ANDA SEDANG MEMBACA

19

Harapan Terakhir Umat England

Lucius Maximus Selasa, Mac 27, 2012 , ,



Tenang menggalas tugas berat di bumi kelahiran Afonso de Albuquerque demi maruah England dan Sir Francis Light

19 Ulasan:

Thaqif Ismail berkata...

pesen chelsea ni tak payah nak try harder pun dah confirm menang.

ronalbi berkata...

2nd

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Singa Aslan kembali!

zu berkata...

aku rasa chelsea boleh je pergi final.
tapi setakat final je la. nak angkat piala, kirim salam laa..

EQUILIBRIUM berkata...

Although Chavski were poor in EPL but I believe they will go all the way to CL final this year. Benfica will not have a chance against compact Chavski. Come on Singa Aslam make British Malaya proud of you.

Raiden berkata...

Ivan the terrible dah kembali!! Bergegar lah Estadio Da Luz nanti.

BTW Chelsea dah standby Ramirez dan Luiz untuk spy Benfica.

EQUILIBRIUM berkata...

As I said benfica will have no chance against singa aslam. Go chavski all the way to the final.

Ajiz Nasution berkata...

KTBFFH!

Maman berkata...

An amazing & worthy game to watch. Chelsea made a 1st away win without conceded for this UCL season when Chelsea led with a goal away.

No way Benfica couldn't score, as JT organized the backline with very well indeed. All players contributed good efforts & believed can win the match.

But, to be honest, Lampard still cannot do a miracle even came in for 20mins left. Pretty sure that Ferreira is/was better option compare to Bosingwa. Keep the faith! KTBFFH!

Melody berkata...

Tahniah Chelsea. YNWA :)

leo berkata...

Melody, Come On Chelsea k, bkn YNWA

EQUILIBRIUM berkata...

I like the way Melody mengdoggiekan chavski with yenuwa sh*t hahaha brilliant.

mirul berkata...

tunggu jumpa real madrid atau barcelona.

baru la tau chelsi ni layak ke tak angkat pial telinga besar.

Maman berkata...

@mirul, bagus2.. Xkan asyik nak gaji besor je kan? so, mestilah kene angkat piala telinga besor pulak.

Kalau angkat betul, gua menangis kegembiraan siot. Yela, wakil England & the only EPL London club that lift up the UCL cup. Now in-making!

aranzedo berkata...

chelsea power !

Raiden berkata...

RDM punya taktikal lagi bagus dari AVB. Siapa sangka Ferreira, Mikel dan Kalou boleh jadi best performer semalam?? Dan 3 player ni lah yang di bekukan sepenuhnya oleh AVB. Good job Robbie.

Raiden berkata...

Maman : gua menanti saat tu jugak. Harap Platini dan UEFA tak robbed Chelsea lagi buat kali ketiga.

Maman berkata...

Damn rite, @Raiden...
All referees mcm nk tunggu saat2 sesuai jatuhkan Chelsea.
Doa2 semuanya berjln lancar..

Ninja Turtleneck berkata...

Mirul,

dah jumpa pun barcelona hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...