ANDA SEDANG MEMBACA

40

Korunk Apa Cer?

Abdul Sokernet Khamis, Februari 16, 2012 ,



Putera Boateng: Korunk jangan ingat King Henry je boleh terbang!




Robinho: Mana dia Pipiyapong? Mana? Kata power sangat!
Putera Boateng: Sabor abang Robinho, sabor. Pipi tu budak lagi!



Robin Van Persia-sia: Cilake lawan dengan orang tua pun boleh kalah!
King Henry: Cilake main dengan budak-budak macam mana nak menang?



Pak Berahim: There is only one Fly Emirates, kakaka!
King Henry: Yes, gol! AC Milan power! Season depan aku on loan kat sini aje la!

40 Ulasan:

LS berkata...

terbaik! ahahaha

Hazard Ali berkata...

Powew gilew...

Fahmi Ismail berkata...

Mohon penjelasan dan ulasan dari Pipi tentang perlawanan UEFA Champions league yang berlangsung pagi tadi

Mohd Ashriq berkata...

thumb up!

bangsawan nilai berkata...

amekaw...obaaat!

Anak buah Peter Hayes berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Anak buah Peter Hayes berkata...

mohon pasukan arsenal berlatih dengan gigih musim depan utk kelayakan pusing ke 3 eroupa league. haha

Meijie Enrique berkata...

kmarin cakap besar punya budak2 artjignal... baru lu taw... hahahahha

AKU_KUN 10 berkata...

terhibur adik baca lawak abang. hidup Pak Berahim PERKASA

tukang sapu berkata...

se-kurang2-nya mereka bermain di eropah..

AKU_KUN 10 berkata...

kecik ati adik kena Ban

Nik Saiful Anuar berkata...

"There is only one Fly Emirates, kakaka!" ini statement paling bonkak, kahkah

Khuzrin Kamarudin berkata...

Kun-kun tak promote blog keww?

cantona79 berkata...

Itulah padah cakap besar sebab mereka lupa bahawa pak berahim adalah talisman di san siro. Tak apa cuba lagi next season bak kata keramat team tertentu "there's always next season". Buat team yg tak dak game midweek jgn sia-siakan masa terluang, teruskan untuk berlatih FIFA 2012.

talkIZcheap! berkata...

Sampai hati Fahmi Ismail meminta Pipi mengulas perlawanan yang dia tak tengok...

Katok berkata...

Aku rasa gambar kedua tu tertinggal satu perkataan:

Robinho: Mana dia Pipiyapong? Mana? Kata power sangat! Puiii..

Kawan aku semalam semangat gila nak tengok game ni. Pagi tadi aku tanya dia cakap dia tak tengok - tertidur. Puii

aranzedo berkata...

Arsenal.

Sekadar pelengkap jadual.

Ok bye.

Rocco Brancaleone (RSI) berkata...

Gone are the Gunners.

Toksah mimpi dah. Pipi rasanya dah tutup TV sebelum second half kot.

FORZA MILAN!

missus vidic berkata...

entri abdul tak pernah menghampakan...

so damn funny lah u...

Maman berkata...

Adui... Tukar persepsi terhadap Italian teams. What a big warning to Chelsea for this coming match. Arsenile diratah, xdpt tgk. Tgk Zenit Petersburg fight Benfica je, tu pun main laju sial even cuaca sejuk bersalji. Mantap2.
Ape pun experiences from top giants UCL clubs, mmg sgt2 bernilai. Pentingnya menang UCL ni, for me, super top priority.

Maman berkata...

Anyway, awesome fuckin' coys entry. Damn!!

faizal abd fathi berkata...

terer arsenal..... lepas 4 gol...hahahaha

Hambali ® berkata...

ulasan pasal fly emirates dekat gambo last cukup senggama

nu_Ox3r berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nu_Ox3r berkata...

kalau jenis ikut kuota memang xde kualiti.sampah.haha.

top_ace7 berkata...

POWER POWER!

Street Spirit berkata...

4 das tembakan tepat ke dahi budak-budak Gooners.. kah kah kah!

mcphisto berkata...

rilek le pipi...
bese la main ngan team dah menang 7 kali piala...stended la dapart 4...
kah kah kah
forza milan!!!!

kareem berkata...

Tahukah anda, di Emirates nanti, Fly Emirates yang sebenar akan menang 5-0? Nama stadium pun dah Emirates, takkan la tak boleh bayar kat Milan, ye dak...

keli berkata...

Ada 2 ramalan gua untuk second leg
a)Arsenal 2-8 AC Milan.
b)Arsenal 1-6 AC Milan.

Ehhh macam pernah dengar je...
Kah Kah Kah

kobetz berkata...

RIP kan RVP!!
maksudnye..
robinho ibrahimovic robinho kan Robin Van Persie..;-)

mrsaxobeat berkata...

arsenal tu mainan budak2 ac milan je.. U MAD #trollface.jpg

rashideeshukri berkata...

kah kah kah kah kah. nampak gayanya macam takde la representative England je masuk quarterfinal nanti.

talkIZcheap! berkata...

@kobetz: how on earth RIP = Robinho Ibrahimovic Robinho??

or you mean Pato??

keli berkata...

@Talkizcheap. Wrong!
He means Prince.
Prince Boateng. Kakakaka...

adinda anna liyana berkata...

dah kabo dah...match ni sekadar training utk ac milan je...

Putra berkata...

sebenarnya pipi la yg tulis entry ni,keh keh keh....

Meijie Enrique berkata...

xpala... mengaku jer la... wahai bebudak artjingnal... bdak2 ni suka pendidikan seni.. bkan seni main bola... kakakakka...

arsenal mampus forever....

pokdegrunge berkata...

balas 5..

Khalish Biru Bundle Store berkata...

x sangka ramai italian fan kat sini...aku ingat org malaysia minat bpl je....yeah tahun ni italian power...chelsea kena 4 jugak pahni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...