ANDA SEDANG MEMBACA

26

Mohon Moyes

Abdul Sokernet Sabtu, Oktober 01, 2011

Kalau tak nak belajar dari SIR ALEX FERGUSON sebab beliau terlalu hebat dan dari Old Trafford, sekurang-kurangnya tengok la David Moyes. Beliau adalah contoh elok bagaimana pengurusan, pengurus dan penyokong sama-sama dalam satu pasukan. Everton dan Anfield bukan jauh pun, sepelaung aje - Abang Jorji, 10 Januari 2011, Old Trafford

Abang harap Pak Kordi tak silap minggu ni. Bukan apa kalau kalah abang rasa penganjingan kali ni tahap dewa abang bagi sama Liverpool.

Abang nak ingatkan satu je, David Moyes jadi manager Everton dari 2002 sampai sekarang, Liverpool dah tukar manager sampai 4 kali! King Konek sejak masuk A-field abang dengar cerita dah belanja 100 juta pound sterling, tapi abang Moyes sejak Januari awal tahun ni tak belanja satu sen pun beli pemain.

Apa makan Moyes ni?

Apa-apa kes, abang dah standby Microsoft Paint.

26 Ulasan:

hellghast berkata...

1st! kehkehkeh...!!!

pepol berkata...

terbaik,standby dgn paint,hehehe

adijaya berkata...

mohon artikel big match la sbijik. takkan north london derby pun takde sape nak cover. adoi la..

ijan de bunks berkata...

fuhhh terasa berdebar pulak kan dengar abdul warning macam ni. harap ada kejutan

#yawn

muhamad imran berkata...

mana gambar kenny dengan red eye

f.islahi berkata...

lukis terus je abdul. probility tuh ade hehe

Raven X berkata...

Macam biasa, Abdul Konek suda standby

#YNWA

ElevenIsSebelas berkata...

-- giler lah si abdul .. dah standby dengan Ms Paint ...

-- kalau nganjing tahap dewa tuh ; mahunya king k jadi konek bercabang dengan batu setandang nih nanti ...

-- mana pak kordi takder ulasan nih ... kecut batu la tuh


-HTL-

rashideeshukri berkata...

dulu time Mikel Arteta dengan Steven Pienaar, Everton ni boleh la tahan lagi. ni kalau nak mengharapkan Jack Rodwell dengan Tim Cahill je, gua macam dah boleh nampak siapa menang dua Merseyside Derby season ni.

keli berkata...

Penganjingan tahap dewa?
Setakat letak gambar konek tu je pakai Microsoft Paint...itu aje penganjingan tahap dewa Abdul Sokernet ni.
Btw, gua tak nafikan David Moyes memang manager yang bagus. Tapi Kenny Dalglish lagi bagus.

-mochafiz- berkata...

@rashideeshukri kalau Everton menang mesti lagi masyuk kan?

nu_Ox3r berkata...

@adijaya

bigmatch?sbb tu xda org nk cover.hahaha

balaci terhormat& co. berkata...

mana microsoft paint?mana dia?aku tggu ni..kehkehkeh..

Farid berkata...

OK, mohon MS Paintkan konek kat dahi Moyes ni.

trevor berkata...

kah kah kah. hoi mana microsft paint?

kah kah kah kah.

semakin hari lu semakin lame lah bedul? kenapa ah?

Özgür Çek berkata...

'In my time at Anfield we always said we had the best two teams on Merseyside - Liverpool and Liverpool Reserves.'
-Bill Shankly

Raven X berkata...

Bodo Abdul Konek. Hisap konek banyak sangat. Padan muka lu.

RABUN berkata...

alamak tak jadi mengepaint la plak eh...

kalo nak lepas gian sgt sila la paint ajer dahi ko tu jadi kapten konek

Hanep berkata...

aku xtau la kenape bedulsekonek nie anti bebeno ngan liverpool...ade pengalaman hitam ke ngan fan liverpool??

Heysátan berkata...

abdul sokernet bodoh.

LS berkata...

yg maki abdul ni semua menyalak2. anjing ke?

Heysátan berkata...

dan LS lg bangang dari abdul sokernet but, bodoh tetap bodoh lah.

hantuLongkang berkata...

"abang jorji dah belajar macamana nak 'menguruskan' everton semalam?..."
- Hantu, 2 Oktober 2011, Tepi Longkang Anfield -

hahah :D

balaci terhormat& co. berkata...

"mari kita tumpukan perhatian pd US Open,IRB WC2011..tak mencabar sial lyn EPL"

tulah,EPL kau jdikn tmpat training..bila match UCL,baru kau tau tnggi mna awan kumulus nun..kehkehkeh

Farid berkata...

Abang, nak cerita Arsenal sikit..

Streetwizer berkata...

mohon moyes mcm monyet...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...