ANDA SEDANG MEMBACA

14

Hujung Minggu Saya

van kordi Selasa, November 22, 2011

Baiklah, saya akan bagi pujian kepada pemain muda Malaysia semalam kecuali 'you know who and yes, him too'. Tapi harus diingat pujian saya ini merangkumi kejohanan setempat sahaja kerana lebih dari itu, kita masih terlalu lemah. Ingat kekalahan 2-0 kepada Jepun, main lembik macam taik cirit dengan persembahan yang amat menyedihkan pada 21 September sudah? Kesinambungan cerita ini ialah pada 23 Nov, lawan Syria. Jadi eloklah kita tengok dan fikir-fikirkan.

Baiklah, saya terima hakikat bahawa mutu bolasepak kita jauh lebih rendah dari mereka tetapi seperti sebuah rekod lama yang rosak, persoalan yang sama akan kembali berputar iaitu 'sampai bila FAM akan tetap begini'?

Kepada mereka yang terkinja-kinja mengatakan admin di Sokernet tidak cintakan bolasepak Malaysia, anda semua boleh pergi ambik bantal dan tidur dalam kubur.

Kepada mereka yang sayangkan bolasepak negara, percayalah bahawa sistem pengurusan dan struktur bolasepak kita perlukan perubahan yang ketara.

Kepada mereka yang cintakan Liverpool - Terlalu Power (TM), #YNWA ./

P/S: Sila pilih mana patut saya letakkan gambar kepala b*n*? A, B, C, D atau kesemuanya sekali?

14 Ulasan:

NXXB berkata...

gambar mcm haram. haha!

Jarr berkata...

kakakakakakakakakkakakaka.Mangang!

msza berkata...

boleh tahan cilakak jugak entri ni, kah kah kah

Fahmi Ismail berkata...

Kepala mana yang paling power? A,B,C atau D ???

Ariffin Janal berkata...

kepala bana A merujuk pada Ferdinand (Indonesia) yg sakit telor.

rashideeshukri berkata...

kalau kita cerita pasal development bola dekat Malaysia ni sampai bila pun tak habis. tapi yang paling fakap, Sultan Bola tak nak turun, dan takde inisiatif langsung nak berubah.

speaking of development pun, bagi la AVB ni masa. baru masuk, takkan la nak buat perubahan ketara sangat kan. tapi siapa la dia kalau nak banding dengan King Kon... opss, Kenny kan? thanks for the three points, Posh Londoners.

YNWA!

Mohd Farwalis berkata...

Chelsea adalah kepala bana of england?

Kurast berkata...

pakkordi kalu ngepost memang ngebest! da tentu la A, kepalab*n* betullah lah kalu sape x tau..

Kepada mereka yang terkinja-kinja mengatakan admin di Sokernet tidak cintakan bolasepak Malaysia, anda semua boleh pergi ambik bantal dan tidur dalam kubur - best syial ayat nih

pokdegrunge berkata...

nyaknye molek fakri...

keli berkata...

Kejam gile lu punya gambar...lepas tu suruh letak kepala bana lagi. :D

sinach zawawi berkata...

camp chelsea ingat kita lupa ke? never forget liverpool 2-1 chelsea.

YNWA

Ajiz Nasution berkata...

Dasyat! leher fakri siap ada darah2 lagi tu.. ni betul punya marah ni..

Maman berkata...

Cett, @pakkordi..! Gambar molek eh. Haha.
Yep,Presiden tukar la. lame sgt apa pun xboleh. Xseiring zaman. Seolah2 mcm Sepp Blatter Malaysia pulak Sultan Bola ni. Kasi org lain yg boleh fokus & full komitmen kat bola, bukan atas sebab glam, keuntungan kerabat, atau agenda2 & kepentingan diri sendiri. Aiyoo..~

hantuLongkang berkata...

apa mamat tu buat celah kangkang AVB?..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...