ANDA SEDANG MEMBACA

28

India 3-2 Malaysia

Pipiyapong Abdillah Hamzah Khamis, November 17, 2011 ,
Kepala banakan.




Maksud aku, bincangkan. Tapi sebenarnya kalau bincang pun dia akan jadi kepala bana juga. Jadi baik kepala banakan terus.

28 Ulasan:

lang berkata...

nawaitu kepala bana

r.k berkata...

told ya . bana bana

honey berkata...

baiklah
.
.
.
.
...KEPALA BANA.

Raiden berkata...

Fekk. Padahal bola sepak nie bukan sukan utama pon kat india,berbanding kriket ngan hoki. Itupun malaysia tak boleh makan? Memang kepala bana. Sekian.

Amir Husaini Zakwan berkata...

kepala bana acik dia lah

Paria Perawan berkata...

Memang layak di kepala bana
kepala combat
kepala takuk
kepala hotak
kepala kulup

kahkahkahkahkahkah!

treacher berkata...

Nak bincang ape lagi pipi? Kepala bana die

pokdegrunge berkata...

bosan sial msia maen dowwh...ckp luar bradong aku ney...

Mohd Aizat Nazmi berkata...

kepala pitok

Usagi9898 berkata...

kepala bana dia

gila sedih bolasepak malaysia skang nih.

faizul berkata...

ulasan yang simple tapi padat dengan kepala bana. ahahahaha. negara yang power main kriket ngan hoki pun power main bola. malaysia? hampeh. baik bola baik hoki. ahahaha. sabo je la~

Abi-iRFAN berkata...

Diorang tak malu ke?

NXXB berkata...

KEPALA BANA!

GGMU berkata...

India power..diorang ada Sohail Abbas..Malaysia ape ada?? Safee Salee?

Jarr berkata...

Gua syorkan player Malaysia pergi mandi Sungai Gangga.Buang kepala bana.

Miziey berkata...

KELAPA NABA!!

Kurast berkata...

ANAB ALAPEK

α.φ.a.k. berkata...

defend sesat mana dia pggl letak main semalam eh? keeper pun letak keeper misi 33, apehal tak apakai keeper jang, paling babi pun amik kiper ganu nelang tu..kepala bana.

hantuLongkang berkata...

aku tak kisah sangat kalah friendly pasal biasanya masa tu masa nak test formasi baru, pemain baru, strategy baru, etc...lagipun main tak all-out sebab taknak cedera bukan2...

tapi dengan india??!!..
ok, aku terpaksa kepala-banakan jugak la nampaknya kali ni...

bana!!

ghost warrior berkata...

nak main apa baru menang budak2 nih? galah panjang? lari dlm guni? lari bawak telur dalam seluar? err...maksud gua, telur dalam sudu.

Streetwizer berkata...

kepala bana...sekian!

yiecah berkata...

sesungguhnya,mereka sangat sesuai di kepala bana kan..

top_ace7 berkata...

"Sali Safee. 1 on 1. Neha porengge jaya tumia hum saap hain kuch kuch hota hai... GOALLLL!!"

Commentator India FTW!

ijan de bunks berkata...

fakinggggg

memang takde mood nak follow game semalam.

kepala bana habissss

definitely maybe berkata...

ape la dok main kepala.tapi..kepala bana la wei!

sic berkata...

mcm gampang...hahhahaha

fuz berkata...

gua mls nak ckp pape lg, kepala butoh kucing malaya kbai

kareem berkata...

india power dowhh..diorang kan main Piala Asia..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...