ANDA SEDANG MEMBACA

32

Malaysia 2-1 Thailand

Pipiyapong Abdillah Hamzah Rabu, November 09, 2011 ,
Peduli apa aku Malaysia menang? Main takat tu juga. Kepala bana laaa!!!


Notakepalabana: Aku tak paham apa benda yang boleh dibuat dengan pingat emas Sukan SEA ni kalau dapat. Dulu pun dah dapat kepala bana juga jadinya.

32 Ulasan:

balaci terhormat& co. berkata...

jaguh kg kirenye??

Kaki Merapu berkata...

kepala banakan pipi..hahahaha..

Amirul (aremierulez) berkata...

Ini entri ke, status Facebook ni?

rashideeshukri berkata...

bangang bangang bangang!

kareem berkata...

pipi...pipi..hati kau keras pipi....

balaci terhormat& co. berkata...

takkan takat tu je entri??sia2 je tau game play tim Berti Vogtz..bangang!

pakDin berkata...

hahaha

lang berkata...

lembutkan hatimu dengan sedikit rasa kasih sayang pipi. kahwin cepat2.

zool fadli berkata...

Malaysia memang Arsenal...

keli berkata...

Malaysia menang Pipi. Puji la sikit. Cara main pun ada perkembangan dari lawan Singapura. Gua harap prestasi kekal konsisten.
Penting atau tidak pingat emas tu bukan soalnya Pipi, tapi sedikit sebanyak dapat memberikan rakyat Malaysia terutamanya peminat bolasepak benda untuk diraikan walaupun hanya bersifat seketika atau sementara. Sebab selepas itu setelah melihat muka Sultan Bola kita akan merasa tertekan balik semula.
Tapi gua hanya dapat kepuasan sebenar sekiranya menang lawan Indonesia. Harimau Muda FTW!

rashideeshukri berkata...

ye la, mudah untuk berkata-kata kalau diri tak bertanding dalam Sukan SEA. at least dapat emas boleh jugak cerita dekat anak cucu nanti. daripada tua-tua nanti mati terkangkang je.

top_ace7 berkata...

Pergh. Aku baca satu nafas je.

Mohon Harimau Malaya passing cantik sikit macam Dahlia Teck. Pass macam Barca dah lah. Tak minta lebih pun.

More posession, more confident.

Blueheart berkata...

tau nyalak je pipi ni. jenis bodo perasan lahir kat arsenal. puiii!

Lion-O (Thundercats) berkata...

pipi mcm besa mengarsenalkan diri dia..

Azwraith Tinto berkata...

bukan senang nak sependapat dengan penyokong arsenal. tapi aku sokong pengkepalabanaan ini

syemora berkata...

gua sokong lu pipi.

SM berkata...

mamat pakai jersi ada tulis FAKRI kat belakang macam main jubur je, bila depan gol santai abis sial!

siputgulung berkata...

dah mmg kepale bana.
wa sapot lu pipi

M.Haz berkata...

menag pon kena kepla bana...kalah pon kene kepala bana..haihhh

Kazman Damai berkata...

Dapat pingat emas boleh ngorat awek Singpore.

r.k berkata...

gila kau , pingat emas tu gadai laku woih .

AzR0 berkata...

mcm wenger. kepala bana xmenang pape 7 season. mng 2-3 game dh leh mng league.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Pahang yang baru turun liga pun tak kena kutuk seteruk ini.

Hapuskan sindrom 'pilih bulu' di dalam Sokernet!

Kurast berkata...

memetik kata2 dari lucius dlm post sblm ni ---> "Celaka. Dah menang mestilah dipuja, tak akan hendak dikepala banakan pula?"

Adakah pipi celaka? sama2 kita nantikan..

faizul berkata...

perlawanan antara Malaysia ngan Thailand semalam ada la sikit improve berbanding dengan perlawanan ngan Singapore sebelum ni. midfield ada sikit function cuma forward tu ada kebangangan sikit. takpe2 leh improve lagi untuk next game.

Streetwizer berkata...

sgt kepala bana....balerr...balerr...

hantuLongkang berkata...

hahah...
entah macam mana, aku nampak entri pipiyapong ni ialah compliment untuk malaysia menang dengan thailand...

cuma compliment ni dibuat dengan nada cari gaduh...gaduh2 sayang..takde hal..

tapi mungkin jugak aku tengah 'sejuk' :D

definitely maybe berkata...

aku setuju.dah macam status facebook.bana2

zulhelmimalek berkata...

pingat emas tu boleh jual masa hari tua esok pipi oii. mana la tau masing-masing masa tu dah takde harta,jualkan je la pingat emas tu.

nampak kat situ? ada jugak kegunaannya pingat emas tu.

kahkahkah.

apa-apa pun kepala bana la fakri saarani. kepala bana jugak untuk yg main macam kepala bana.

pokdegrunge berkata...

hahaha..baloh2..

izat123 berkata...

aku paham pipi.
tersirat ni.
pipi nak cakap tak guna dapat emas pun kalau main tetap bangang juga lepastu.jaguh kampung je.pergi asia sikit da gagap

francex berkata...

footy friday?? where are they wednesday??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...