ANDA SEDANG MEMBACA

12

Amboi amboi amboi

Ahmad Fairuz Selasa, Januari 31, 2012
Dah Thaipusam ke? Kalau di Liverpool dah Thaipusam, di Manchester dengar khabarnya dah kiamat. Di London pula? Ntahlah, mat saleh kata 'insignificant'.

Kepada yang merayakan hari wilayah esok, selamat hari wilayah!



Pasti ramai fans #gorygorymanutd menantikan keputusan atau mungkin, akan menyaksikan perlawanan Liverpool malam ni. Hati-hati mereka yang bagai dihiris ketip kuku minggu sudah pasti akan terubat jika Wolves menang hatta walau seri sekali pun dengan Liverpool. Kah kah kah!

Macam ni lah fans ManUtd (atau fans kelab lain yang sama terluka) sekalian, sekiranya Wolves menang/seri anggaplah ia sebagai pengubat luka-luka anda itu tetapi jika tidak, hantarlah minah "True Devils" tu kembali kepada fans Liverpool. Tahulah kami apa nak dibuat kepadanya pula kali ini.

Korang ni pun, baru saya UP sikit aje dah melenting. Belum Liverpool angkat Piala lagi tu. Amboi amboi amboi... sakitnya hati!

#YNWA ./

12 Ulasan:

Jarr berkata...

Terengganu lwn Lions XII tu hari lajunye sebijik mcm Liverpool main. Power betei Terengganu.

hantuLongkang berkata...

lain kali ko jangan kasi UP liverpool...ko bagi 'pose' terbaik dah...awek2 suka 'pose' tepi kolam renang...itu pasal mangga laku...awek2 MU la tu borong mangga cari poster evra posing hahah

@Jarr:
alkisahhh..toyyib...mana terengganu pakai 'betei'..entahh... :D

talkIZcheap! berkata...

ada satu lagi benda yang mat saleh kata 'insignificant'- Liverpool punya position dalam Liga, keh keh :p

Jarr berkata...

takpe. dlm lingkungan Pantai Timur juge tu.haha

ysrzlkrnn. berkata...

Liverpool angkat piala? Tahun bila eh?

tukang sapu berkata...

"Hati-hati mereka yang bagai dihiris ketip kuku minggu sudah pasti akan terubat jika Wolves menang hatta walau seri sekali pun dengan Liverpool."

salah ayat ni pakkor. selalu nye fan2 liberpool yg mengharap team xxx akan kalahkan team xxx..

hADIE berkata...

setuju dengan Tukang Sapu...

muakakaka!

Maman berkata...

Hahaha.. Setuju dengan @TalklZcheap, @tukang sapu & @hADIE. Pada aku, Liverpool punye game kalau lawan top 6 je aku leh layan even jap. Tp kalau lawan team gelandangan ni, boleh predict kot. Hehehe.

Nik Saiful Anuar berkata...

+1

YNWA

VillaSanc berkata...

baek punya entri nak cover malu kalo kalah or seri..zzz

keli berkata...

Memang inilah game liverpool yang dinantikan oleh peminat Scum setelah disepak dan dihalau keluar dari FA Cup. Kalau Liverpool menang boleh terbakar dan rentung budak2 Scum MU nanti. Muahahaah...

talkIZcheap! berkata...

baik la aku harapkan Men Siti kalah daripada harapkan benda yang hampir pasti terjadi, Keli... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...