ANDA SEDANG MEMBACA

23

MALAM BERSEJARAH BUAT MANCHESTER UNITED - KELAB PALING POWER DI DUNIA

Nazri Khamis, Disember 08, 2011 , ,
Mari kita raikan kejayaan ke Europa League dengan lagu power ini.

23 Ulasan:

NXXB berkata...

camharam. kemain besar!

lang berkata...

manchester united = tahi

KiMiE berkata...

tahi = Manshitter United~

Khuzrin Kamarudin berkata...

Entri ni sama bangang macam Menyu.

Heysátan berkata...

manchester united dan tahi sama sahaja

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

nazri.. nazri..

Hidemichi berkata...

Gua nak tgk fan Man U mengkepalabanakan club sendiri. jgn jadi hipokrit, apakah ada Ultras di dalam hati!
Team anda memang layak dikepalabanakan.

Diego Amani berkata...

Tektik mengalih perhatian ini masih tidak setaraf Kem Chelsea.

Cuba lagi.

Shankly2u berkata...

1 - Chelsea and Arsenal mesti masuk top 8 .
klu x dpt quota 4 kelab ke UCL akn pindah ke Italy .

2 - Man Utd x masuk its not surprise pundit dan pundek dan wat prediction (like abas saad and sherbi singh)bes on current squad and performance

3 - Main mlm khamis ok apa .. hehehe

Pet Shop Boys berkata...

Aduh! takde Man U takde harapanlah team EPL nak ke final Champs League.

Nak harapkan sape lagi kalau bukan Man U? Nak harapkan Chelsea? Arsenal? come onlah be realistik sikit.....


God save the queen

Diego Amani berkata...

Hmm...

Rasanya dah tinggalkan komen kat sini tadi bawah Hidemichi.

Adakah komen itu sudah meninggal?

Puma Cabana berkata...

Dua2 Manchester patut dikepalabanakan...hahahaha..MU terlebih makan mister potato..mst fans MU ni pakai topeng gie keje hari ni...hahahhahaha

Hazard Ali berkata...

Ok. MU kalah. MU kepala bana.

Cukup? Tak cukup gua leh re-post.

Apa da hal.

Amir Hamzah berkata...

Header patut tukar. Kasi nampak mesra skit Fergie & Mancini :-D

SFB berkata...

aduh.... takleh nk kata apa. Mmg kepala bana pun semalam. Apa pun tak boleh.

Sigh...

Terjebak dgn Europa League ni petanda tak baik ni..

jebat berkata...

hilang seri CL tanpa MU....

Ipang berkata...

keh3.nanana banana!kpla bana!

txx berkata...

walaupon liverpool xde dlm CL season ni.. tp aku tetap nk gelakkan manu apabila aku tgk result pagi tadi.. sian....

Comel Macam ^@^ berkata...

the real bana = menyu n menyiti

kisahkita berkata...

mcm gampang..kemain besar siap boleh karok lagi...mu memang kepalabana

Hazard Ali berkata...

Kalu main cam semalam tu, bukan kepala bana lagi dah.. dah layak jadi kepala babi.

akubukanpemikirhebat berkata...

Ha..ha..Aku nak g karaoke hujung minggu ni, korang bagi aku idea best nak nyanyi lagu apa. Kah..kah...Aku dah agak penyokong Menyu mesti menyorok entah celah mana tah. Pergi la nyorok kt belakang Papa Fergie tu..hu...hu...

hantuLongkang berkata...

apa?...MU kelab paling power di dunia?...nah!

....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...