ANDA SEDANG MEMBACA

34

True Devils!

Jorji Selasa, Januari 31, 2012 ,
Awek ni aku bagi markah penuh! True Red Devils berhati kental. Sesiapa kenal awek ni, bak datang no dia. Aku nak bagi jersi Manchester United Adidas 1989 kaler putih. Apa ada hal! Tengok gambar ni semakin menaik darah 'Roy Keane' aku dan aku akan pastikan satu post terbaik untuk awek ini bila Manchester United 'orgasm sebenar' Mei nanti.

Tapi dimana aku biasa nampak aksi macam lelaki-lelaki ni buat eh?

34 Ulasan:

r.k berkata...

its funny because a scouser holding a manchester united umbrella for her ...

j or ji berkata...

balak dia kot?

kene musnahkan balak dia jugak!

Berbo berkata...

di zoo kah?

Abdullah berkata...

"Tapi dimana aku biasa nampak aksi macam lelaki-lelaki ni buat eh?"...

TROLOLOLOL

Batu Caves?

mero berkata...

muka ketat, lol

LensaHp berkata...

Ish! Ish!! Ish!!!

Tapi, teringin nak tengok scene kalau Jannah yang lalu macam tu depan geng MU pulak. Ada berani?

fuz berkata...

gua kenal. kau jgn maen maen plak kang gua bgthu awek neh kang. tak dpt jersi mcm mana?

Hazwan Arif berkata...

zoo

hellghast berkata...

at least scouser sorang tu berpekerti mulia,siap payung lagi...kehkehkeh

bact. berkata...

ini baru true kena payung

Putra berkata...

muka nak nangis dah tu kental apebendenya, aku bajet lepas gambar ni diambik minah ni nangis guling2

e-mel kompeni berkata...

tak salah penyokong liverpool nak berseronok camtu..
bkn selalu..
kena tunggu kalahkan man u, atau tunggu man u kalah dgn team lain baru bleh..
nak berseronok menang piala jgn harap la..
tapi mungkin tahun ini rezeki liverpool lebih baek sbb thn dpn main liga europa..

Pet Shop Boys berkata...

This is Sickening!

yang baju putih Suarez tu macam Ayob Kelubi je...

Ajiz Nasution berkata...

Legend woo awek ni.. se'legend' thamby yg kena bogel kt bukit jalil tahun lepas oleh the scousers.

*Bila ditengok muka awek ni berulang kali, macam Jehan Raja Lawak pun ya jugak.

jebat berkata...

kesian penyokong liberpool..tu je cara nak bergembira..tunggu piala tak dapat2....hehehe

Along_LFC berkata...

Mana pegi mamat2 Munyet yg laen,xde telo ? Tggal awek ni sorg2.. Nak tgok Jannah lalu dpn geng MU ? Bole,tp she Never Walk Alone !

hantuLongkang berkata...

aku ingatkan ko nak bagi orgasm sebenar kat awek tu tadi...ko jangan bukan2, j0rji...anak orang tu...mintak izin mak bapak dia dulu...hahah

baiklah..kitorang akan nantikan 'pose' terbaik dari j0rji bulan 5 ni..harap2 'pose' tepi kolam renang ala mangga hahah...

talkIZcheap! berkata...

typical Liverpool fans, Never Walk Alone... nak nganjing AWEK pun nak kena ramai-ramai ke?? keh keh... Awek tu memang ada semangat Cantona, jalan gaya nak 'King' jer, "apedehal kalah FA cup?" ekspresi mukanya bagaikan berkata...

Komen bact. win!

p/s: sori geng, jejaka MUnyet tidak akan berperangai monyet di depan seorang awek semata-mata meraikan kemenangan tim sendiri... biasaklar, tim dah biasa menang, bukan tim yang jarang-jarang menang macam tim mamat-mamat dalam gambar tu, kih kih :p

hantuLongkang berkata...

@talkIZcheap!:
aku rasa diroang semua satu geng pergi layan tengok liverpool-MU match...awek tu pun takde hal, takkan korang pulak ada hal? :D

adijaya berkata...

1. gambar ni kat salah satu kafe tempat tengok bola area subang masa fa cup liverpool vs man utd hari tu (nama kafe dirahsiakan, malas nak promote kedai diorang, harga air pun mahal nak mampus)

2. gambar ni ada kat fanpages liverpool, gi tengok sana ada macam-macam lagi gambar menarik

3. esok sape turun bukit jalil tengok harimau malaya main? ultras mana ultras? hihihi.. saje je, jangan marah abang ultras

4. sekian

5. arsenal will bounce back! watch out dudes!

kobetz berkata...

awek pp bambam la..;-)

kelisa_samudera berkata...

plis la. tolong la suruh awek tu bukak baju. masa tambi kat stadium nasional tu korang nak plak tgk body dia. ni body awek taknak tengok.

Firdaus Alim berkata...

Kena Kenduri Kot Pas nI Kakaka..Da Bet

keli berkata...

Kakakaka..kalau bagi no dia kat gua memang gua kasi awek ni lagi panas sampai terbakar. Muahahaha...

Along_LFC berkata...

Talkzcheap! "Team biasa menang ?" LOL !

talkIZcheap! berkata...

biasa la menang daripada team "takut berjalan sorang-sorang"... keh keh

MrModJo berkata...

BOOOoooooOOOOOooooo~~~~
menyu kalah lagi? team terkuat bole kalah gak ker?team xterkalah kalah?macammana ini bole berlaku?
BOOOooooOOOOOOooooo~~~~

trevor berkata...

alah diorang ni satu geng kot.. awek ni rilek je berjalan ala cantona, apehal supporters m.u lain emo pulak? kah kah kah. kelakar jugak budak-budak m.u ni.

Sheena berkata...

Assalamualaikum. Nama saya Sheena. Baru harini saya berkesempatan utk menulis di sini setelah rakan saya memberikan link ini . Sapa perempuan di dalam photo ini ? Saya . Tahu kah kalian apa yg berlaku 20saat selepas photo ini di ambil ? Saya di kepung , di halang , di tarik , di tolak , di tumbuk di bahu dan muka saya bercalar akibat dari insiden ini . Saya hanya mahu menuju ke kereta ketika itu . Sebagai penyokong bola sepak mengapa perlu bertindak sedemikian rupa ? Mana perginya budi bahasa kalian ? Liverpool and Manchester United are rival by history tapi anda bukan di Liverpool ,UK . Kita di Malaysia . Terima sahaja kenyataan itu .

Sheena berkata...

For the record , ini FA Cup je pun and Man Utd have won the FA Cup more than any other football club . ( 1909 ,1948 ,1963 ,1977 ,1983, 1985 ,1990 ,1994 ,1996 ,1999 ,2004 ) . Bila baca balik apa komen komen negative kalian tentang saya , cukup membuatkan saya tergelak sendiri melihat kan anda mempamerkan kebodohan anda semuanya kerana bola . Saya takda masa nak offense team lain lah sekira anda faham " bahasa bola " . Bila kita tgk bola , BPL team mungkin lain lain , local ,mungkin team negeri masing masing tapi kita bersatu jugak jika anda penyokong Malaysia bukan ? tak perlu beria ria sgt sampai tak hormat org gara gara psl bola . Saya ada satu soalan , If football is REAL , now you tell me why do we have the BOOKIES ? Mendalamkan maksud saya ? Renungkan :)

Sheena berkata...

Seperkara lagi , saya tak perlukan populariti cheap mcm ni . Saya hanya peminat bola sepak sama sahaja seperti kalian . Diskriminasi terhadap saya tak di perlukan . Kita bukan hidup hanya untuk bola sahaja , bukan . Ekstrim sgt sampai nampak bodoh pun tak guna . Pastu , kutuk mengutuk , maki memaki , bergado gado psl bola ni bukan dapat manfaat pun . Kita bukan di UK . Kita di Malaysia . Jangan psl bola , sesama bangsa , sesama agama berbalah kerananya . Sungguh merugikan . Akhir kata , terima kasih sbb pihak admin memberikan positif side dari menghina :)

Email saya : sheena.devotchka@gmail.com

Khry Hnry berkata...

apa panjang2 ni. loser tetap loser. sekian...

talkIZcheap! berkata...

apa lagi J Or Ji, bagi la jersi... :D

Maman berkata...

Mak ai! @Sheena jadi mangsa patuk BANGAU berjemaah ke? Hahaha. Pasal bola, semuanya possible. Tp, aku xsetuju la kalau sampai ko tuh kene 'NGANJING' mcm tu sekali, melainkan ada terlepas ckap ke ape kan. Xyah gaduh2... Kalau team lain menang, take it & learn from it. Ni smpi 'berlaga pipi' la, 'bercakaran' kat keta la. Tgk bola sudah. Passion yg dicari, bukan pain. Huhu

Aksara: sivil (kesedaran civil)??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...