ANDA SEDANG MEMBACA

22

King Konek! Syoh.. syoh..




Kena halau dengan player sendiri, ada hati nak lawan SAF.

Pui!

22 Ulasan:

LS berkata...

KAHKAHKAH! apa nasib kena halau? :D

Yozad berkata...

Konek.. Konek..

top_ace7 berkata...

Jonjo Shelvey tells Andy Carroll To get in the Fookin Box -> http://www.youtube.com/watch?v=JKRYlVJ_EHU&feature=player_embedded

kobetz berkata...

aik? player > manager?
aritu kate chelsea wat camni kat AVB?
kah3!

kareem berkata...

err...keli dah nak bebas ni...mohon raikan beliau dengan entri khas..

saiful aizat berkata...

*garu garu kepala*

EQUILIBRIUM berkata...

Sad to see saint stevie shows disrespect to king kenny. He must know where his place among the legends. Hope king kenny will set the record straight and show the player who's the boss.

hADIE berkata...

setuju dengan EQUILIBRIUM...
macam ape yang Mancini buat kat Tevez...

hantuLongkang berkata...

@EQUILIBRIUM:
itu bukan 'disrespect'..
stevie 'menghalau' secara baik demi kenny jugak..kang reina kad merah, kennnypun kad merah...lagi parah..nampak tak stevie melaksanakan tanggungjawap 'melindungi' kenny secara berhikmah di situ :D

tapi, kenny sebenarnya keluar lepas 'cuak' dengan ref yang jugak nasihatkan dia keluar..

ah, kalu kenny buat keras-pedal taknak keluar sekalipun, abdul up-kan entri:
"King Konek! Ligan.. Padang.. Bla.. Bla.. - Ref suruh keluar dia buat pekak, ingat padang tu bapak SAF punya? Pui!"...
dah memang matlamat hidup abdul macam tu, baguslah..sekurang2nya dia ada matlamat :D

Hadi Hamzah berkata...

Chelsea power!

PENDEKAR ALEX berkata...

walaupun aku fan man u, aku rasa kita masih perlu menunjukkan kasih sayang kita kpd liverpool yg dlm krisis ini, kerana tanpa liverpool epl kurg menarik.. dan fan liverpool jgnlah sombong sgt time menang, ingt2lah bagaimana perasaan anda di waktu2 krisis ini

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Abang Long Gerrard!

Hazard Ali berkata...

"Lu Abg Long ka gua Abg Long?"

Salute, Kapitan!

pakkordi berkata...

Kami amalkan konsep YNWA dan bukan kuku besi. Tiada masalah disini.

cantona79 berkata...

KK prihatin dengan situasi L'pool sekarang hingga mempertimbangkan untuk masuk bermain dan sebab itu beliau masuk ke padang untuk tanya Gerrard kalau2 ada jersi lebih. Beliau juga bertanya 'back pass' keeper boleh tangkap bola tak?

leo berkata...

ayat fan liberpool utk protect si KD... fan Liberpool sume t'tipu dgn dakyah ini.
KD mmg di halau oleh STEVE G..
Kesian fan2 Liberpool... fan middle class pnya mentaliti cmni la.
Mng bersorak... tp x sedar kampung tergadai... mcm pak pandir sume.
HAHAHAHA

Remy 10 berkata...

king konek power!!hahahaha

Pet Shop Boys berkata...

Apa punya bangang Abdul Sokernet ni..tu bukan halaulah bongok! tu Stevie G cakap "Lu takyahlah campur King,biar gua settle masalah ni" Bangang!

Bongok punya Abdul sokernet.

Kenapa bangang sangat Abdul Sokernet ni?!

saiful aizat berkata...

kuku besi amendenye bukannya fan man utd penah buat kempen halau SAF pun.

kami gembira SAF diktator kami. LOL.

flamez berkata...

King Gerrard!

madarooy berkata...

mcm2 la fans liverfool ni nk rationalizekan ape yg gerrard buat. padehal jauh dilubuk hati marah kat gerrard, tp x berani nk suarakan..

Remy 10 berkata...

taw xpe..terbukti memang bangang abadi!!yenuwa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...