ANDA SEDANG MEMBACA

22

Bukan Glory Hunter @ Plastic Fan 1 - 2 Wigan

Abdul Sokernet Ahad, Mac 25, 2012 ,



"Kamon la King Kenny, usaha lebih keras lagi. You can do it!"

22 Ulasan:

Nwx berkata...

Aku rasa Liverpool ni dah kena sumpahan sokernet kot. Tak mampu nak menang dah. Aritu kalah ngan bottom 3, ni kalah ngan bottom 2 pulak. Harapan la nak dapat better dari 7th.

.Gory. berkata...

YNWA!!!

You Nail-it Wigan Athletics!!!

adijaya berkata...

LIVERPOOL

Melody berkata...

Usaha keras lagi Liverpool !

redzabes berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
redzabes berkata...

'come on, cuba lagi, try harder'
KAHKAHKAHKAH

flamez berkata...

Walaupun hanya lebih kurang 8 minit permainan, Raheem Sterling sudah mampu lakukan sesuatu yang lebih daripada Stewart Downing yang bermain 82minit masa permainan.
Ini sudah terbukti pemain yang dibeli oleh Kenny Dalglish memang tak bagus. Carroll pula bertindak sebagai tiang gol lebih daripada menjadi seorang penyerang didalam padang.
Come on King Kenny, cuba lagi, try harder.

Raiden berkata...

Come on, cuba lagi, try harder<<<-----ayat ini amat gay

janxxx berkata...

kah kah kah .. ayat xleh blah ..

kobetz berkata...

kah.. kah.. kah. bnda ni utk pemain, pengurus,pnyokong kelab. kah3.. try harder.. kah3

EQUILIBRIUM berkata...

"I think we looked a wee bit tired," he said. "We had a lot of possession
in the game but we gave away the ball quite a lot in vital positions.
It's not because they can't play, it's because of tiredness.

-----------------------------

I'm concurred with King here. Players look really tired with 3 games they played in a week. One more thing that make me angry why was ref cancelled out suarez second goal? he should use common sennse there. No way way suarez had any intention to use his hand there. well may be luck is not with us this time.

Adi Jie berkata...

:"If you can't support us when we draw or lose, don't support us when we win"

: OK. i pull all of my effort to support LFC either win or lose. MU fans esp najib.. r u okay???

yee berkata...

dalglish yg scout budak raheem tu dulu tapi rafa yg sain dia

madarooy berkata...

cuba lagi dan lagi dan lagi....
kah kah kah

ammar berkata...

LIVERPOOL ABADI

cantona79 berkata...

Even Blackburn menang di OT musim ni. So jgn sesekali underestimate relegation battlers like wigan dan QPR. Try harder next season, you can do it!

Maman berkata...

Wigan play ala LA Liga meh.. Power ape. Maloney bakal kene beli tuh, laju mamat tuh. Pasal Skrtel, gua rasa dia dah fedup jd defender, dia nak jd kaki pukul lak skrg.. Hahaha
kalau dia partner dgn Agger, pd aku lebih mantop dr Carra. My view..

hantuLongkang berkata...

@yee:
eh, mana ada...bukan ke encik flamez dah berikan bukti kukuh tu :D..
yang sumbat gol ada gigi arnab suka gigit telinga orang tu pun, bukan kenny jugak..hahah

@Maman:
skrtel sekarang dah 'cool' berbanding dulu...makin tua, minda makin tenang kut :D..dah tiba masa untuk coates bila agger cedera pasal carra memang dah habis madunya..hahah

AimYou berkata...

Cuba lagi dan lagi.. sampai bangang tiada Lagi.. kah kah kah!

flamez berkata...

Betul ke Sterling tu Kenny yang scout dia? Sorry. Aku ingat Rafa Benitez yang jumpa budak tu.

Maman berkata...

@HL, seriusly, dari dulu Carra not a better option for KOP. Even Kyrgiakos sumbang lebih (corner/set piece) utk KOP.

Tp, yes, Coates such a huge guy but still in young age. Against Chelsea in Carling, he was so solid & release Johnson up front easily because of his tactics play. If King Konek start pakai dia, KOP boleh focus serangan habis-habisan. Just my view.

Ada tambahan, kalau Enrique naik jd wing lg bagus kot. Downing main defend. Hoho!

Raiden berkata...

Biasalah manager mana pon mesti ada 2-3 pembelian yang tak bleh pakai.

SAF rugi beli djemba2, forlan, Berba. Jose ada beli Kezman, wright Phillips. Wenger susah kata sebab semua beli murah, so kalau tak boleh pakai macam Diaby pon memang tak heran la.

Kadang2 kena try and error la jugak dalam membeli ni. Barca pon terlepas membeli Beckham dan dapat Ronaldinho. MU terlepas Ronaldinho dan beli CR7. Bergantung pada nasib gak. Nak tunggu pemain power tu tetiba muncul dalam akademi memang mangkor la jawabnye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...