ANDA SEDANG MEMBACA

17

6-1 Tribute

Ahmad Fairuz Isnin, Februari 20, 2012
Despite all of the uncertainties in life ..



.. today we march on.

#YNWA ./

17 Ulasan:

LS berkata...

own goals. pfft

faizal abd fathi berkata...

steady!!!!

hantuLongkang berkata...

suarez miss penalti...pfft :D

//babi apa verification tu susah sangat...2-3 kali taip baru boleh...pfft

Ozgur Cek berkata...

kah3...3rd owngoal win..

Peter Hayes Jr. berkata...

ni apa own goal smpai 3 ni.
mohon anti-corruption agency turun padang.haha

GGMU berkata...

Top 4 In The league = winning trophy; only for a loser.

http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1024446/arsene-wenger:-top-four-finish-for-arsenal-as-good-as-silverware?cc=4716

Danial Sharom Nizan berkata...

3 own goal.sehina manu pun tak macam ni.pfft you always walk alone

Mambang Tanah berkata...

Yg dengki liverpool menang ni sume pnyokong team awal2 dah tsungkur nak menang piala FA ni,kehkehkeh..team MUnyet pun bnyk menang sbb howard webb tlg,apadahal..prffff :0)

Kurast berkata...

ynwa pak kordi..

Meijie Enrique berkata...

mana dia arsenal yg tewas pada sunderland ni? x sabar nak mnganjing la....

RebeLLious berkata...

Fan Men Yu butthurt dikesan!

Cian.. Ade ape2 yg Uncle Webb boley tolong? Hehe..

Hazard Ali berkata...

Nak beli ref mahal, beli pemain lawan pun jadilah.

Anyway, nice pic, Uncle.

Cob Nobbler berkata...

Menang own goal 3 kali tak sehina referee constantly bagi penalti - dari 3-0 boleh seri.

Kalau kaki dah tak boleh stay on ground kat kotak penalti tokse main bola lah.

keli berkata...

Kahakakakaka 6-1 tribute....LOL:D
Result ni Faggotson pun tak boleh lupa. Terbaik punya derby.

fikiranlicin berkata...

gua ada di bawah huruf A yg kedua... kahkahkahkah

Maman berkata...

Nice, @Cob Nobbler.. Smokin' hot!

hantuLongkang berkata...

gua mencangkung kat bawah tangga masjid yang ke-3 dari kanan masa tu...tengah sukat tiang...hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...