ANDA SEDANG MEMBACA

40

QPR 3 - Liverpool 2 (Versi the kop)

van kordi Khamis, Mac 22, 2012

Andy 'Oh' Carroll kena banyak belajar dari brader Uruguay yang skor semalam.

Ketinggian lebih kurang sama (Carroll 1.91 meter, Coates 1.96 meter);
Berat badan Coates lebih 9 kilo;
Coates satu tahun lagi muda dari Carroll;

Abdul & The Clowns dari pagi tadi dah merusuh. Kops tunggu apa lagi? Tak nak merusuh juga ke?

80 minit main chun, passing chun, jalan chun, repair rambut pakai jari chun, tendang chun... lagi 10 minit nak abis, buat buat main tak chun pulak. Tak payah kesian dan selamatkan bebenda kepunyaan orang Malaysia dari jahanam. Orang Malaysia sendiri pun tak sayangkan Malaysia kecuali mereka-mereka yang 'true'.

Hah, merusuh lah puas-puas.

#YNWA ./

40 Ulasan:

COCKIN COCK berkata...

Sesungguhnya KING KONEK

LS berkata...

sabar jelah :)

Alfie berkata...

BOSAN !

shahirahkhairudin berkata...

kah kah kah. dasar liverpool !

jarr mana jarr?

hantuLongkang berkata...

abdul & the clowns merusuh?...merusuh pasal lama tak dapat konek lettew...bila dapat konek, tak reti nak hargai..

pfft..typical gay, those bunch of clowns..keh2

mangifera berkata...

sakit hati tapi benda ni about time to improve. jgn putus asa. jgn cepat melatah. itu sahaja.

carrol kalau kena masa dia rajin, kalau tak dapat skor, assist pun jadilah. dia kena lebih rajin di atas padang, otherwise, kenny got every right not to put him in.

tapi aku respect kenny sebab bagi peluang pada youngsters utk masuk first eleven. It's time for experimenting and get the exposure for youngsters.

I Am Legend berkata...

for ur info liverpool has not been improving since the last few years

Melody berkata...

Abdul & Clown.
Suka

Point of View berkata...

entri mengantuk

Mr. Schomey™ berkata...

haa selama ni bangga sangat dengan comeback istanbul. ni qpr tunjuk camne nak comeback yang sebenar.

Miss Reader berkata...

Obviously, QPR was not a walk in the park eh?

aranzedo berkata...

"tendangan padu maut!"

gua syak coates ni keturunan gaban!

#ynwa

GGMU berkata...

liverpool power gila.

gula-gula berkata...

kih3.. europa je la gamaknye season depan..harapan dah la nak no 4

missus vidic berkata...

wow nice entry pak kordi...

tapi apasal bunyi macam frust2 je :p

cantona79 berkata...

Chelsea pun kalah 1-0 di QPR, manakala City menang tipis 3-2. So mmg sukar buat pasukan lawan yang berkunjung ke QPR. Mungkin kerana L'pool keletihan akibat kecemerlangan 'domestic cup run' musim ini.

Muhammad Ichsan berkata...

best gk klh wei.
menang pn bkn dpt cup mcm liverpool!
liverpool mng pn msok final.
dok rilex2 je sap rokok lu! hahaha.
thanks kepada fans2 QPR yg 'TRUE' k??? hahahaha

faridzainal berkata...

Gua dah cakap liverpool Power

hantuLongkang berkata...

@Miss Reader:
sounds like a reminiscence echoed from your recent european exit eh?

@gula-gula:
ya betul..main UCL pun last2 nak join europa cup jugak...gila..

@faridzainal:
berapa kali lu nak cakap sebenarnya?

Pet Shop Boys berkata...

Andy Carroll?...Masa Andy masuk ganti Suarez Liverpool lead 2-0...lepas dia masuk kena 3 bijik...kah kah kah...

Apalah nasib kau Andy Carroll...

Miss Reader berkata...

@hantuLongkang: Nobody said Europa match was easy right?Did you read that piece by Luci? Here it was a confident two goal lead match that end up with one-goal deficit.

cili celah gigi berkata...

tgk kordi.kekal steady dan power dgn post dia walaupun tim kalah.ada pengulas menyu nak jadi camni? takda oi, paling kurang tiga hari baru nampak terbit la satu dua.

cayalah kordi.terklasemen!

YNWA.

Maman berkata...

Adui, Pakkordi.. Kasi entry mantop skit. X 'rasa' tuh.. Hehehe..

Tp kalau korg perasan, rata-rata striker pakai jersi no 9 main macam gampang kat EPL. Demba Ba jela yg top 8 goal scorer yg above 14... Lain.. Harem...~ Termasuk El-Nino.
Penat tgk... Hahahaha

Dewajiwa berkata...

lagi entri sampah.
apa bahasa kau guna? kalau guna bahasa rojak pun at least ada gak 1-2 bangsa yang faham. tulis kat blog sendiri je la wei. dari dulu sampai sekarang takde improvement. sori la kalau komen nie agak rough.

btw, Liverpool kalah bukan pasal player. luck takde kot. ramai player tengah 'form' kot sekarang tapi semangat keseluruhan team QPR ada up sikit kot lepas score 1st goal. momentum nak menang pun dah bertambah bila bleh samakan score.

ah, tak kisah siapa pun score dari The Kop asalkan jangan dari sa-ekor arnab tu. GGMU

Mambang Tanah berkata...

Kalah pun,fan liverpool xdela lari sorok telur,kakaka..Kalah menang liverpool smlm xde efek pun pd mana2 team,liverpool ttp dtangga ketujuh.aku agak ini mesti dr team menyur ni,smlm mesti diorg jd lalang sokong chelsea punyala,tp chelsea lak klah,yg digeramkn ttp juga liverpool,hahaha

Power..power..

se7en berkata...

biar diam ubi janji berisi... ini, dah la kalah, lepas tu bising sana sini bajet nak tunjuk dialah penyokong yg paling true, beria-ia nak tunjuk telor sape paling banyak bulu, itu gila meroyan namanya...

kool mcm pakkordi sudahlah

Wahni Rizal berkata...

abdul dan badut...ok..ini baru cool!

rashideeshukri berkata...

buat Miss Reader, entri Luci tu tak cukup fakta yang substantial. tak kisah la dah menang La Liga sembilan kali ke apa ke, kalau tim tu dah duduk dekat nombor lapan liga sekarang ni, serupa macam MU kalah dengan Liverpool je. 'kelab bangang' (kata mereka) kalahkan 'kelab klasemen' (kata korang). tak payah nak sandarkan pada kenangan sangat. kalau nak sangat, sokong la Liverpool.

by the way, gua tak tau apa nak cakap lagi. dah leading dua lepas tu kena tapau tiga pulak. King Kenny kena banyak belajar lagi rasanya. biasa la kalau dah lama tak manage team, agak ketinggalan sikit in terms of knowledge.

apa-apa pun prinsip 'Boot Room' masih lagi diterapkan dalam pengurusan Kenny. bagi je can budak-budak tu main, tak rugi pun. dah berbelas mata tertinggal belakang Top Four, apa lagi nak kejar. gua tengok Europa League je la tiap-tiap hari Khamis/Jumaat season depan.

team kalah yang lain tu bila nak up entri? tak kewl la macam ni.

EQUILIBRIUM berkata...

frankly speaking i'm quite sad to see malaysian reds questioning king kenny method during this qpr defeat. nothing wrong about the tactic or king himself. the players should shame of themselves. what were on their head when 10mins left? why they failed to defend the lead? come on reds.

lang berkata...

Kakaka liverpool pepek

Dark Mars berkata...

aku suka melihat Rashidee membuat ulasan. redha dan tawakal. at least, beliau bertelur 2 biji di kantung, x macam fans lain, yang terkelup isi tinggal kulit bila team sendiri kalah. x ada entri pun, sibuk nak buat entri team lain, siap dok bukak buku sejarah. Respek sama Rashidee.
COYG!

Buenaventura Durruti berkata...

bodo rashidee ni, entri luci tu memang cakap bilbao sama dengan liverpool, duduk mid table league masing2, ada sejarah yang hebat tapi sekarang dah tak power

kemon la rashidee, tau la belajar kat liverpool but try harder not to show ur stupidity here

rashideeshukri berkata...

celah mana dia cakap pasal Bilbao sama dengan Liverpool tu? cuba highlight sikit.

abang Buena-entahhapahapanamakau, tak kisah orang tu belajar dekat mana. tapi respek sikit orang yang nak carik ilmu. jangan nak jadikan point 'budak study' tu sangat boleh tak? sekarang ni siapa yang bodoh?

Wilshere_19 berkata...

haha. rilek la profesor rashideeshukri. fan liverpool mcm ko kan cool. paling akademik. paling power gitu. penuh ilmiah. fan lain sumer bodoh, bangang. ko je la yang bijak. student oversea la katekan. :)

rashideeshukri berkata...

ni apahal pulak ni? bila pulak gua cakap macam tu?

Dewajiwa berkata...

takyah bangga sangat la. study kat Liverpool bajet dah mengalir darah Anfield sangat la. dah dapat genetik dah. kira dah convert jadi true Koppite sampai mampus dah plak. iye la sangat study sana. dulu masa mula berjinak dengan Sokernet bukan main up La Liga punya world. BPL takde kelas la, tak setanding kualiti La Liga la. sekarang jadi kimak plak support team yang kononnya "di mana langit dijunjung" tu. mana La Liga kau banggakan sangat tu? dah la lalang, bebal plak. padan sangat la (muka dengan otak sama bodo).

rashideeshukri berkata...

kamon la, bila pulak gua bangga gua study sini? ada bukti? nak maki beragak la der.

La Liga, La Liga la. amenda pulak yang lu nak kaitkan dengan apa yang gua sokong pulak. macam lu kalau sokong Arsenal pun, mesti lu ada team preference dekat liga lain kan.

by the way, gua anggap macam gua tak nampak je la apa yang lu maki gua tu.

faridzainal berkata...

Kire rashidee ni lg Power dari LM lah kot..better bg die trus jd pngulas sokernet..mesti lg hebat kot..kot lah

Maman berkata...

Jahat sial korang... Rashidee cuba mempertahankan kelab kesayangannya, jgnlah dicerca... hehehe..

Ape pun, pada aku, KOPitiam ttp power, cuma badi dia makin ketara bile jumpa kelab-kelab baru naik liga. Last season kene tapau home-away dgn Blackpool, skrg kene dgn QPR, seri dgn Swansea/Norwich..cuma menang dgn NewUnited je.

Kalau KOPitiam menang semua perlawanan dgn kelab 'belasahan', aku rs dah join Top4 spot.

Yg pasal semua players top or xtop pun tgh perform power tu, aku rasa penangan EURO ni. Ramai nak impress national manager lak. Tp, bile tgk EPL team kat UCL/EUL season ni, England mmg dlm kategori 'underdog' la kan. Sumbangan La Liga pulak antara kelab paling bnyk main piala Europa kali ni, Spain favourite defend champion.

Cuma yg kesiannya, Serie A dah kurang diketengahkan dalam 'perbincangan' korg. Juventus dah kembali jd Big4, Inter dah layu, Napoli on-off, Udinese pun on-off, Fiorentina xconsistent, AC Milan top of the league even main x'seganas' Napoli, dan hampir semua kelab yg ada di top 10 boleh bagi gambaran yg Serie A 'dah kembali'.

Sebenarnya, if Sokernet boleh tambah impak semaksima mungkin dgn up entry wakil bagi La Liga/Serie A/Bundes, sure gile naik rating & add more followers ni. Pasal KOPitiam kalah/menang pun dah ramai yg 'ambil kesah'. hehehe.. Just share my view..

Miss Reader berkata...

Buat adik RashideeShukri, di mana samanya kalah di pentas Eropah dengan pentas di kampung halaman sendiri. Dahla pentas eropah tu tempat berkumpulnya pasukan terpilih di kalangan terbaik.

Substantial or not,that's quite subjective unless you're willing to present your case too.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...