ANDA SEDANG MEMBACA

12

Kita Rilex Dulu

Ahmad Fairuz Rabu, Februari 29, 2012
Braders, susters, negritos and negritas,

Jangan lah marah-marah, bengang-bengang dan tersinggung tahap prime. Mari bergembira layan Erykah Badu sekejap.



Berikut ialah sebahagian dari lirik lagu ini untuk kita berkaraoke:

'Jump Up In The Air And Stay There'(feat. Lil Wayne, Bilal)
------------------------------------------------------------
[Erykah Badu - Chorus]
I know you want to
Jump up in the air and stay there [repeat 7x]
[repeated]

Jumped up out my seat
I know you want to
Something musta got n me
I know you want to
Church neva felt this good before
I know you want to
'Cept I was at the club
Oh Oh
I know you want to
Bounce Hey come on
I know you want to

I know you want to reach to the higher level
Much further from the devil
Until you feelin the weather
[repeated]

12 Ulasan:

hantuLongkang berkata...

lancau pakkordi...
cis..boleh malaria aku dengar lagu tu..hahah

pedoman: korang jangan cuba2 klik butang 'main' kat lagu tu kalau taknak berjangkit penyakit kencing malam!

Hazard Ali berkata...

Makaseh Hantu Longkang. Tapi sayew nak tekan jugew.. ah canerrrr?

p/s : AKSARA ROBOT ini semakin mengganggu dari hari ke hari.

rashideeshukri berkata...

Erykah Badu ni dulu elok-elok nyanyi lagu neo-soul, ni tetiba dah macam rap pulak. rosak, rosak...

keli berkata...

Gua pitam!!!

Raiden berkata...

sempena tahun lompat ke apa ni??

zargus2702 berkata...

-lirik yg makan dalam utk sape2 yg butthurt dgn kejayaan liverpool..hehehe

-wa rase pakkordi tujukan lagu ni utk abdul sokernet arr..

pakkordi berkata...

Antara beribu pembaca, kau saja yang bebetol faham Zargus.

Tahniah!

Aku nak kasi kau sedozen tin sardin cap Ayam!

kakiberita berkata...

jgn kasar sgt ngan abg abdul. abg abdul ni mmg jenis lagi dicabar lagi bersemangat. kita kena gunakan cara lembut. mengajak orang berbuat baik ni tak bolih paksa2.. kena penuh dengn tertib. kita usik hati dia dlu. kita beri kefahaman yg menyeluruh. baru hati dia ada sedikit terbuka dan berubah sedikit demi sedikit. pelan2.. kita tidak bulih mengharapkan keajaiban..

mungkin satu hari nnti abg abdul akn berubah. ap yg bleh sy harapkn hanyalah abg abdul melalui hidup ini dengan penuh sejahtera..

Hazard Ali berkata...

Hurm. Tetiba aku bagaikan tertanya. Uncle Kordi, mana Where Are They Wednesday?

Ni yg malas nak bagi diorang menang ni.. terus lupa diri.. huh.

pakkordi berkata...

Musim team bola cuti sekolah, aku cuba lah buat.

Pet Shop Boys berkata...

Fan Man U tak payahlah butthurt..sekali sekala Liverpool menang piala tumpanglah gembira ok my nigga?

Hazard Ali berkata...

Tengah tumpang gembira lah ni. Durh.
Tapi gua tak setuju bila ada yg kata Cardiff main teruk. Gua rasa power siot diorang tu. Tak gitu PSB?

Anyway, thanx Uncle Kordi (for the reply, not for the song)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...