juga di theatre of hell.

The Transistor berkata...

Salah REF ke?? BODO!!!
Evan Last Defender MMg WajIb Card Merah PN..

Bangang La Fan Menyu nie...
dasar x skolah... wahahahaha

Ajiz Nasution berkata...

abdul, serupa dengan siapa? kalah kat tempat sendiri lebih drp 5 gol, serupa dgn siapa wei?

k-one berkata...

sapa2 ada muka gambar najib frust masa tgk MU kena belasah 6-1 d rmh dia? buat jemputan sampai masuk radio last2 kena 6 gol.

teka teki minggu ini.. apakah ayat makian yg keluar dari mulut najib n the geng masa d tgk bola d rmh nya mlm td?.

Mr Api berkata...

sblom ni Men u jerk yg titik team len, skali skala kene ap salahnya.. ye dok..baru tau mcm mana prasaan kene titik... xper2.. smlm rlek jer kene bahan ngan membe2 kat mamak.. ap ad hal..

Citeh berkata...

Peminat Menyu jijik sial, kalah je ref racist la, kote ref besor la, linesmen ader stock kondom la.


ader plak yang kate

Barca pun tak menang jgk mlm ni..

KAHKAHKAH!!!

keli berkata...

Ref konek tu mungkin diorang maksudkan Chelsea punya game semalam kot. Hate to say sebab dalam game tu gua memang rasa refree kayu macam fan Chelsea cakap.

WHY ALWAYS ME? :D

61ory 61ory Man United
Champ1-6ns

;-)

kakiberita berkata...

ref ok je. biasala. duit tepi, siapa taknak. MU punya duit tepi jgn cerita la.. korang mana fhm percaturan bolasepak moden ni.. yg korang faham MU kalah teruk tnpa sbb. msti ada sbb beb. gali ilmu bola dlm2 dlu. bru dtg komen2 alrite.

dan satu lagi.
sbb tu lah MU dicipta utk menjadi terhebat. sekian.

Usagi9898 berkata...

makin banyak aku post aku bukak, makin terserlah pulak kebebalan kakiberita ni. copy+paste alasan bodo die. kalau skandal atur game, turunkan je MENYU ke liga bawah macam Juventus kene dulu.

keli berkata...

@Usagi9898
Jangan layan sangat. Bukan dia tak pernah buat sebelum ni. Kerja dia pun carik hantu dan benda-benda yang angker. Serammm...
Teruskan menganjing macam biasa. Buat macam tak wujud je.

Apa ada hal

61ory 61ory Man United
Champ1-6ns
;-)

Streetwizer berkata...

gua dah tak lrt nak nyanyi lagu ni 6 kali...kah kah kah...:D

Ajiz Nasution berkata...

@Keli
"Ref konek tu mungkin diorang maksudkan Chelsea punya game semalam kot. Hate to say sebab dalam game tu gua memang rasa refree kayu."

Aku setuju dgn Keli.. Bukan atas sebab aku seorang CFC fans.. Tapi ref mmg macam kayu.. Tgk match facts berapa byk kad dia layang kat player Chelsea..

zool fadli berkata...

Lagu untuk minggu ni... terimalah....
http://www.youtube.com/watch?v=L7zDWpNBc3s

matbong berkata...

Manure dah kena rogol 1-6 dilaman sendiri..
Pencen awal2 lg bagus la Pak Alex

kakiberita berkata...

ntah korang ni. jgn ambik pot sgt tntang kepoweran MU.

baik korang fokus nganjing MU smbil membiarkan fakta jual game itu dgn begitu saja. kah3.

hantuLongkang berkata...

"Kerja dia pun carik hantu dan benda-benda yang angker"
- keli -

ko biar betul..apsal dia nak cari aku?..

aku kutuk sikit je MU kalah semalam..ko yang kutuk lebih2...patutnya dia cari ko..ko jangan..aku cuak dah ni..

Usagi9898 berkata...

"ntah korang ni. jgn ambik pot sgt tntang kepoweran MU."

power? kene 6 bijik tu power ke? definisi power kakiberita adalah team yang dipersotong-sotongkan di laman sendiri ke?

kehkehkeh

kakiberita berkata...

bkn setakat player je power MU ni. penyokong tegar MU plg power. dpt baca simbolik perlawanan.

kira org kata kalah yang dapat dijangka. dan terus rilek. smbil sambung makan kacang.

tgk komen gua. xde ayat lucah dan gmbar konek. tetapi msh ada rakan dan taulan yg punggung luka. tak ke power MU kalu mcm tu gayanya?

keli berkata...

@hantulongkang
Gua lupa nama lu ada hantu jugak. Tak percaya singgah blog kakibangku oopss... kakiberita. Misteri siyot. Dah macam nak jadi uncle seekers pon ada gua tengok. Jangan dia sambung cerita Penunggu Istana 2 sudah.

hantuLongkang berkata...

@keli:
oo..takpe lah...itu hobi dan hak dia..

tapi hobi dia copy & paste komen dia dalam tiap2 entri, aku rasa macam nak tumbuk...hahah :D

kakiberita berkata...

abg keli jgn la promote blog saya.. kesian la kat saya. saya takut la. jgn la abg keli. takut sangat. takutnye saya.

tp disebabkan MU power, sya smbung mkn kacang smbil terlupa ape yg saya takutkan tadi. kah3.

Usagi9898 berkata...

mmg power la Menyut. bergaya tu kalah kene 6 bijik. trend skang nak kalah bergaya kene kalah besar. kalah kecik2 ni hanya untuk team kurang power. Menyut power sangat, nak kalah pun kene power so mesti wajib kene 6 bijik untuk kalah bergaya. tak gitu? kehkeh

gua selamba makan kacang melihat orang butthurt meroyan sakan.

rashideeshukri berkata...

apasal asyik makan kacang je si kakiberita ni? memang dia ni tupai ke ataupun takde modal lain nak menganjing orang?

copy+paste blog ni kerja orang-orang Melayu tak sekolah je dik. ke adik kakiberita ni memang tak sekolah, kah kah kah.

kakiberita berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Hanep berkata...

mane konek??

Kid berkata...

@hazard ali

"p/s : It's a grievin period, hence there should be no braggin, fags!"

ayat yang berjaya menyedapkan hatiku setelah diaibkan. Nasib baik NS pergi final.

pokdegrunge berkata...

tp kalah ng tranu..

Kid berkata...

iyeee..terengganu kan power..konfem ns kalah..berbelah bg pulak rasanya nk g shah alam ni..kenape la kene jumpe terengganu kat final..

Hazard Ali berkata...

Bukan apa bro Kid.

Dah kalah 6-1, lagi nak cakap besar.
Buat orang lagi menyampah je buat apa.

Macam tak penah kalah seblum ni.
Diam diam sudeh...

Maman berkata...

Betul tu, Hazard. Lepak.. kalah mmg unacceptable but just perhaps keep it yourself let if nak share pun, jgn masih meninggi diri. MU mmg bnyk piala, tp kekalahan besar xboleh elak. MU tahun 1999 mmg dahsyat, tp kene ngn Chelsea 5-0 gak. Masih kuat kan? Hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...