ANDA SEDANG MEMBACA

26

Harapan Terakhir Umat Manusia

Jorji Sabtu, Februari 11, 2012 ,

Perjuangan menentang kekejaman perbezaan warna kulit kini menjadi tanggungjawab Wayne 'The Rudeboy' Rooney selepas Nelson Mandela menyangka beliau berjaya melakukannya kira-kira 20 tahun yang lalu.

Dunia tidak lagi mempunyai pilihan. Umat manusia tidak mahu lagi melihat tubuh lemah Nelson Mandela merengkok di penjara hanya untuk persamaan hak tanpa mengira warna kulit.

Warna darah tetap merah walau bahasa berlainan.

Umat manusia hanya ada 90 minit dan tugas berat ini walau sesukar mana pun akan digalas dengan hati dan semangat yang jitu oleh The Red Devils bimbingan Sir Alex Ferguson. Perjuangan menentang kebangkitan racism harus dilakukan dan harus dimusnahkan sekarang juga.

Musnahkan racisme! Pertahankan Equality!

Pergilah kau berjuang demi keamanan manusia sejagat




27 tahun aku di penjara......

26 Ulasan:

wak_sengal berkata...

lepas ni kalau tutup blog lagi mmg celake...

hellghast berkata...

mohon rooney white pele....cilake! rasis jugak gelaran ni!

anak kacukan darat dan laut berkata...

apa cita?
menang kah dalam mempertahankan "dasar apartheid" nih???
haha....

adijaya berkata...

apsal font berubah-rubah?

Maman berkata...

Chaiyok2!!

0pi3 berkata...

copy paste lettew!

keli berkata...

MU vs Suarez? LOL:D
Final result
MU 4-5 Liverpool

MU
Rooney (penalty '33)
Rooney (penalty '65)
Rooney (penalty '72)
Rooney (penalty '85)

Liverpool
Suarez '10
Gerrard '39
Suarez '54
Suarez '60
Evra (OG'80):D

KiMiE berkata...

Sumpah gua suka komen keli..

Thaqif Ismail berkata...

kahkahkhah. gua sangka pesen harapan terakhir umat manusia ni jenis2 singa aslan je yang terbabit. botak yun nam ni pon nak join sekali ye?

talkIZcheap! berkata...

hapuskan racism! GGMU!!

matdarts berkata...

Keli....ko memang WIN hari ni....like...

rashideeshukri berkata...

kalau ref Howard Webb atau Chris Foy, kita semua dah boleh pakat tutup TV.

msmz berkata...

aku x suke menyu dgn looserfool...tapi terpaksa ckp ni...aku nak looserfool bantai menyu sebantai-bantainya...tunjukkan dorg sape sebenarnya 'putih' dan sapa yg 'hitam'...keh3

janxxx berkata...

abdul sokernet sila komen perjuangan menentang team racisme td!!xsabar tunggu artikel lu bro!!

pakDin berkata...

kantoi copy paste.tp bukan sume entri dlm blog ni original ke?haha

orang_es berkata...

sayur sgt liverpool ni. rafael pn blh lps sampai atas.

orang_es berkata...

gua terus tutup tv bila man utd dh leading by 2 goals. boring sangat game,takde semangat melawan langsung liverpool ni, tak mcm man utd yg power.

sebaiber berkata...

kah3..rooney jugak

j or ji berkata...

copy paste?

tak pernah lak aku buat entry copy paste...camna font bertukar tu aku tak tau dan tak penting. yang penting isu racisme.

ah..penyokong arsenal camtu la. suka hal remeh temeh dan tak nampak masalah sebenar,seperti dah masuk 7 tahun tiada piala...mereka tak nampak!

msuhaimi2007 berkata...

Umat manusia terselamat akhirnya... Tahniah Man U!!! GGMU!!!

yours truly berkata...

Liverpool = tahi

pejalan kaki berkata...

sokernet laman web rasmi MU

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Kahkahkah! Sedih je muka rabbit diver tu kena taunt dengan Evra. Keli? Pathethic...

Pet Shop Boys berkata...

Man U memang power..tengok line up pun tahu. Pemanas bangku simpanan pun power2 belaka Park, mamat Bulgaria dan mamat Mexico tu.

Liverpool? masih berharap pada mamat uruguay tu je pun.

Spearing dan Downing bukannya a class player. Mereka hanya layak main di Liga Perdana je sebab selalu sangat passing bola bodoh.Tak sampai dll...

atas paper memang Man U patut menang mudah atas Liverpool.Dalam kata mudah, Man U tak perlukan Howard atau penalti bodoh untuk menang dgn Liverpool.

hanya semangat kental sahaja yang boleh buat Liverpool menang atas Man U...

Hazard Ali berkata...

Semangat kental, contohnya dengan enggan berjabat tangan tanda keamanan? Gitu?

Patutlah tiada.

AKU_KUN 10 berkata...

itu semangat kontol dik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...