ANDA SEDANG MEMBACA

47

QPR 3-2 Bangang Abadi

Abdul Sokernet Khamis, Mac 22, 2012



The Miracle of Loftus Road.

47 Ulasan:

Melody berkata...

Solat subuh la Abdul

Abdul Sokernet berkata...

Amboi Melody ni, malam tadi berjimak dengan abang masih belum mandi wajib lagi, ada hati nak suruh orang solat Subuh!

Melody berkata...

Giler

Najmi Hayat Bin Abd Malek berkata...

Mohon Liverpool beli Torres balik.

Mambang Tanah berkata...

Abdul kecut telur abadi,hnya kluar bila liverpool kalah.ada power lg ke berjimak ni?hahaha

Muhammad Ichsan berkata...

Abdul memang save pic2 gay cmni kat pc.
mungkin gay agaknye!
gay eh Abdul??
jgn burthurt la... hahahaha


#YNWA

Wilshere_19 berkata...

lorh. fan liverpool butthurt. dia plak tipikal. igt mu je tipikal. haha. menang bkn maen. padahal menang ape je. kalah marah pulak kena kutuk. haha. booo queen kenny. hahaha

RABUN berkata...

akhirnya sekonek kembali ceria...

Plus Ultra berkata...

bindippers butthurt?

serve u right, memang bangang abadi sejak azali

f.islahi berkata...

haha.siap suruh abdul jgn butthurt tuh.padehal diri sendr tgh butthurt.haha cool ok fan liver.ekeke

derp derp berkata...

hai! Eein Antarkuz... sihat??

Wilshere_19 berkata...

kekekeke. fan liverpool ni sensitif la. aritu dah sronok menang, bantai fan2 lain. ni hari ko plak. terima je la. xyah nak kutuk si abdul tu. dah dia mmg tipikal manyu. korg plak tipikal sandarkan pada kenangan. hahaha.

p/s: 3+2 = 5. yeah, we win it 5 times. 5 times. haha

Dark Mars berkata...

Ala, memana team pun, kalau kalah mesti kena nganjing punya! Adat la, yang nganjing pun, team2 atas. Takkan fan Wigan nak nganjing Loserpool kot? Mesti la Man U, Man City, Arsenal, Spurs, Chelsea (ranking EPL terkini) yang berhak nganjing team2 bawahan. Takkan hati panas kot? Tapi kan, kalau aku pun panas! Mana tak nyer, dah leading 2 bijik, boleh kena balik 3 bijik. So, lebih baik lah fan2 YNWA senyap. Bising2 pun x guna, korang kat bawah jugak. Tak ada bragging rights pun.. Chill yah!
Btw, COYG!!

kobetz berkata...

King Kenny ada.. Kapten Legendrard ada, Luis Suarecism pon ada..
isk3.. kesian..

btw,9 games 2 go, if mng smua masih bole menang title nie.. jgn risau!

kah3!!

zu berkata...

haa macam ni la yang kita mahu..
baru la meriah.
time2 camni kalau dapat berbelas2 komen pun dah kira dasyat ni.
makanya liverpool tidak kalah dengan sia-sia.
kemakmuran sokernet bergantung kepada liverpool nih.

Mambang Tanah berkata...

Glamer liverpool ni,sume amik berat.sronok fan lwn bila liverpool kalah.itu tanda team power.chelsea kalah,ada yg peduli?aume wat bodo je,hahaha

Btw,chelsea bjaya mempermainkan perasaan fan menyur yg mharapkan man siti kalah pg ni.xdpt orgsm man siti menang,orgasm liverpool kalah pun,jadilah,kehkehkeh

rashideeshukri berkata...

kamon la, macam ni je yang lu orang boleh bagi lepas dah lama sorok telur? mohon usaha keras lagi, kah kah kah.

safichan berkata...

payah benor aku nak tgk bin dippers ni nak kritik king konek walaupun taktikal team ayam nyer mcm syiall...utk stevie G...ya anda mcm pondan...utk suarez bugs bunny...elok ke PSG secepat mungkin sebelum anda jadik mangsa kebodohan king konek...

talkIZcheap! berkata...

Tahniah Malaysia Airlines! Takde gunanya korang-korang kutuk Liverpool ni, bukan dapat apa pun... Baik aku puji MAS, untung-untung dapat naik flight free... :p

trevor berkata...

tak mengapa, 2098-2099 nanti korang tunggu. liverpool akan bangkit.

keh keh keh.

eh silap bukan ketawa tapi....


...YNWA!!!!!(baca dalam keadaan bergema)

Ajiz Nasution berkata...

Kah kah kah.. dah leading 2 bijik, kena balik 3 kah kah kah.. adakah Webb atau Foy yg jadi Ref? kah kah kah!

(Chelsea is our bitch konon. Baru jumpa our fellow Londoners yg ranking bawah2 pun dah lunyai, ada hati nak berangan jumpa kat Final.. cittt!)

ayobkelubi berkata...

fuyooooooo

cantona79 berkata...

Kalah menang adat perlawanan, tp kalau leading 2-0 dengan baki kurang 20 minit perlawanan something is wrong. Jgn risau masih ada masa buat L'pool..next season masih ada.

pakkordi berkata...

Pehhh.. Van Damme!

Hazard Ali berkata...

Chan Ho Nam?

EQUILIBRIUM berkata...

QPR win was nothing. it just because of luck. with a little of luck #lfc should win last night. worry not with 27 points still up for grab #lfc still have a fighting chance to play in CL next year. Come on you reds!

Unknown berkata...

hahahahaha...da mcm team olimpik lawan Bahrain pulak, da leading 2 bijik kn bantai balik 3

Pet Shop Boys berkata...

Liverpool memang kelakar..penghibur hati aku yang tiada tolok bandingnya. Gua dah tak sedih dah bila Liverpool kalah, gua ketawa...

Kalau Kenny cakap masih ada harapan untuk dapat top 4, aku akan hantuk kepala aku kat dinding sampai lunyai...


Anyway,Athletico Bilbao bukan team cikai ok

p/s -hai Melodi

kei-tan berkata...

#YNWA = You'll Never Win Again....hahahaha

EQUILIBRIUM berkata...

Pet Shop Boys berkata...
Kalau Kenny cakap masih ada harapan untuk dapat top 4, aku akan hantuk kepala aku kat dinding sampai lunyai...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
We were creative, thoughtful and professional but they've walked away with three points. We did concentrate, there's no need to find something. Our players didn't get what they deserved.'

The defeat leaves Liverpool eight points off a Champions League spot but Dalglish said: ‘It’s not over until it’s over.’

Pet Shop Boys....you are not fit to be a Koppites. #lfc is all about #ynwa

mangifera berkata...

Bedul memang suka jilat ludah sendiri. Nak post lagi psl Liverpool tu.

Anyway, Liverpool diharapkan jangan berperangai macam Chelsea, suka suka tukar manager macam tukar pampers baby. Bagi masa sikit k, reti sikit bersabar. Nowadays, semuanya nak instant gratification. Even Pak Alex pun ambik masa before make a winning team out of Man Utd. So, reti bersabar sikit.

But that doesn't mean that LFC takleh improve. Apa yang kita boleh tengok, ability to score goals tu improving.. 11 hit on target, 2 goals. It's getting better than before, Stevie G, Suarez, Carrol, Kuyt and Bellamy trying to glue up. Tapi, defensively, Coates baru main beberapa games, expect la dia masih lagi tak ngam. And we had to admit we miss Lucas sorely, we need another useful defensive midfielder like him.

Yang aku boleh cakap, sabar je lah. Sakit hati toksah nak cakap lah. But those are bad days in the office.

Member aku fan Man Utd cakap, Liverpool cuma on form atau bersemangat bila lawan big teams. He did got a point on that. Mungkin we need the same semangat lawan small teams.

hantuLongkang berkata...

sebenarnya, liverpool menyokong usaha penjualan sticker 'this ayam is belong to anfield' dari abang abdul, usahawan QPR..

dan juga, liverpool taknak abdul tak sedap badan selamanya...liverpool juga sayangkan abdul...korang apa tau?...

//mesej ini diilhamkan dari alasan2 bangang penyokong MU selama ini...we say glory to the whiners...hahah

I Am Legend berkata...

Bagi masa untuk King Kenny?

Aku rasa Liverpool dah bagi masa untuk semua manager dia dari 20 tahun sudah

Uncle Woy aje yang tak dibagi cukup masa

Point of View berkata...

"mada depan kita adalah cerah" kordi

kahkahkahkah, nak cerah masa depan beli jamie mackie la woi!

Miss Reader berkata...

Hari-hari liverpool, liverpool hari-hari. Mana entry Man United ni? Kenapa senyap seribu bahasa?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

The best comeback ever! kikiki

Wilshere_19 berkata...

kamon la rashideeshukri,
sikit2 cuba lagi. org lain xde telor. mcm ko sorg je la ade telor. terima je la dah kalah kena kutuk. men telur2 plak. ko ade 3 bijik ke yg nak bangga2 sgt telur ni.

yg fan chelsea, mmg hampeh. fan menyu, ko nak expect ape. dah nama tipikal menyu. spurs pun bangang kalo ada fan kat sini. hahaha

Maman berkata...

Haha... Badi Liverfool jumpa kelab2 yg baru naik promotion into EPL. Tp xdelah seteruk kalah dgn Blackpool Home-Away dgn telor.

Tp, Chelsea pun kalah dgn QPR gak.

Hmm.. unpredictable siot season ni.

Aresenile menang? Drenthe kata nasib jek.. (Linesman lak 'kowtim' dgn Wengok kali ni)...

Dark Mars berkata...

Nasib? Luck? Linesman kowtim? Kah Kah Kah.. Winning is winning, brader.. AT THIS MATERIAL TIME & MOMENT, LONDON is RED! Accept aje lah, kalau kat atas, baru boleh nganjing adik2 kat bawah yer..! To Chelsea fans, our TM5 played less and score more than your Torreh..
COYG!

rashideeshukri berkata...

dah cukup bagi masa ye, I Am Legend?

cukup apa kalau dalam tempoh 20 tahun ni Houllier dengan Rafa je yang pegang Liverpool hampir enam tahun, dengan owner yang bangkai lagi. kalau yang betul-betul bagi masa tu, Moyes dengan Wenger je la.

Chelsea? with the exception of Special One dengan Ancelotti, yang lain semua hancur.

Buenaventura Durruti berkata...

bijak benar nampaknya rashidee ni sampai terlupa under gullit n vialli, chelsea had seasons di mana mereka lebih berjaya dari liverpool...

dan yes aku juga mcm wilshere_19, getting tired of his lame cuba lagi or try harder comment.

fyi artikel kau kat sokernetamu pun need to try harder and cuba lagi bro

rashideeshukri berkata...

pedulik la zaman lagi berjaya dari Liverpool ke tak. siapa Chelsea kalau nak compare dengan MU even masa Gullit dengan Vialli pun? ada menang FA Cup? takde kan? EPL? tak payah cerita panjang la. even gua pun tak berani nak compare Liverpool dengan MU circa 1998.

kamon la, kalau nak kritik, kritik la dekat Sokernet Tamu. apa hal pulak nak bawak cerita artikel gua dekat sini. kat sana lu cakap la apa yang kurang, bukan dekat sini.

faridzainal berkata...

Rileks rashidee..lu kan banyak telur..kerandut telur lu kan Power..

Hidemichi berkata...

main telur2 ni ayat pancing golongan gay je. cuba ckp pasal boobies ke, titties ke ada pekdah gak.

talkIZcheap! berkata...

komen telur-telur dan kerandut ialah komen lelaki sejati yang tak takut kena pancing golongan gay...

tapi kalo yang suka cakap pasal boobies dan titties plak besar kemungkinan cuba menyembunyikan hakikat ke-gay-an mereka, dan takut terpancing dengan komen-komen berbaur telur tersebut... keh keh :p

Maman berkata...

YELA, DARK MARS. Hehe...
LONDON is red, only in local, but in Europe, LONDON is blue. hehehe..

Tapi, LONDON gak ye dok? Manchs? Merseysides? Hehehe..

To Rashidee, please review 1998, WE BEAT REAL MADRID tau.. hehehe Piala pe ntah (buat2 lupe lak).. :>

Dark Mars berkata...

Hahahahhaha.. Local pun local la, janji Red.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...