ANDA SEDANG MEMBACA

48

Amboi, Amboi, Amboi, Europa League!

Lucius Maximus Khamis, Disember 08, 2011 , , ,





"I don't want to be one of the Chelsea players today, I couldn't play this game, it's difficult game for them"
"Whenever I watch him play, to me David Luiz looks like he's being controlled by a 10 year old on a PlayStation"








Kui, kui, kui!







Kui, kui, kui!

48 Ulasan:

Amirul (aremierulez) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Amirul (aremierulez) berkata...

Mohon Lucius Maximus menulis buku Cerita Manchester United Tidak Ke Champion League(CMUKCL) pula selepas ini.

Lucius Maximus berkata...

@Amirul,

U forgot the T in CMUKCL

Pert Doherty berkata...

hihi

nasir berkata...

rlek la.. liverpool 2x bturut2 xg chmpion league xksh pun...

KayuUkur berkata...

Stoke City akan mengajar kelab-kelab bangang dari manchester dan menjuarai europa mikey mouse club seterusnya mmencabar kelab-kelab champion seperti barcelona mahupon baselona

Aie Isa berkata...

kui kui kui!

paiseh berkata...

basel tu power gile sebenarnya~

Pet Shop Boys berkata...

Shit man! Takde MAN U terasa Champs League takde makna....

Malas ah tengok final Champs League kalau takde Man U!

Comel Macam ^@^ berkata...

x de menyu champs league takde makne???....kemon la weh.....

mrlrie berkata...

konpirasi UEFA!.. dalam 4 tahun 3 kali masuk final... bosan arr.. mau team lain pulak!!

Ajiz Nasution berkata...

kuikuikui.. pedas jugak mulut si David Luiz tu ek.. ada ciri-ciri untuk menjadi pengulas sokernet ni.

mirul berkata...

makin berseri seri la liga europa lepas ni dengan kehadiran adik beradik dari manchester.

auwwwwwwwwwww

the writer berkata...

di suatu petang yang indah,

pakSAF bercerita kepada anak-anak buahnya apa target mereka musim ini.

pakSAF: target kita adalah juara liga!

ebera: tak boleh bos!manchester citeh terlalu kuat untuk ditendang dari persada liga!

pakSAF: takpe.kita boleh jadi juara champions league!

bidik: tak boleh bos!kita dah kalah dengan baselona dan keluar dari saingan.macam mana nak menang?

pakSAF: kalau macam tu kita target europa league je lah!

wooney: tak boleh jugak bos!mengikut kata-kata pak mancini,depa pun nak target europa league jugak.kena 6-1 lagi kang.naya!

pakSAF: celaka betul.takpe lah.target piala FA dan carling cup je.

rusanani: apa bos dah lupa?bulan 1 nanti kita lawan manchester citeh lagi untuk FA cup!konfem kena titik 6-1!

badaktov: betul tu bos!saya dah tak larat nak main lepas kalah dengan crystal palace aritu.kita dah keluar dari saingan carling cup!

pakSAF: la..dah tu?apa yang kita boleh target tahun ni?tak kan nak tunggu FA bagi anugerah kelab terbaik atau stadium terbaik?

rioh: takpe bos.saya cadangkan kita buat piala sendiri macam arsenal selalu buat tu!

pakSAF: bernas jugak idea tu!

mrlrie berkata...

oooseemmm...last skali Arsenal jugak yang kena!! hahahaha

Putra berkata...

nampaknya penyokong2 m.u semua menyorokkan kote masing ke dalam punggung,hahahahahahaha...

Michael Kosher berkata...

MU AYAM,,,kalau lawan barca ke,,real ke time gruping kalah,aku bleh trime,ni BASEL,,hmm,mcm biase,fan2 MU paling diam,dasar ayam!

ijan de bunks berkata...

alasan kalah dan tersingkir dari grouping adalah konspirasi uefa. sumpah sampah fan yang cakap macam tu. kalau team main macam tahi terima sasjalah.

kahkahkah

Hidemichi berkata...

cepat...gua tak puas hati lagi ni...mana Man U fans... cepat, kepalabanakan team sendiri...diam pasal apa? Mana Rashideeshukri?

dasar ultras manyu! jd ultras malaya malu pulak.

Pet Shop Boys berkata...

Fan Man U bila kalah memang menyorok :)

Puma Cabana berkata...

bkn je kote disorokkan..sokernet ni pon diaorg xbukak..ni mst tgh mabuk Mister Potato Banana...hehehhe

pokdegrunge berkata...

kebabian cinta..

pejalan kaki berkata...

19 kakakakakaliamak

talkIZcheap! berkata...

korang tak boring ke kutuk-kutuk MenYu ni? bukan kelab kuat pun, ngan basel pun jahanam...

owh lupa, apa lagi punca kegembiraan korang kan? Kelab sendiri takleh menang ngan MenYU ayam ni...

ok, aku paham, carry on... :p

Pet Shop Boys berkata...

Bukan dgn Basel je kalah. Dengan Crystal Palace pun kena...jgn lupa.

Michael Kosher berkata...

@talkIZcheap
aku sokong crystal palace yg xsbrapa,mng dgn MenYam, so xpeke aku ckp MenYam tu ayam?

nu_Ox3r berkata...

konpirasi UEFA!.. dalam 4 tahun 3 kali masuk final... bosan arr.. mau team lain pulak!!


tapi kalau menang skali je wat pe kn

Askar MUFC berkata...

Game pagi tadi memang patut kalah pun. Tahap permainan dah jatuh tahap average kalo compare dengan awal season aritu. Pastu sudahlah jatuh kena timpa tangga plak, sudahlah kalah vidic injured plak..demm

kobetz berkata...

AMatIRUL,
Mohon Lucius Maximus menulis buku Cerita Manchester United Tidak Ke Champion League(CMUKCL) pula selepas ini....???

aku rs man utd layak men UCL,xlyk ke nex round..yg btol2 xlyk ialah team yg btol2 ayam gambo dia..

bangang la statement..jgn ikotkn perasaan..segan beb..

lame aku perati, dak2 man u senyap ke dak2 skola laen yg ribut bile man u kalah nie..?
kalah pon kalah la..jnji men eropah lg..!;-p

Askar MUFC berkata...

Aku rasa MUFC patut bagi budak2 muda plak main europa league pasnih, bagi pendedahan main peringkat tinggi sikit untuk persediaan musim depan. Kira pemain2 senior konsentret untuk BPL dengan FA cup sudahlaa, bukannya pawer sangat pun sekarang kalo nak main banyak2 tournament nih..huahuahaua

akubukanpemikirhebat berkata...

Kalau Fakri Shaarani kepala bana abadi. Menyu apa pulak? Kalau dulu Manchester City dgn Menyu tak sehaluan tp kali ni mereka nyanyi lagu yg sama "kita serupa...kita serupa..." Menyu patut dikepala banakan paling agung sebab tak pernah dibuat mana-mana team Inggeris tersingkir peringkat kumpulan. Rekod seabad pulak tuh. Walaupun Chelsea dan Arsenal bangang tp mrk tak pernah pecah rekod tuh.

KaY BeRpUtAr berkata...

Fuck oFF kpd smue M.U. haters! GGMU

lucy konek berkata...

rekod sangkut kat grouping ni memang di pegang MU sebelom ni..UCL 2005/06..malah lg teruk siap dapat no 4 and tak layak tuk europa league..ironi nye MU 1 group ngan benfica sama mcm musim ni...

talkIZcheap! berkata...

@Kosher: cakap ler... hado aku kisah? Ho ho...

@Nu_ox3r: at least masuk jugak dan menang jugak dari tak masuk lasom, ye dok? keh keh :p

Ala... sape tahu ek channel berapa ngan hari apa Europa League ni main??

keli berkata...

Europa League biasa bersiaran pada pagi-pagi buta hari Jumaat.
Saja nak share dengan peminat MU. Jangan lupa, OK. Selamat melayan Europa League.:D

The Transistor berkata...

Masok final klu menang sume final tu xpe gak.. last last sangkot gak...

keli berkata...

Selepas ni memang sah memang takde wakil dari EPL yang bakal menang UCL. Arsenal dengan Chelsea cuma jadi peserta je tak lebih dari itu tunggu masa kena tendang keluar...kakakaa....:D:D:D

Usagi9898 berkata...

fans menyu area aku ni sume kerek awal musim. konfiden cakap leh makan Barcelona kt UCL etc. skali kene titik ngan BaseLONA, haram sekor pun tak keluar umah arinih.

salam takziah menyu. kehkehkeh

kareem berkata...

Fuck off kepada kay berputar...gagagaga....

rashideeshukri berkata...

tak payah la gua nak panjangkan cerita lagi. fans MU yang selalu mengutuk Liverpool sebab selalu main dekat 'Europe's lesser tournament' dah menjilat ludah diorang balik.

di sini, gua ingin menegaskan bahawa Liverpool pada season ni pun tak berapa menjadi sebenarnya. jadi, bukan kerja kita untuk compare Liverpool dengan team lain season ni.

yang penting, kita kena berharap yang MU akan turun dari top four season ni dan akan terus bermain di Europa League. dan kita juga harus berharap agar Liverpool sekurang-kurangnya boleh la isi tempat kosong yang ada tu.

in Dalglish we trust!

KaY BeRpUtAr berkata...

Thanks Kareem...hahaha

madarooy berkata...

yang paling bana adalah fans liverfool yang berkokok mcm main kat europe! Liverfool nak main weekdays pn kena buat friendly, asal nampak mcm main europe.. Lame! hahaha..

zu berkata...

bagi aku, manu ni adalah satu pasukan yang cepat belajar.
fobia pun mungkin jugak. dengan barca.
baik mereka menyingkirkan diri awal2 lagi dan bermain di ueropa, daripada lepas ke peringkat seterusnya langsung diayamkan oleh barca.
final lawan barca rasa macam tengok malaysia lawan jepun je. nakharam sikit punya susah nak pegang bola.
ok itu cerita lama.

Alif Amin Othman berkata...

Lepas ni konfem Estro akan tayang game game Eropa Lig je. Keh keh keh.
macaa gampaa!

Maman berkata...

Gary Neville memang pundek. Lepas bersara ni, MULUT pulak x bersara. AVB & David Luiz sempoi jek. Haha.
But now, we keep our form (clean sheets & counter attack) to dare Schity. Ahead of the game, memang kene labur tirai awal sbb nk tgk game main kul 4am, Selasa. KTBFFH!

Puma Cabana berkata...

Lepas ni mst Mr Potato xnk taja MU lg..Apa lg Keropok Lekor Cap Nelayan cube nk taja MU next season..gambar keropok lekor kat depan jersi...wahhhhhhhhhhhh....cun beb...hehehehehe

hantuLongkang berkata...

apa?...gary neville?...
nah!

....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(

akubukanpemikirhebat berkata...

Lepas ni kalau team LIga inggeris tersingkir tak payah nak buat lawak lakhanat pulak kata padan muka Arsenal @ Chelsea. Sekurang-kurangnya kitaorg lepas gak peringkat kalah mati. kau? Mampooo???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...