ANDA SEDANG MEMBACA

47

Apa kau orang merepek ni?

FdausAmad Isnin, April 02, 2012


"Apa kau orang merepek kat entry entry bawah ni?"


THINGS THAT BOTH OF YOU SHOULD LEVEL!


So shut the fucked up!

47 Ulasan:

saiful aizat berkata...

Liverpool 5 times euro cempien okeh. respek sikit. kelab besau tu.

setakat carling cup liverpool tak tgk laaah.

Melody berkata...

Feel like a Sir.

Meijie Enrique berkata...

liverfool ni apa ar? kelab malam ka?

Pauzi Kassim Rancid berkata...

glory glory Man United

isketambebola berkata...

legend la wei kasi respect, YNWA!
missed robbie fowler

SyDen berkata...

Entri ni betul2 tempting fate, kalau2 MU kalah malam ni.

Red Doss berkata...

ni bukan rekod kelab ye adik2..ni rekod sir alex je br..

se7en berkata...

Action speak louder than words... tak payah beria nak tunjuk telur mcm sesetengah fan 'bajet true' kelab legenda 'you know who'...

klu takdak hasil buat muzakarah buat post-mortem... amik orang yg boleh pakai,absorb what useful reject what useless,

masing-masing buat kerja masing-masing, berbudi pada tanah akan ada hasilnya,

ronalbi berkata...

kah kah kah gaduh-gaduh. kau semua ni hiburan aku.

oohh lala berkata...

Shut the fucked up or shut the fuck up?kalau nak tunjuk bagus,at least get your shit right motherfucker!

talkIZcheap! berkata...

woih, FdausAmad! Agak-agak lar nak copy-paste pun, give the credit where the credit due, man... :p

Gua berkata...

yeahh.. thanks to wikipedia

Hazard Ali berkata...

Shut The Fucked Up adalah amat tepat sekali.. tiada kesalahan tatabahasa Inggeris di situ ('coz we all know who 'the Fucked Up's are here)...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Keh Keh Keh, amek kau! simple je pidomat bagi.

kobetz berkata...

masih ade lg yg team madah pujangga sang arnab berteriak lolong psl 5times chimpien tu.. kah3!

cube mncari kesalahan tatabahasa inggeris..kan dah TERFAKTAB.. kah3!!

impian - menjulang piala di Etihad stadium!!;-)

zu berkata...

ni saper tadi yang nak tunjuk pandai membetulkan kesalahan tatabahasa tadi ni?
salah tempat mau tunjuk pandai daa.. kan dah kena loceng.
dia tak tau agaknya sokernet ni tempat siapa.

liverpool dah, chelsea pun dah claimed, sekarang time manu pulak pancung.
even athletic bilbao pun dah berikan fakta berilmiah tentang mengapa mereka harus dianggap big 3 di la liga tu.
arsenal bila lagi nak melawan?

zu berkata...

ni saper tadi yang nak tunjuk pandai membetulkan kesalahan tatabahasa tadi ni?
salah tempat mau tunjuk pandai daa.. kan dah kena loceng.
dia tak tau agaknya sokernet ni tempat siapa.

liverpool dah, chelsea pun dah claimed, sekarang time manu pulak pancung.
even athletic bilbao pun dah berikan fakta berilmiah tentang mengapa mereka harus dianggap big 3 di la liga tu.
arsenal bila lagi nak melawan?

LS berkata...

tatabahasa pun nak bising. ingat ni sekolah ke? bangang melantun².

sikit lagi 20. lepas tu liverpool dgn shidee boleh diam.

FreeMen berkata...

gua Liverpool fanboy dan gua sokong entry ni.

apa korang merepek di entry bawah ni? masih dlm inception lagi kah? bangun woi bangun. kakakaka.

Maman berkata...

Haha... Tatabahasa pulak dah..!

Anyway, simple tp jitu. Chelsea still made Real Madrid, Barca, AC Milan, Bayern Munich, Liverpool & ManU themselves as our good references to progress & arise to be among of abovementioned elite clubs.

We are in the making & as long as we keep participating in all great competitions, we will won honors & more honors.

Never look behind & get real life!

EG berkata...

Amboih.

RyuJi berkata...

abg abdol kene pecat ke....pesal tak buat keje ni?

gua refresh sokernet seminit sekali sebb nk tunggu post abdol...

mirul berkata...

kah kah kah.

budak budak chelsea dengan liverpool ni dah sedar ke belum agaknya?

Sayur!

GGMU berkata...

maman: 'will won'?? bangang.

ni rekod Sir Alex alone..bukan rekod kelab

R.E.S.P.E.C.T

top_ace7 berkata...

Seram siak game pagi tadi. Minit ke-80 baru dapat score. Lepas tu minit ke-86. De Gea cost us the point last time, but this time around he made 3 world class saves.

cantona79 berkata...

Not getting carried away too soon. Almost there 20,21,22,23 and counting.

pakkordi berkata...

Hai pidomat!

FdausAmad berkata...

Hi Pakkordi!

EQUILIBRIUM berkata...

Red devils wee bit lucky. If not for Webb as usual they will not get that damn penalty. Errr that crap goalie...what his name? The Hare....ermmm lucky lad. World class save my webb.

Pet Shop Boys berkata...

EH nape takde sessi nganjing Liverpool? Liverpool dah teruk sangat sampai nak bahan pun tak sampai hati ek? kah kah kah...

Ayub Kelubi mana? dah pencen Sokernet ke?


QPR Power! macam Athletico Bilbao gak

talkIZcheap! berkata...

ah, tarikh akhir 'penggantungan' Keli hampir kunjung tiba... Mohon dibanyakkan lagi artikel untuk mengubat rindu dendam Keli mengomen...

GGMU berkata...

pet shop boy: gila bangang fan liverpool sampai sanggup menganjing team sendiri utk tumpang glamer dlm entry yg ni.

Hazard Ali berkata...

Apa jadah bercakap pasal penalty pulak dah ni, EQUARIUM oi? Hang tengok game MU tahun bila ni, chek?

Payah.. payah...

Adi Jie berkata...

Asalkan Bukan Man U!!

helmy berkata...

al kisah sebuah mengnyu

Maman berkata...

GGMU mcm sial, semua nak taruk. Babeng lu! Hahaha.. PPuih! Kantoi tatabahasa gua...

Sir Alex alone? No meh.

U can ask FA especially referees, they deserved credit too. Hoho!

Agent47 berkata...

serius liverpool ni mcm nama
kelab pelacuran yg slalu masuk edisi khas...

Pet Shop Boys berkata...

Patutlah Man U menang, Howard yang jadi ref rupa-rupanya :)

Kah kah kah....

GGMU berkata...

pepet boy: try harder.

oohh lala berkata...

Kepala takuk abah kau labu oii.kena tengok jugak kat mana nak guna shut the fucked up dengan shut the fuck up.kalau dalam artikel kat atas,memang tak betul guna shut the fucked up kat situ.kalau bodoh sila tanya pada yang pandai.anyway,liverpool ngan manure utd fans boleh pegi mampos!

kobetz berkata...

masih berkisar tatabahasa inggeris?
hmmm..

equilibrium ni cam sokong libepul pon ada gak..
hmm..

X berkata...

pung pang pung pang pung pang pung pang pelepowwww!!!

hantuLongkang berkata...

charity, community shield pun ko redah, ramleeeee...juara lumba kuda tak nak letak sekali?..hahah

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Pasal fuck dengan fucked pun jadi isu? Bangang tak bertempat. Saranan gua pada pengulas lepas ni sila mencarut dalam bahasa kebangsaan je. Babi misalnya.

Hambali ® berkata...

nak belaja tatabahasa kalu ... lu join DBP la ...

Hazard Ali berkata...

Fuck the Fucked Up. LOL...

LS berkata...

Oohh Lala - lu pegi mampus la beb. semua tak suke lu ni. KAH KAH KAH!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...