ANDA SEDANG MEMBACA

31

SELAMAT TAHUN BARU 2012

Jorji Ahad, Januari 01, 2012 ,


Kemenangan Black-Burn-Rovers malam tadi membuktikan Manchester United adalah sebuah kelab yang tidak rasis. Mengamalkan ekualiti dan menentang amalan memecat pengurus ketika pasukan tidak beraksi baik.

Begitulah mulianya hati Pak Alex. Selamat hari jadi Pak Alex!

Sementara itu, aku tercari-cari juga perlawanan kelab rasis Liverpool tapi tak jumpa! Aku check siaran 811 takda! 812,813,814,815,816,817 dan siaran HD juga tiada. Kelab rasis tiada perlawanan kah hujung minggu ini?

Aku ke siaran HISTORY CHANNEL, juga tiada! Aku buka Animal Planets pun takda! adalah cerita babboons dan Siamang boleh bergaul sesama mereka walau berlainan bulu,negara dan muka. Itu cerita lain.

Tidak berpuashati aku hubungi Top-top perang Liverpool, mereka bagitau Liverpool dah main semalam jam 4 pagi. Hari Jumaat? 4 pagi? sapa nak tengok? apa agenda sebenar mereka ini?
AKu laporkan nanti.

Moral cerita ini ialah, walau musim berganti dan tahun bertukar, aku tetap 'sukakan' Liverpool!

Selamat Tahun Baru 2012 semua!!

31 Ulasan:

jumari jipan berkata...

Hahah..kelab tak rasis..

kobetz berkata...

adepon..;-=)

aksara -pedsup ? fedap!!

Ahmad Shafik berkata...

Trollface.jpg

Street Spirit berkata...

Mengikut kajian, nyanyuk selalunya wujud sekitar umur 60-70 tahun.

The Transistor berkata...

POST TOK FAN FAN MUNYET YANG NYAYOK SBB INGAT DIEORANG MENANG SMALAM..

POST NI NK SEDAPKAN HATI DIEORANG JE SBB KALAH NGAN TEAM COROT...

EVRA LEMBIK EMO LEBEY WAHAHAHAHA

MAEN KOL 4am KE 6am KE TTP ADE ORANG TGK DOWH!!!! KLU KORANG MAEN KOL 4 PN MESTI TGK JUGAK, GUNE AKAL LE SKET KLU NK TANYE PN
WAHAHAHAHAHA

MUNYET = PISANG

Heysátan berkata...

yes! dh kuar dah entry bangang budak man u! yes! yes! jorji pulak tu, bangang nye! yes!

Heysátan berkata...

yes! dah kuar dah entry bangang budak man u! yes! yes! jorji pulak tu, bangang nye! yes!

TheJovi berkata...

gambar baboon mne dye letak kat ats 2????

Michael Kosher berkata...

samdol la ko ji,team rasis maen pgi jumaat,wat malu dow

missnadira berkata...

match jumaat 4pagi pun, gempak jugak la bellamy,gerard dgn skrtel..:P

ijan de bunks berkata...

team sejarah tengok game pukul 4 pagi hari jumaat. training untuk tengok europa league untuk musim dpan. mungkin kah?

Nik Saiful Anuar berkata...

artikel ini masih tidak dapat tukar topik kekalahan Man U, sekian....

p/s: Reds mng pon still ade point, kehkeh

Kurast berkata...

PADAN MUKA KALAH!!!

FDanialz berkata...

top top racist liverfool, selama2nya anda sokong team bangang.. sampai sekarang tak dapat maen champion league..

buat la channel history of fag liverfool, the most foolest team ever

morriss berkata...

BLACKBURN the BEST.. top 2 tu..eh bottom 2 tu.. errr aku dah konfius sape top 2, sape yg bottom 2...

keli berkata...

Selamat Tahun Baru 2012. :D
Tulislah apa pun jorji hari jumaat ke pukul 4 pagi ke.
Janji 3 mata untuk Liverpool.
Cuba nak tukar subjek utama ke. Nice try dude..kikiki. Apa-apa pun,
Gerrard is back and Evra is black. Muahahahah...

Mukmin Selamat berkata...

Evra : "We lost because the name Blackburn offended and distracted us. I heard the fans shout it 10 times. The club is racist!"

Farid berkata...

Moral komen ini ialah, walau musim berganti dan tahun bertukar, aku tetap 'sukakan' Manchester United!

Selamat Tahun Baru 2012 semua!!

Pais Mais berkata...

hadiah paling bermakna utk fan menyu sempena tahun baru 2012.. keh3, entry tukar topik dan bangang yang berlapik lapik..

se7en berkata...

MU dah kalah 2 kali nih, minggu depan jumpa Newcastle pulak tu, nak tgk ler jugak kelab rasis kapitalis ni mampu kejar ke tak,

dengar-dengarnya azam Stevie Gerad untuk tahun baru ni 'this is our year' jugak...

qayyum berkata...

jorji ni kelakar la.. mcm tv3.. :)

KiMiE berkata...

mulia?hakhak!

pokdegrunge berkata...

mung hitam ke putih ke..sabit ape ngan jubo aku??

The Transistor berkata...

Hahahaha...

Nampak sangat MU nie Bangang x dpt terime kenyataan... wahahahahaha

KEPALE BANA KAN JE!!! Wahahahahaha

Evra : "We lost because the name Blackburn offended and distracted us. I heard the fans shout it 10 times. The club is racist!" (LOOSER IS ALWAYS A LOOSER)

aranzedo berkata...

entry template bila syaitan merah tewas... -_-

#zzz

flamez berkata...

Mengaku sahaja jorji bahawa semua pasukan berpeluang menang di Old Trafford dan sudah pernah jadi lubuk serta tidak lupa juga di Stamford Bridge dan Emirates. Fakta yang menarik ialah belum lagi ada pasukan yang menang di Anfield pada musim ni tapi Liverpool masih duduk tangga nombor 6 liga. Manakala Man City yang berpeluang menjarakkan mata di tempat teratas kalah pada Sunderland. Hahahahaha. Inilah sebabnya ramai peminat bola serata dunia banyak menonton EPL.

Pasal kes rasis nampak tak sesuai sebagai topik perbualan sebab orang Malaysia tidak layak berbincang hal tersebut kerana telah mengamalkan budaya perkauman sekian lama. Tak perlu aku huraikan lebih lanjut. Lebih baik berhenti menulis pasal hal rasis ni.

IMO, Suarez racist and Evra got tiny balls.

talkIZcheap! berkata...

Pelik, apsal fan Liverpool plak yang buthurt walhal MenYu yang kalah? Terutamanya yang huruf besar semua tu, keh keh :p

Bakar, Ji, Bakar...

p/s: kebetulan plak kan, 'Bakar/Burn' dengan J Or Ji, ko memang sengaja letak nama Ji tu sebab Sunderland kah?? huhu

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Firdaus Alim berkata...

Dah Kalah Banyak Bunyi..tipical Scumshits..Sore looser..hahaha
Tggu La kami datang old toilet 2..blackburn ley takkan otai xbley...

Mgidam nk tgok scums kena 6 bijik lagi nanti

nunu ab halim berkata...

happy new year!

0pi3 berkata...

entry bangang yg tiada kesudahannya..munyet bodoh! de gea goalie cam ayam! hahah

Pak Alex & Co. berkata...

I just want to say...u got BALLS ji~ haha..apedehal skali skala kalah, bg can la konek2 kecut ni mganjing..bkn slalu..3-4 kali je smusim..last2 agkt piala gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...