ANDA SEDANG MEMBACA

21

QPR?

Ahmad Fairuz Sabtu, Disember 10, 2011 ,


Dengar ceritanya Malaysia Airlines dah nak mampos tak lana lagi. Thanks to Tony.

#YNWA ./

Appendix: Liverpool 100 - QPR 0

21 Ulasan:

Pert Doherty berkata...

hihi

KunSara berkata...

2nd der..tony bana!

pakkordi berkata...

*Lama.

Tak kesah lah 'lana' ke, 'lama' ke, janji MU lauk dan Tony is a punk.

Haziq berkata...

Malam ni keeper Paddy Kenny tu akan jadi kebal.Tgk je la

Aku rasa QPR menang..kihkih

anas saifuddin berkata...

nama Tony Bana tu sedap jugak.

hantuLongkang berkata...

apa?..orang cakap liverpool susah nak menang dengan kelab kecik?..

nah!
....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(

lang berkata...

kah kah Liverpool cemane pun tetap bangang abadi

Zinedine Zaiddin berkata...

dari ko bagi jari tengah tu kt entah mana hala punya marhaen baik bagi kt tony. cukai airport x penah bayar pastu duk bising kempen protes harga cukai. puiii

Ozgur Cek berkata...

mengikut gambar..malam ni QPR kena gol ole..

LNFAW berkata...

http://lnfaw.blogspot.com/2011/12/blog-post_4472.html

pejalan kaki berkata...

bang nak belajar paint boleh

keli berkata...

Liverpool power, Suarez score sebijik.

Ajiz Nasution berkata...

Di jangkakan Suarez akan memanggil ferdinand nigger, tunjuk middle finger ke muka abe tony dan memancungkan giginya setiap kali terlepas peluang menjaringkan gol..

Owh ya.. ramalan perlawanan malam ni, seri 5 sama.

flamez berkata...

Kutu mana yang mulakan jari tengah dekat ruangan komen. Hahaha. Sila ban.
TBH, aku suka pemain macam Suarez walaupun aku bukan peminat liverpool. Walaupun mempunyai masalah disiplin dalam padang tapi selalu berikan prestasi yang terbaik.
This guy is competitior and always hunger for the win. Damn! Liverpool were lucky to get him.

Frankie cokeupthenozza berkata...

"Di jangkakan Suarez akan memanggil ferdinand nigger, tunjuk middle finger ke muka abe tony dan memancungkan giginya setiap kali terlepas peluang menjaringkan gol.."

ajiz nasution ni xtaw ke game liverpool da men smlam xpun ramal utk season dpn? =.= hahaha...

rashideeshukri berkata...

Liverpool power!

atas ehsan hantulongkang, nah loe!

....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(

kbai.

trevor berkata...

kah kah kah

Hazard Ali berkata...

Entry paling matured penah aku tengok kat Sokernet - orang lidi pakai baju.

AKSARA : 'hoping'. Well, hope is good.. no?

Ajiz Nasution berkata...

@frankie

Owh maaf..berada di luar kawasan tak perasan pun match dah lepas.. Haha

Btw, gol tanduk si jongang ni agak cantik!

mrlrie berkata...

sokernet -> kafe sukan!!!!

eerrr.... sudah menkomersialkan diri .....

mrlrie berkata...

sokernet - >> kafe sukan!!!

menkomersialkan diri....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...