ANDA SEDANG MEMBACA

47

Power

Pipiyapong Abdillah Hamzah Rabu, Februari 15, 2012 ,

Kita orang besok main Champions League. Korunk tak main ke? 

47 Ulasan:

phy o'malley berkata...

1st
ehh champion league tu ape???kiteorang men piala bardhan je~

siputgulung berkata...

power gile team ni

Junaidi Mohamed berkata...

Yeah ARSENAL memang power... main dengan penuh ART. POWERful...

Arsenal gamerz berkata...

dua kelab Manchester dah gulung tikar

rashideeshukri berkata...

entah weh. korang tak main ke? kah kah kah. (babi, Liverpool Europa League pun tak masuk lagi mau banyak bunyi)

hantuLongkang berkata...

tak main..
tapi korang reti main ke? :D

LS berkata...

hantuLongkang punya komen - WIN! haha

adijaya berkata...

sian nya kat korunk yg tak main. takpe la, tengok kita orang belasah ac milan dah ye.

pastu korunk belajar la camne nak main champions league ni. bukan calang-calang orang boleh masuk sampai last-16, ye dok?

adik-adik yg main europa tu, buat la betul-betul. jgn korunk nak malukan EPL plak. adik-adik yg tak main europa langsung, malas gua nak komen. lu orang memang lawak.

Anak buah Peter Hayes berkata...

boleh makan tak ni ngan ac milan?.
nmpk gaya mcm goyah ja ni.. haha

Fahmi Ismail berkata...

Sejak bila Pipi berani guna perkataan macam Mat rempit ni? mohon penjelasan

mrlrie berkata...

AW : Kita orang besok main Champions League. Korunk tak main ke?

AF : Hahaha aparaaa King Kenny.. tgk depa nie dok sibuk traning main Champion League... ampa boleh la main dlm PS3 saja nooo...

(ketika itu AW, AF dan KD sedang minum kopi di hentian bas)

KD : Malu nya aku bawa team historical nie.. tapi apa kan daya, aku kan ikon kelab nie... eh En.AF, team awak lawan mana yea mlm nie??

Abdullah berkata...

^
^
^

Bosan...

missus vidic berkata...

mcm siot je gambar orang kat atas ni..hehe

leher still nampak itam lagi lah..

Amin Don Diego De La Vega berkata...

rilek2. dah dua tahun berturut2 pergi final. season ni kasi rilek sikit. kasi player bernafas sikit. kelab tadika ni boleh main ke?

Ajiz Nasution berkata...

Tahun ni hanya kelab drp London je yg mewakili BPL layak ke top 16 UCL..

Nak harapkan kelab drp Manchester? Takat Europa je dorang ni..

Nak harapkan kelab daripada Merseyside? hahahahahahahahaha.

Maman berkata...

Arsenile boleh makan AC Milan punye. Sebab aku rasa, Barca still team to beat, der. Kalau Napoli, main laju skit, counter attack bahaya. So, beware of dog, Chelsea. Hahaha. UCL mmg famous la. Terbaik!

VillaSanc berkata...

silap2 dua2 club london ni x main dah champs league taun depan..abg2 mencester bg team2 ni main puas2 dulu season ni..kehkehkeh

nu_Ox3r berkata...

layak sekadar lengkap kouta je.kah2.nk mng?erm berjanggut.haha

Hazard Ali berkata...

Sebagai favourite rivals aku, aku ucapkan Selamat Berjaya buat Arsenal. Go beat the shit out of those Italians!

Sincerely,
Pendatang Baru Liga EUROPA
(jaaaaadiklah, daripada ada team tu Coca Cola pun tak lepas)...

fairulfaezwan berkata...

arsenal power!kbai

adinda anna liyana berkata...

ala...game besok tu sekadar training je utk ac milan...

cantona79 berkata...

Best of luck untuk team London. Moga dapat bertemu di Monaco untuk European Super Cup. Buat team yg dh lama tak ke wembley, sila bawa GPS agar tidak sesat hujung bulan nanti.

hellghast berkata...

cilake ape Henry ade training sekali! tak nak balik US ke?

Hana Ahmad berkata...

owh

AKU_KUN 10 berkata...

hai abang abdul Pipi.....

delete komen adik ye kih3

Meijie Enrique berkata...

artjingnal.. cute sikit nama ni

GGMU berkata...

all the best utk arsenal. Semoga pergi jauh dlm competition ini.

Ikhlas dari

penyokong man utd.

saiful aizat berkata...

Kalau Milan ni men yu boleh tibai.. ini kan team power macam arsenel.. semuge menapau.. mcm men yu penah tapau milan..

eJAI berkata...

tahukah anda, arsenal power kerana tidak pernah gagal layak ke top 16.

mcphisto berkata...

nak tapau milan...?
meh sini pak berahim nak tampo sape yang nak tapau tu

keli berkata...

Kita orang besok tak main Champions League. Korunk pergilah main.

Kita orang pernah menang Champions League. Korunk pernah menang ke?

faizal abd fathi berkata...

FORZA MILAN...kompom Arsengal tersungkur punya...huahahahah ( gelak jeles..)

ammar berkata...

Girl- What is on 14th February!?
Boy- Valentine's Day
Girl- (Happy) You remembered! I thought you would say Champions League is back
Boy- Huh! How many times should I tell you I am an United Fan !!

madarooy berkata...

Power? Lebih kepada 4y4m je... haha

Si tAmPAn berkata...

forza milan!! dah tersungkur.galak sgt main CL

Along_LFC berkata...

Kah Kah kah .. Byk lg kne blaja adik2 Arsengal ni.

missus vidic berkata...

mmg sgt power arsenal ni...

talkIZcheap! berkata...

Baru lawan AC Milan, belum lawan Basel lagi tu...

Mambang Tanah berkata...

Kahkahkah,main CL just utk jd team blasahan?hahaha

zulhilmi berkata...

power2..kena 4 biji..power2...keh3...

AKU_KUN 10 berkata...

takpa. fikir positif. di emirates nanti boleh kejar 5-0.....

Haizad Ibrahim berkata...

tahniah...& takziah...

Ajiz Nasution berkata...

Kesian.. next season arsenal tak payah la masuk UCL lagi.. bagi lah spurs plak yg main UCL..

Hazard Ali berkata...

Korunk main apew macam niew hew hew??!!

f.islahi berkata...

tahniah sebab kena rogol buat kali kedua setelah manutd rogol anda 8-2.sedap tk kena rogol 4-0?patut tengok wenger bogel je.haha

faizal abd fathi berkata...

ramalan ku benar belaka ... sini boleh upload youtube tak..hahahah

kareem berkata...

f. islahi ni agaknya kaki rogol kot. Takpun sex maniac..bangang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...