ANDA SEDANG MEMBACA

36

A Letter To Mr.Evra

Ahmad Fairuz Isnin, Februari 13, 2012

#YNWA Suarez ./

36 Ulasan:

_akmalraman berkata...

evra forever cilaka.ptuih!

Mohd Farwalis berkata...

persembahan sarkas Evra lepas lawan tu sangat menarik hati seluruh Old Trafford.

shafiq ahmad berkata...

luis suaracism..fuck suarez!

AKU_KUN 10 berkata...

ada ulasan baru pasal kes Evra.

http://bandar-manchester.blogspot.com/

top_ace7 berkata...

hidup lagi abang akukun ni.

AKU_KUN 10 berkata...

rindu ke?

Unknown berkata...

tak hangat blog bandar machester ni abg aku_kun

Hazard Ali berkata...

Rather than kickin racism off some childish footballers, I'd rather kick AKU KUN out of Sokernet.

Anyone wimme?

pakkordi berkata...

Hazard, hazard. Kerja kau nak kick orang aje. Amcam kalau kau yang kena kick?

Hazard Ali berkata...

Wow. A star writer is kickin me out? I'm honoured.

Redha jelah orang nak kick kita kan.. nak buat camne. U sure have a really strong reason for doing so, Mr Kordi.

And that 'really strong reason', should be something more than just for the sake of being an ABU. Supposedly.. no?

Putra berkata...

evra perangai bangang, orang tanak salam meroyan pulak,hahahaha...john terry rilek je org tanak salam dgn dia

Unknown berkata...

This is shit. Sokernet used to be fun to read. Not anymore. This pakkordi guy is horrible. Sokernet, get someone good to write, c'mon.

Hazard Ali berkata...

Sebelum apa-apa terjadi, yang atas ni bukan aku. Mekaseh.

hantuLongkang berkata...

hahah...tepat sekali pakkordi...
tapi aku tengok, suarez mintak maaf dengan manager dan kelab..bukan dengan evra :D

yang lagi bangang, fergie berperangai amerika suruh liverpool jangan bagi suarez main...macam kes tu lagi serius dari kes roy keane vs haaland...kahaktuih :D

orang_es berkata...

hahaha tulis la surat banyak2 mana pn, kot dh kelab main macam bangang tu bangang jugak la. dengan liverpool dgn suarez semua nye bangang kahkahkahkah

Katok berkata...

@Orang_es

Tak kelakar pun

keli berkata...

Suarez>>>>>>>>>>>Shithead moron Evra & Faggotson.

yzdz berkata...

You're just bitter we lost.

kobetz berkata...

counter fail..keh3.. nice try atleast..

Sudin Shaari berkata...

Fuckgerson!!

YNWA

rezzahuthut berkata...

yang kata suarez racist tu org hindu gamaknya. cara taip komen pun macam keling ja.. pegi mati la woi..

pakkordi --> ynwa

Abdul Sokernet berkata...

ada ulasan baru pasal kes Evra.

http://sokernet.blogspot.com/

talkIZcheap! berkata...

LOL!! Abdul, win!!

AKU_KUN 10 berkata...

tiba-tiba terasa butthurt kah3.

cantik tak gambar evra tu? lagi kacak dari pak kordi punya.

mangifera berkata...

Bukan kena denda pun, FA pun taknak ambik pusing, orang lain pulak kecoh2 psl issue ni sampai owner and sponsor kecoh2 dah psl Suarez.

Apa yang aku boleh cakap adalah kalau JW Henry weight this issue more over Suarez talent in football and eventually lead to Suarez dismisal; we're fucking morale police and we should all join religious institution. Because, fuck talent and work ethic.

To all Mancs fan, toksah nak bangga sangat...kalau nak ikut dirty laundry, Man Utd even more corrupt than Liverpool. SAF ain't no saint, brother.

Bagi aku, suarez mintak maaf just to fulfill the "requirement" and keep everybody fuck off with this issue. Evra still motherfucking sensitive, he should be in Women League instead of BPL.

Haha.

rashideeshukri berkata...

alaa, apa nak panjangkan lagi. MU dulu buat hal rilek je orang tak pandang. Kungfu Kick Cantona, Irish Hothead Keane, Sister-in-law Lover Giggs... ahhh, macam-macam lagi kan. tapi disebabkan Fergie baik dengan Referee's Association, Evra perangai macam budak baru pancut pun orang tak pandang.

John Henry dah ambik tindakan pada Suarez, Fergie bila lagi nak buat benda yang sama dekat Evra?

akubukanpemikirhebat berkata...

Evra memang bangang tarik tangan orang yang tak mau pandang salam die. Fergie memang bangang kata Suarez to football disgrace padahal Giggs, Keane, Cantona, Ferdinand to apa? football peace? WTF! Pasukan Menyu pun bangang bila maki Balotelli celebrate depan penykong diorg, tapi sokong Evra bila meraikan depan Suarez. Bekas pemain Menyu claim sesiapa yang back up Suarez pun kena cop racis? Sedar ke tak korang nih? Menyu memang bangang.

orang_es berkata...

fan liverpool menggunakan isu suarez evra untuk menutup kebangangan liverpool main mlm tu. suarez terkontang-kanting kejar bola kt atas, defend dgn midfield passing merapu. man utd totally the better team that night. thats a fact kahkahkah

"pendatang izin" berkata...

tak kisah ape pun. yg penting puas tgk evra blaga dgn ferdinand..ulang 450x. lagi sadis dr kes salam meyalam..sekian!

Ajiz Nasution berkata...

evra is a disgrace to black people.. jadah apanya nigger dok merengek-rengek? tak ghetto la woi!!! - snoop dogg.

kareem berkata...

gua harap pengulas sokernet dapat mempertimbangkan aku_kun untuk menjadi pengulas sokernet. Nampak kesungguhan beliau berblog di situ...

hADIE berkata...

sokong orang_es,

performance Liverpool game tu agar hambar. Gerrard pon macam tak semangat je main.

Mambang Tanah berkata...

Ahh..MUnyet menang dgn liverpool pun blm tntu lg MUnyet dpt pegang apa2 trofi season ni,bnyk yg da tlepas,haha

Prangai fan MUnyet pun sama,yg mula bangkit soal racism ni korg,tp bila fan liverpool dedah prangai2 buruk player MU yg lg teruk,baru nak dok sebut pasai game.ptuiiiii

Btw,evra prangai mmg cam MUnyet

bxtr88 berkata...

Liverpol..awat main cm taik mlm tu.xyah sbut racism nya case la.tgk mlm tu kt OT.asal main cm taik?alasan pe nak kasi.suarez kecut telor ngan manu fan?gerrard sakit konek?

Maman berkata...

Snoop Dogg pun join cni...? Hahahaha. Evra & Suarez lepas ni mesti bercinta punyelah (lepas habis main bola). Ko tanye Pearce & Ince dan Keano & Viera je la. Skrg kamcheng lol..! WTF..!

"pendatang izin" berkata...

ayyooo....liverpool punye permain dikiritik mcm kena lubang 6gols..sekian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...