ANDA SEDANG MEMBACA

45

Yes!

van kordi Ahad, Mac 25, 2012

Yes!

If the country that gave everyone football trust Hendo, why not us?

Liverpool was poor, sloppy, slow and no positive adjective could describe them yesterday. Apart from captain fantastic, the rest was the epitome of sadness.

In line with our forever policy of giving credit where credit is due, Liverpool deserve to lose. Nothing bitter except fair play. I will not be surprised if QPR and Wigan survives relegation for yet another season though.

Our season has long gone and without mickey mouse cup, King Kenny might have too but then again this is why we love football.

As far as the league matches are concerned, this will be my penultimate post with the last being the match in Anfield against Chelsea. I will also do a wrap up for the season in the near future.

I am also planning an FA cup final 'get-together' viewing with kops fans probably in D'stall. Remember, the plan is to get Chelsea for the finals because they are our b*tch.

As for the rest, life goes on and let's continue to have fun with Abdul and all his clowns.

Enjoy responsibly.

#YNWA ./

45 Ulasan:

Melody berkata...

Yup. True.

Berbo berkata...

henderson, waste of moneyyhh

I Am Legend berkata...

ini je ke yang ko mampu pak kordi? kamon cuba lagi, try harder. u can do it!

Akim Iqbal berkata...

kemon kemon, cuba lagi. try harder.. kahkahkahkah

kaki keras berkata...

17 years old sterling has a bright future

lang berkata...

Liverpool memang pepek

Plus Ultra berkata...

gua tak rasa apa pun, kamon cuba lagi, try harder

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kehkehkeh

EQUILIBRIUM berkata...

Me a bit disappointed with pakkordi post today. why so gloom my dear fellow reds? remember we'll never walk alone. together we marching on with The King. 8 games still to be play with 24 points to be grab here. #LFC needs to get that 5th position to prevent early qualification round of Europa Cup in early August. Please take note CC never guarantee a proper Europa Cup group stage. Come on you reds.

flamez berkata...

Aku setuju Jordan Henderson memang pemain yang bagus sekiranya diletakkan di posisi yang betul.
Alang-alang tak dapat masuk UCL ada baiknya Kenny Dalglish terus mencuba pemain-pemain muda untuk diletakkan pada kesebelasan utama pada musim depan.
Kalau diikutkan Chelsea pun main tak bagus semalam. Berapa lama lagi Chelsea nak kekalkan kuda-kuda tua bermain. Sekurang-kurangnya arwah AVB mencuba sesuatu untuk mengubah skuad Chelsea sekarang untuk masa depan.
Arsenal pula bermain cantik semalam. Terbukti bukan RVP sahaja yang mampu menjaringkan gol. Walcott berada pada prestasi terbaik.

oohh lala berkata...

Enjoy responsibly waklu!promote todi ke hapa ni?apa pun,dah tiba masanya penyokong liverpool lancarkan kempen KKK (keep king kenny) untuk kekalkan KD di Klanfield sebab nampak gaya the crown is slipping from the king's head.

Raiden berkata...

..and Liverpool is Wigan and QPR's bitch.

Lion-O (Thundercats) berkata...

pakkordi is always gonna be abdul's bitch....

SyDen berkata...

pakkordi is cracking up, he is cracking up!

Wahni Rizal berkata...

YNWA Pakkordi

cili celah gigi berkata...

pengulas menyu sila contohi PakKordi.lelaki bertelur yang tak lari ketika kalah.

orang_es berkata...

@ cili celah gigi
apa gila nk contohi pak kordi, sokong team liverpool yg bangang mcm tu kahkahkah....

Dewajiwa berkata...

itu je la ayat these cunts.
"tak macam fan MU yang takde telur bila kalah". well, loser's whining when lose. we don't. silent might heal when rational placed firmly above all. as for those balls-swinger, keep on showing your tiny balls like fucked-up clown when the whole world's not even care nor pretend to ignore a moron who thought doing cool acts.

*credit buat penulis. ada improvement penyampain. btw, GGMU.

LS berkata...

elehhh!

aranzedo berkata...

http://images.wikia.com/simpsons/images/5/5d/Krusty%3F.jpg

mangifera berkata...

Kenny trying to surface the local bred talent; British and specifically Liverpool. Jay Spearing got regular team appearance because of Kenny. Can he up to par to Stevie G? Just wait and see. Raheem Steling, Joe Flanagan, Martin Kelly, Kevin Robinson, Jordan Henderson, Jonjo Shelvey etc. All these young lads got talent and they need playing time. Are LFC going to do Arsenal? Not sure about that but hypothetically, what I can say in Kenny's mind right now is to put up these young players to play.

Does it matter if we win the BPL this year and lose it next year? We're still the butt of jokes of BPL despite that, might as well put up a good opportunity for these young players.

Will this cost Kenny's job? It might if JW Henry fool enough not to see what Kenny is trying to do.

I'm content, happy but a bit sad that it might cost us our season to see these players grow, but it doesn't matter at this point.

Just winning the FA Cup and we're double for this season. Better than nothing.

i'msosupernotcool berkata...

He did win a fukken cup, aint he?


In Arsene We Trust!!

cili celah gigi berkata...

@Dewajiwa

adat membahan. jika hendak membahan , hendaklah bersabar ketika dibahan.

fan man.u mmg kuat membahan.tim tengah perform.bongkak dan angkuh.well.itu hak korang.

tapi agak kelakar bila rule membahan ni terputus bila man.u kalah.sunyi sepi.takda kabar.krik krik krik.lepastu emo memanjang bila kena bahan.kah3.

takda daya ketahanan langsung.siapa yang tak sedih bila tim yg disokong kalah.well.you can call me a moron who thought doing cool acts.but it is obviously 100 times better than a moron that run away and hiding somewhere cuz he is afraid to be insulted as he just did before to other.

Roy King berkata...

Khas untuk cili celah gigi,

kalau nak sebut soal angkuh, biar angkuh sebab power,tapi jangan angkuh sebab bangang...

dah la bangang tapi nak angkuh...

klu mu, kalah, kami redha je..xperlu nak cari alasan..kami menang pun korang jeles jugak kan?

kalau ktrg kalah, korang nak bahan pun bahan la, itu hak korang..sampai putus usus ko nak bahan pun ko punya pasal..

klu ktrg diam kena bahan ngn korg, so kita redha la tu..dah kalah, nak cakap pe lagi..angkuh ke camtu???

bukan macam fan angkuh tapi bangang tuh, dah kalah pun x reti nak diam...kan ke bangang namanya...

huahahahahahah

zu berkata...

ni apa benda semua ni?
mabuk free je aku baca komen2 korang ni.
bila kalah, senyap, tak up entri, kata lari menyorok dalam kain mak la apa la.
tapi bila nak tunjuk muka berbunyi time kalah, kena bangang2 plak.
tak paham aku.
ok sambung mabuk balik.
jangan attack personal la woi. hal2 stadi jangan la dibawak ke sini. jangan nak melampau. delete. delete.

Hazard Ali berkata...

Haa.. kan Zu dah marah.

Hmm.. ramai jugak yang pandai cakap omputeh kat sini. Baguslah.

Hats off untuk Uncle Kordi, sebab mengaku lemah bila kalah. Tapi maaflah, itu polisi korang.. bukan polisi fan MU.

Bila kami diam, maknanya kami tengah bengang (dan bengap) le tu. Dah kalah, nak bising apa lagi.. ye tak?

Apapun, cant wait for this so-called true English club to excel. Baru best. Takat sembang je berdekah, tak guna jugak. Asyik poke kelab top2 je, tempias top tu susah jugak nak menjadi der...

Tapi.. haih.. lambat lagi nak 2098...

AKSARA : alreffic adoZu? ZU jugak??

Ajiz Nasution berkata...

'Remember, the plan is to get Chelsea for the finals because they are our b*tch.'

Keh keh keh. Tak sudah sudah berangan. Kesian!

leo berkata...

mampu ke final ke sek2 FOOL? hehehe...

unknown berkata...

abdul, please be matured. setakat komen berfakta-fakta, tapi attack personal orang, it just shows your level of maturity. respect others please.

to pakkordi, setakat up satu entri tak bermakna lu ada telur. apa yg kita nak baca kat sokernet adalah entri yang fun & penuh dgn fact. kalau lu terus up entri membangga diri pasal liverpool, bantering team lain, please do not write again.

for the other pengulas, not worth to mention sebab dah la tak berilmiah, tak kelakar pulak tu?

ke aku sorang yang set standard terlampau tinggi untuk sokernet?

cantona79 berkata...

Henderson? Sounds like Brazilian for me. That's good enough.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Hoi, gua ada je komen bila MU kalah. Nak gua tunjuk kerandut ke apa?

Maman berkata...

Hee.. Bitch have been mentioned, again?
Well..well...well... I can't waiting to see which team will be met in the final FA.

Send using APAD@ fucking device RAM 512MB.

Hahaha

hantuLongkang berkata...

liverpool kalah lagi...yes! :D..

btw, penyokong MU senyap bila kalah?...bohong..hahah...alasan 'sengaja kalah', 'dah bosan menang', 'nak ceriakan penyokong liverpool', etc2(i.e: alasan2 bangang :D) dulu ada belambak2...sekarang takde pasal sekarang mana ada dah entri MU kalah...

contoh, kalau dulu ramai cerita europa cup piala mudah jadi apa bangang liverpool kantoi maka biar MU saja yang jadi kelab inggeris pertama menang piala tu..sekarang, europa cup bukan piala mudah-menang kerana 'bilbao bukan sekadar kelab'...

MU kalah?...tahyul semua tu..keh2

pakkordi berkata...

Lantak ko lah unknown.

RABUN berkata...

macam pakai t shirt pagoda jer tu...

rambut kemain kemas, main bersepah! sial!

dean berkata...

20 juta utk player cenggini...kalo kasik wenger 3 player lg bgs dari henderson ni die boleh beli....

safichan berkata...

"king" kenny telah bikin roy hodgson nampak "legend"...tahniah, syabas, teruskan!!!

ALL HAIL KING ROY, and GOD SAVE THE QUEEN!!!

Miss Reader berkata...

@unknown: Please fade away into the unknown...
The other pengulas must worth a bit of your time since you affectionately spend some time commenting here.

hantuLongkang berkata...

@dean:
ye betul...francis jeffers + richard wright + reyes

p.s: sila abaikan nilai pound sterling mahupun kegilaan harga pemain bolasepak pada 2001 atau 2003 berbanding sekarang demi arsene wenger tercinta :D

i'msosupernotcool berkata...

Hantu longkang ftw!!

IAWT!

Kucing Mainan berkata...

come on, cuba lagi, try harder.

Carroll berkata...

Jumpa Dstall corner pak kordi

El Corazon berkata...

hmm nice..baju england boleh jadi baju raya teluk belanga.

Mohd Farwalis berkata...

hensem jugak Hendo ni ek?

Abdul si bebal jangan diselamatkan, biarkan dia tetap bebal.

Raiden berkata...

Ini pengganti Gerrard?? Ha!Ha! (gelak sinis)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...