ANDA SEDANG MEMBACA

52

Peminat Liverpool Dapat 10A





Abang harap kalau dapat scholarship belajar sampai ke Liverpool, jangan pula jadi macam peminat Liverpool yang bangang abadi tu sampai setiap kali komen kat Sokernet mesti nak ulang ayat 'come on, cuba lagi, try harder'.

Tapi kalau anak si Yakap ni nak jadi macam bangang abadi yang sekor lagi tu, abang tak heran. Peminat Liverpool, what do you expect?

52 Ulasan:

Hazwan Arif berkata...

Mesti subjek kegemaran beliau adalah Sejarah

kobetz berkata...

kah3.. moga entry ni xde yg men telo..;-p

Raiden berkata...

komen Hazwan Arif paling terbaik..haha..

rashideeshukri berkata...

kah kah kah kah kah.

macam ni je Abdul? masih lagi ayat yang sama, 'come on, cuba lagi, try harder'.

kah kah kah kah kah.

rashideeshukri berkata...

tapi ni sumpah tak kelakar. respek la sikit der. kalau nak bantering, jangan la masukkan hal personal gua.

gua harap entri ni dideletekan.

madarooy berkata...

thumbs up utk komen hazwan!

f.islahi berkata...

memula gelak.pastu tk kelakar pulak.mane satu nii?

Trinity_Nemesis berkata...

Wakakaka. Lepas ni konpom la dye tuka TEAM. menyesal sokong Liverfool ! HAHA

awang merah berkata...

tajuk berita tu cam Abdul je yang tulis.....hahaha

Mazhar berkata...

semoga budak ni dapat menyambung belajor ke UK dan menonton perlawanan liverpool setiap minggu di stadium.. compare to us yang duk menyokong.. tapi tak pernah sampai2.. kahkah.. lu power! we are all poser! ops.. loser

leo berkata...

Komen Hazwan mmg terbaik...
Mungkin dyeorg ambik aliran sastera

Melody berkata...

10A tu... Menyu ada ke ?

Hazard Ali berkata...

Ehhhh takdee.. memang takde.. fan MU memang tak penah score, tak penah pegi mana, tak penah sampai negara mana punnnn..

Cuba check, kat Manchester mana ada LANGSUNG peminat MU dari Malaysia. Kat Malaysia ni pun seua mat rempit je minat MU.

Gua ni pun tgh komen dari atas kapcai la ni.

Pffttt...

faridzainal berkata...

ayat kesukaan dia mesti kerandut telur

Unknown berkata...

komen hazard ali.hahahahahahaha

Hidemichi berkata...

Biasanya masuk paper citer "OKU dapat 10A"...ni Liverpool, lebih kurang sama je.

Plus Ultra berkata...

rashideeshukri berkata...
tapi ni sumpah tak kelakar. respek la sikit der. kalau nak bantering, jangan la masukkan hal personal gua.

gua harap entri ni dideletekan.

--------------------------------

hikhikhik rashidee minta entri dideletekan? kenapa? kali ni abdul dah try hard enough sampai kau tak boleh nak deal with it?

come on la rashidee, jangan sorok telor dalam keranddut

btw bukan kau sorang je budak malaysia yang duduk liverpool, jadi jangan nak perasan sangat la der

I Am Legend berkata...

1:07PG - gelak
1:43PG - meroyan

It took 36 minutes for a Liverpool fan to change his view.

What happened in those 36 minutes Rashidee?

"pendatang izin" berkata...

hahaha..
liv memang abdul butthurt
liv kalah abdul butthurt
dgn peminat liv abdul butthurt
budak baru lepas SPM PEMINAT LIV DPT 10A PUN ABDUL BUTTHURT..

HAHAHA

'come on, cuba lagi, try harder'.

Maman berkata...

Entry lame-kelamean ke arah Rashidee. Haha. Mcm sial jek, tp klasik ah...

Poor Rashidee, sabar der..

Pd gua, Sokernet tetap blog yg bagus & rutin bacaan gua skrg. Enjoy sudaa..~

Hidemichi berkata...

'come on, cuba lagi, try harder'- bunyi sgt gay!

Pet Shop Boys berkata...

oi lu ingat fan Liverpool tak berjaya ke dalam akademik?

Lu ingat Pak Kordi SPM dulu dapat berapa A? sekarang dah main golf ok!

cantona79 berkata...

Setuju dengan Hazwan Ariff, subjek kegemaran beliau pastinya sejarah. Aku yakin beliau mendapat motivasi dengan 'bersandarkan' pada sejarah silam untuk mencipta kejayaan masa akan datang. Tagline ' there's always next season' pastinya membakar semangat sesiapa sahaja. Buat yang bukan penyokong L'pool anda perlu faham tafsiran lain YNWA - You'll Never Win Alone - someone has to win also maaa!

top_ace7 berkata...

rashideeshukri butthurt -> http://soccernet-assets.espn.go.com/design05/images/2012/0311/luissuarezscrewedupfacevafc201200303_275x155.jpg

pakkordi berkata...

Tahniah Yakap. We give credit where credit is due.

Union Equatoriale berkata...

Entri ni memang sadis & Abdul terlalu kejam.

Tapi bila dibaca balik komen perasan bagus Rashidee sebelum-sebelum ni, serves him right.

Tahniah juga pada Yakap atau anak si Yakap! Mohon jangan jadi Rashidee juga!

Ajiz Nasution berkata...

Melody berkata...

10A tu... Menyu ada ke?

-------------------------------------

Bajet org tu sekapal dgn awak, awak pun ikut sama bijak mcm dia la ya? Keh keh keh.

Buenaventura Durruti berkata...

rashidee why so serious? 1:07 am tu mesti tengah high dengan kilkenny lagi, 1:43 am dah sober dan mula nak marah-marah abdul

btw melody, u dapat 10A juga ke dulu?

that yakap guy dapat 10A n incidentally minat liverpool, tanya la pada budak yang dapat spm gempak lain, mesti masing2 ada pereference kelab mana diorang suka juga kat epl

aku dulu pun spm power juga, belajar kat newcastle dan support kedah. orang yang suka kedah pun semua spm power tau tak? kehkehkeh

Abdullah berkata...

Macam tak caye peminat Liverpool boleh skor 10A gayanya sampai buat tajuk berita...tak bole blah..

Takpe2 untuk Chelsea aku akan berusaha keras supaya nanti keluar berita..peminat Chelsea jadi doktor pakar...

Leo berkata...

Fan Liverpool dapat 10A masuk paper. Riuh rendah macam menang Carling Cup aritu... nampak sgt gersang nya.

Melody berkata...

Oh tidak. Saya 5 je. :D

hantuLongkang berkata...

kitorang gemar subjek apa, tu pun korang nak ambik tau?..eleh..ingat merempit tu dah kira habis ganas la tu...kitorang sekapal semua bijak2 laa...

aku dulu tak payah ambik SPM pasal SAP dah power...belajar kat atas pokok dan support tghanung...orang yang suka tghanung pun semua SAP power tau tak?..miaheheh..

kitorang nampak gersang, tapi korang nampak bangang..

//ahhh, budak2 'ABL' ni kecoh betul..kan Melody kan? :D

zu berkata...

sesetengah akan kata rashidee tu bangang le butthurt le, telor ke jadah apa semua tu.
tapi bagi aku yang dah lama lepak sokernet sejak baby lagi ni, aku tau macam mana patternnya.

bukan senang pengulas-pengulas sokernet ni nak up entri.
dan lagi la bukan senang pengulas-pengulas ni nak up entri tentang pengomen.
dai zaman kareem, kardio dan beberapa nama lagi yang telah berjaya menggetarkan telor pengulas supaya memberi perhatian terhadap mereka.
lama sudah benda tu tak berlaku.

kalau aku jadi rashidee, aku tak butthurt.
aku akan gelak guling-guling mungkin.
aku bet dia pun macam tu.
troll(atau mungkin ada perkataan lain yang sesuai) dah berjaya.

untuk equilibrium, strategi silap. sebab dia selalu bindippers kan liverpool.
orang akan tak amik port.
tapi kalau dia buat camtu kat chelsea atau manu, mungkin dah ada up kot satu entri untuk dia.

Melody berkata...

Betul tu HL. ABL tu apa ? Angkatan apa ? Sorry, i tak tahu.

hantuLongkang berkata...

@Melody:
entah...akupun tak tau ABL tu firaun yang ke-berapa...aku hentam je..jadi kalu ko nak bedal apa2 pun takde hal..

'Angkatan Badut Liar' ke, 'Abdul Borak Lebat' ke, 'Anything But Liverpool' ke, tak kisah asalkan nampak jumud sejumud istilah 'ABU' :D

abam long berkata...

shidee engko tak payah perasan bagus.
bukan engko sorang je study kat liverpool.

cant u just enjoy this blog?

take it as humor sudah..

Melody berkata...

@HL

Hahahaha. Okey

j.udeng berkata...

welcome to rashideenet

xmL berkata...

lulz rashideenet
lulz rashideenet
lulz rashideenet

kareem berkata...

celaka zu, dia ingat lagi pasal gua kena attack kat entri pengulas. Kahkahkah...Tapi apa ada hal, sekarang ni musim rashidee pulak kena. Kehkehkeh..buat2 rilek sudah ye rashidee..

Err, pasal equilibrium tu memang gua setuju lah ye..

rashideekonek berkata...

rashidee tu org umno..patut lh bodoh semacam je bile berckp...=p)

se7en berkata...

bukan sahaja di dunia nyata, hatta dalam fantasy football pun sorang player liverpool tak boleh pakai, dah la mahal, tak menyumbang point hape pun... bangang abadi

awang merah berkata...

Se7en: dah tau bangang abadi tu apasal ambik lagi....hahahha bangang btol

flamez berkata...

Sebenarnya mesej sebenar yang ingin disampaikan oleh wartawan itu ialah walaupun pelajar ini aktif bersukan tetapi masih mampu mencapai keputusan cemerlang dalam akademik. SPM 10A dan dalam masa yang sama menjadi wakil bolasepak negeri. Memang bagus pelajar yang macam ni. Memang patut dipuji.
Apa yang Abdul mengarut pasal rashidee tu aku tak mahu masuk campur. Haha!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Kareem: Gua syak si Zu ni Linda Radzi.

Sape ingat Bungwahab?

Miss Reader berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
-KingSyahmi- berkata...

keh keh keh...budak sekolah aku la

kobetz berkata...

sape? dak 10A ke shidee?
keh3?

Adi Jie berkata...

Kesimpulan : Sokong Liverpool dapat 10 A.

EQUILIBRIUM berkata...

Me enjoy some lite comedy and banter on RAWK. Please Malaysian Reds come to RAWK and have a good conversation here w/ our fellow Reds.

talkIZcheap! berkata...

Gila ko, Bungwahab tu legend tu, ko main sebut-sebut nama dia camtu je?? ha-HA!:p

Aku rasa betul la Eq ni 'Keli' menyamar, terbukti dah dia pun minat the reds jugak rupa-rupanya... Patutla nama ada bunyi Keli skit, E'keli/berium... :p

bxtr88 berkata...

Liverpool kalah lagi..liverpool kalah lagi..oooooooo..liverpool kalah lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...