ANDA SEDANG MEMBACA

17

The Mighty Transition



Hmmm...


Khas buat adik-adik Arsenal, abang kasi link sekali lagi pasal kenapa Arsenal tak menang piala.



Okay, jangan tak baca pulak. Soalan pasal ni nanti ada keluar PMR tawww!

Nota tambahan:

Baca balik entry ni: http://sokernet.blogspot.com/2011/03/manchester-not-dead.html dan kalian akan jumpa bangang ni.

17 Ulasan:

hellghast berkata...

kahkahkah!!! 1st
mohon exam UPSR plak

Ozzz3000 berkata...

ni benda lama bhai.. plan ni gagal..

I Am Legend berkata...

"abang kasi link sekali lagi"

memanglah benda lama bhai, dan semua tau plan ni gagal. sebab tu abdul tempek sekali lagi kat sini bhai, namanya nak menganjing bhai.

ada paham ke bhai?

bye bye!

Union Equatoriale berkata...

Kalau tenung gambar ni lama-lama, kita boleh hayati keperitan yang ditanggung orang tua ni

Kesian

azrijohan berkata...

baik bang..saya akan baca

It4Ch1 berkata...

Tahukah anda Ix Techau seorang perempuan yang sangat meminati the Gunners?

jem berkata...

ombak jahat!!! byk sgt waves... abes dilambung ombak semuanya... hahahahaha....

encikmasen berkata...

its a brilliant plan but not flawless..

still, in le professor we trust..long live the gunners..

trevor berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hantuLongkang berkata...

plan ni nampaknya sama nasib dengan wawasan 2020...

initiate plan B...
buat stadium baru, tukar emrirates jadi kasino...

kareem berkata...

ini kotey

Özgür Çek berkata...

ok..fan arsenal yg xbaca link yg abdul bagi ni sampai habis xtrue fan..
beli jersey ori ke,ori siam ke,kalau xambil kisah pasal kelab yg dah ke tangga-15 dan xmau amik tau sdikit-sbanyak knowledge pasal kelab, orang ni la yg boleh dikata xtrue fan...

IAWF!!
*F=frust....kah3

keli berkata...

Ini gambar godfather mana pulak..

mcphisto berkata...

wenger ni nak jadi macam sultan bola ke...

3rdfrom9 berkata...

ombak pertama yang tinggai Johan Djourou , ombak kedua yang tinggai Walcott, diaby, Song dan ombak keempat ramsey berapa banyak ombak da. yang keluaq dari ladang brapa ekoq plak ....

ijan de bunks berkata...

jeles letew.

#IAWT

Streetwizer berkata...

gua tgk wenger dkt 5-6 kali kesian gak dgn org tua ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...