ANDA SEDANG MEMBACA

20

Jangan kita lupa..KOAM pun sama naik kepala bananya!!

FdausAmad Selasa, November 22, 2011

Malang tiada pembela.

S. kannathasan, Mohd Yunus Yasaleh, Schezuan Ahmad Rosli dan P.Yuaraaj.


Dengan kepala bana KOAM ni, maka kepala bana Fakri jatuh nombor 2.


Bubarkan KOAM demi kemajuan sukan olahraga!.

20 Ulasan:

Pipiyapong Abdillah Hamzah berkata...

Mohon ceritakan apahalnya. Gua terlalu sibuk untuk cari cerita.

NXXB berkata...

apahal pulak ni?

MOFASAD berkata...

koam sama macam arsenal tak?

Pipiyapong Abdillah Hamzah berkata...

Mohon Mofasad makan penampor

FdausAmad berkata...

aku pun takde time nak korek, ini hal pergi berlari bayar tiket sendiri ke apa benda macam tu la. Aku dengar tidor pun macam pelarian kat Palembang tu.

hal cerita panjang ni bagi Lucius je lah.

Mr Api berkata...

dengarnya menang emas 4x400.. tp xamik medal sbb balik awal.. lebih kurng mcm tu lar..rasenya..

.Gory. berkata...

Mereka menang emas untuk negara, tapi tak sempat ambil medal, sebab habis lari terus kena balik. Flight dah arrange macam tu.

Alasannya, kerana KOAM anggap mereka ini tiada harapan menang medal.

Utmost kepala bana!

Fa-T berkata...

ni lkes KOAM bagi alasan : terlalu ramai atlit kelas B yg dihntar sebagai wakil. Depa ber4 ni dalam kategori (kelas) B. Jadi KOAM anggap depa ni tak da harapan. Jadi lepas depa lari dan menang tmpat pertama. belum sempat naik podium sudah panggil balik. Pun satu lagi bangang jenis tepu

Hazwan Arif berkata...

kesian..x smpat amik pingat..

azfar hranica berkata...

kesatuan olahraga ass-hole malaysia

Kurast berkata...

kalau yg ni memang aku setuju! kepalabanakan KOAM demi kemajuan Fakri..haha

mcphisto berkata...

calon kepala bana no 3..
persatuan sepak takraw malaysia..

keli berkata...

Maknanya kena kepalabanakan Shahidan Kassim ke? Jangan kooo... ;-)

mirul berkata...

KOAM adalah salah satu contoh betapa bangangnye persatuan sukan di malaysia ni.

Daripada peringkat sekolah rendah,sekolah menengah,universiti sampai la ke tahap persatuan kononnye profesional macam KOAM ni,
semua pesen bangang.

Yang retinye,mesyuarat dua tiga minit,makan karipap dengan minum teh,borak borak pasal main golf.

bangang bangang bangang

r.k berkata...

jenis FAM jugak KOAM . yang ada M ni semua macam tu rasanya .
contohnya , M______ _______ .

kushyrie berkata...

"Daripada peringkat sekolah rendah,sekolah menengah,universiti sampai la ke tahap persatuan kononnye profesional macam KOAM ni,"

dah nama dia KOAM - Kesatuan Olahraga Amatur Malaysia..mane celahnye professional?


mohon penukaran nama KOAM kepada KOPM

Nwx berkata...

aku terbaca KOPM tu sebagai MPOP. adesh...

hantuLongkang berkata...

ahh...letih pulak baca banyak sangat 'kepala-bana' dalam setiap entri dan komen..hahah

Ajiz Nasution berkata...

Yang terbaru, Zolkeples Embong bg statement menyalahkan tuan rumah sebab tunda penganugerahan medal acara 4X400m ni hampir 24 jam.. Hahaha dah kantoi pandang rendah kat atlit sendiri, nak salahkan penganjur plak..

Bxbo.Stinson berkata...

Dengar cerita, tuan rumah delaykan 23 jam acara naik podium tu. Tu pasal 4 orang ni kena balik, sebab ticket flight dah tempah. Selalunya, habis acara terus naik podium. Ni kepala bana apa sampai 23 jam delay? KOAM tu tak ada masalah rasanya, tak tahu la. Mohon berkongsi cerita lah ya. Chow, KEPALA BANA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...