ANDA SEDANG MEMBACA

27

Thaipusam Datang Lagi!

 



Okay abang dengar cerita budak-budak Liverpool happy semacam je sekarang ni?

Mula-mula abang pelik juga, jadah apa nak happy? EPL pun kena tinggal sampai 7 tiang, Europa League pun dah tak layak nak main. Champions League jangan ceritalah kan?

Tapi bila abang selak kalendar, patutlah happy semacam...

















Rupanya Thaipusam datang lagi...

Abang mengucapkan selamat menyambut Thaipusam pada semua penyokong Liverpool. Amboi, seleberet seminggu awal nampak?

27 Ulasan:

LS berkata...

oh yeah! hahahaha

ayobkelubi berkata...

kah kah kah kahak!.

pakkordi berkata...

Kakakakakaka!

Maman berkata...

Entry ni mmg masterpiece. Counter attack yg cemerlang sial! Hahahaha. Mmg aku hilang stress layan kepala semua org dalam blog ni. Pantatstic! Hahaha.

kobetz berkata...

kah3.. camne la abdul bole jumpe.. serender mmg xde dalam kamus idop!!hahaha

Amir_Isfahan berkata...

Nilah tandanya Liverpool tak racist.

Muaz berkata...

seriously abdul?? racist jokes??

cantona79 berkata...

Klu nak harapkan kedudukan liga harapan ke kejohanan Eropah mmg jauh daging bbq dari api. So dgn carling cup dh favourite, at least dh terjamin tempat ke europa league next season.

matdarts berkata...

nohorommmm.....RACIST.....

budus berkata...

kehkeh terbaik la abdul

hantuLongkang berkata...

Okay adik dengar cerita abang abdul sedih semacam je sekarang ni?

Mula-mula adik pelik juga, tapi bila adik dengar semula lagu W.A.S.P - On Your Knees, baru adik paham...

"on your knees that's where you all shall be...
well i bid you come taste your first DEADLY SIN..."


sekali, the new Misfits pulak mencelah:
"it’s cold in hell...
it’s cold in hell they say..
it’s cold in hell in this endless winter..

i knew the end was coming..
one day for you...
just another tragic story.."


Rupanya MU kalah lagi...sabar bang abdul.. :D

anak kacukan darat dan laut berkata...

ok...
smpai jatuh kerusi gelak...

"weyl weyl... weyl weyl..."

slamat thaipussam liverpool... :)

Awang Joe berkata...

rupe2nya abdol sambut thaipusam...ada jugak negrito jd admin kernet...hehe

SFB berkata...

counter yg best
wakakakkaka

GGMU

Mohd Farwalis berkata...

yahuuu cutiiiiii! terima kasih thaipusam dan liverpool tidak lupa juga kepada


Manchester bersaudara. lauk betul manchester sekarang.

Thaqif Ismail berkata...

kahkahkah. nganjing macam nokharom! kipidap!

Cob Nobbler berkata...

ini padu.

sebagai penyokong Liverpool saya gembira melihat ini.

ini sangat padu. menunjukkan kehardcorean fan Liverpool hingga ke tahap ugama.

Fan MU semuanya pengkunyah sandwich udang. Bukan saya kata - Roy Keane lejen mereka yang kata.

RyuJi berkata...

wa saspek dlm gambar tu pak kordi...pikul liverpool ke syurga katenye...

keli berkata...

Power betul semangat penyokong Liverpool. Ini baru betul peminat. Hahaha...:D Power! First time gua tengok kat Malaysia sampai sambutan agama pun diorang boleh layan. Entri ni memang best Abdul. Peminat MU ada? Semua gloryhunter je pun. ;-)


p/s: MU dah buat treble musim ni. FA Cup, Carling Cup & UCL. Memang power!

oranglidi berkata...

camgampeng.

zu berkata...

'supporting liverpool is not an entertainment, it is a religion'
itu frasa yang sangat famous masa aku join forum LFC fans luar negara dulu.
sampai ke sini jugak ada orang ikut ek.

tapi sebenarnya kalau nak tengok thaipusam orang bawak kabadi manu pun, bersepah jugak kalau google.
kalau letak sini, macam biasa la taik-taik manu akan kata itu lame-ass joke la, apa la.

hantuLongkang berkata...

@keli:
sebenarnya, semua2 tu budak MU kalah bet...kalah, bawak liverpool crest pusing satu kampung...

rasanya dah lama jugak la budak2 liverpool tak kena junjung MU crest ni...apa nak buat...liverpool asyik menang je dengan MU...terpaksa la MU mengharapkan bolton bila nak orgasm...hahah

rashideeshukri berkata...

KAH KAH KAH KAH KAH! tapi biasa la, siapa yang tak jeles dengan Liverpool dua tiga menjak ni, lagi-lagi dua kelab North London yang kalah dengan dua team Manchester hari tu. fans MU apatah lagi, kah kah kah.

Maman berkata...

Kelakar sial korg ni.. Ada jek backup info utk counter. Mmg korg up-to-date! Hahaha... Ape2 pun, EPL mmg bagi kita wat mcm2 drama. So far, jersi Cardiff & QPR pun boleh 'jalan' gak jualannya. Malah aku rasa lebih byk terjual dari jersi kelab mcm Aston Villa/Newcastle/Spurs maybe. Sampai Thaipusam pun jd bahan. Hahaha. Maharaja lawak siot.

Kurast berkata...

itulah kalu x de modal..wakakaka

hantuLongkang berkata...

aiseh..'@RyuJi' sebenarnya...macam mana boleh tersalah '@keli' pulak...cis, banyak sangat asap la ni...lagipun nama keli lagi sedap di-copy-paste-kan :D

talkIZcheap! berkata...

pergh... tak sangka entri/gambar recycle macam ni pun ramai gak yang baru baca/tengok...

boleh hhidup 10 tahun lagi ni sokernet, confirm... keh keh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...