ANDA SEDANG MEMBACA

31

Arahan Abang Abdul

Abdul Sokernet Rabu, Februari 01, 2012


World Bloggers And Social Media Awards 2012 akan berlangsung di Putra World Trade Centre pada 16 Februari 2012.

Sokernet telah tercalon sebagai satu blog sukan paling sombong dan bongkak di dalam dunia ini.

Bagi memastikan Sokernet merangkul gelaran blog paling sombong dan bongkak, abang mengarahkan semua Ultras Sokernet untuk mengundi Sokernet di > Social Media Awards 2012 < ini link dia!



Siapa tak undi Sokernet, dia adalah penyokong Liverpool!

31 Ulasan:

Hadi Jurimi berkata...

okay, apa2 janji bukan dituduh penyokong liverpool

Fahmi Ismail berkata...

Hidup sokernet (the real sokernet) ! aku dah undi

SARS berkata...

gua liverpool. tk yah undilah kan?

ezham berkata...

takde link ke?

pakkordi berkata...

Alang2 dah undi tu, undilah obefiend dan hilangpunca blog sekali.

sang kamen berkata...

mane link nak vote??

Khuzrin Kamarudin berkata...

Mana link ni? aku undi suarasukan1mas baru tau kang..

irsah berkata...

abang ni bengap. tinggalkan la link untuk vote. senang sikit

midyx berkata...

sape x bg link nak vote dia fan liverpool.

dzulfinger berkata...

gerakkan mouse kat Social Media Awards 2012 kat atas tu... nnt dia g kat link... ke korg sesaje wat x tau?

j or ji berkata...

SAPA tak jumpa link..dia arsenal.

zan berkata...

http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=23

Undi kalian untuk pipiyapong supaya dia boleh terus makan nasi lauk ayam!

Klik "vote" kat hilangpunca.com saja. Yang lain2 tu abaikan..kah kah kah

Akim Iqbal berkata...

Sapa undi dia tak minat man u hahaha

hearyilee berkata...

aku bkn fan livepool.. aku kene undi ni.. arghhhh...

Nik Zulkhairi berkata...

sape undi dpt jc livepoo..

Kurast berkata...

aku dgn ini tidak mengundi..sekian

KiMiE berkata...

Siapa tak undi Sokernet, dia adalah penyokong Liverpool! <--- ayat ni punya pasal aku undi terus!

talkIZcheap! berkata...

aku rasa sokernet dah hilang separuh undi apabila mengabaikan hak pengomen-pengomen paling tegar dalam blog ni untuk mengundi (which, unfortunately, adalah fan liverpool...)

ha-HA! your lost, sokernet... :p

rashideeshukri berkata...

okey, lu orang hilang satu undi dari gua. tapi lu orang kan power, tak efek apa-apa pun kan? keh keh keh.

hellghast berkata...

kalau menang gua nak abdul tunjuk muka amacam?

faizal abd fathi berkata...

nak vote..tapi bila keluar bab Liverpool...ada sedikit keciwa kat situ...demmmm!!!

PENGESAHAN PERKATAAN : robbyer??

hADIE berkata...

yes! aku dah undi... terbaik!!!

hantuLongkang berkata...

eh, aku liverpool...apa gila aku nak klik link tu?..

Ajiz Nasution berkata...

Kalau nak raih undi, tolong sertakan sekali janji2 manis.. Barulah ada gaya politisyen..

El berkata...

tahik, aku baru nak undi. kau mention pasal Liverpool power aku terus tak jadi undi.

TTB berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Kepada sesiapa yang GAGAL menjalankan tanggungjawab mereka sebagai pengundi Sokernet, ketahuilah bahawasanya kegagalan anda itu membuktikan bahawa anda sebenarnya PENCINTA TEGAR F.A.M.

Katok berkata...

Setakat aku vote tadi Sokernet masih perlukan 42.378% nak sama kedudukan dengan blog lagi satu

Off topic la kan. Aku nak kahwin Sokernet buat la derma kilat tolong aku anak yatim kahwin besar pahala hihihi

keli berkata...

Alamak dah undi tapi gua tak perasan ada sebut pasal liverpool kat bawah tu. Cisss

Frankie cokeupthenozza berkata...

Aku pun da undi sokernet, tp ble baca blik ayat kt bwh tu, aku kecewa lalu aku undi pulak blog yg no 1 tu

http://world-superbikes.blogspot.com/

blog no 1 tu menarik, byk gadis2 litar yg seksi :)

p/s : penyokong liverpool jom pakat undi blog no 1 tu ye haha

Raiden berkata...

Untuk mengelakkan dua dari di-cop Fan Liverpool, so gua kena undilah nie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...