ANDA SEDANG MEMBACA

35

Dive King Of Scums, Unite!

Ahmad Fairuz Selasa, April 17, 2012

Saya tak tahu nak komen apa tentang aksi Ashley Young baru-baru ini. Yang datang ke fikiran saya ialah hanya pepatah melayu yang berbunyi "paku dulang paku serpih.." atau dalam bahasa inggerisnya "the things we do chip nail nail tray..bla bla bla"

#DiveKingOfScumsUnite

35 Ulasan:

Arsenal gamerz berkata...

Oh come on how about Suarez

Firdaus Alim berkata...

True Enough Pakkordi..Ashley Young Mmg Divers..Oh Lupa Wingers Scums mmg Divers Dr Dulu Cr,Nani N Now Young 2..Disgrace

Maniax berkata...

fan united kutuk2 barca kuat dive, tim hang tu sama ja bangang.

Cornstar berkata...

Yang time Qpr tu lagi epic. Hmmm.

GGMU berkata...

sebagai penyokong Man Utd, saya tidak sokong aksi diving Ashley Young.

sesapa yg dive harus di kondem dan dikondomkan.

hantuLongkang berkata...

@Arsenal gamerz:
oh kamon...ini parodi untuk satu entri lama sokernet..oh kamon lagi sekali..

top_ace7 berkata...

Yeah. Disgrace. Dah penalti lepas tu goal, terus lemah syahwat nak tengok game lagi. Aku lagi prefer goal last minit. Baru debaran!

top_ace7 berkata...

Oh lupa. Oh kamon.

FreeMen berkata...

mengikut fatwa dari Pope FA ada mengatakan bahawa;

BM
"Dive dan Offside yang halal hanyalah utk Negro dan Man Utd semata"

ENG
"Dive and Offside is lawful only for Negroes and Man Utd only"

SPAIN
"Buceo y Fuera de juego es legal sólo para los negros y el Manchester United sólo"

ARABIC
"الغوص وحكم التسلل جائز فقط عن الزنجي فقط، ومانشستر يونايتد"

di terjemah terus dgn menggunakan ihsan Google Translate.

=))

kushyrie berkata...

dengan 4 games remaining..kes-kes terpencil macam ni..

Apa Ada Hal?


dua kali "phantom goal" tu ape cerita?

Oh kamon!

kobetz berkata...

nk dive btol2 camni..
dpt gak penalti n gol..
kerol dive dah le kne maki.. yellow card lg..
suarez dive dpt penalti.. tp abe sezni xbg can..
oh kamon, try harder..

Mista Maman berkata...

Dive? Most of elite clubs dengan stars diorg pun layan dive, Zidane, Messi, Figo, Totti, Del Piero Bergkamp, Veron, Xavi etc. semua ada dive punye cuma kantoi xkantoi je kan.

Yg sedihnya, bile "kene" betul2 xdpt penalti/freekick, naik terkehel/patah2/retak tulang pun ada, tp dive skit je, referee bagi.

Ape pun, manager kelab2 tu gak, kalau xgalakkan/elakkan cara bermain mcm tu, rasanya xdela ketara sgt, ye dok? So, let it be.

Hazard Ali berkata...

Bila dah tahap terpaksa tulis tentang team org tanpa sebab, makanya pathetic entry is pathetic.

Oh kamon...

redzabes berkata...

seperti biasa; "come on, cuba lagi, try harder"

dodol utopia berkata...

oh kamon

se7en berkata...

oklah, katakan gol penalti itu tak dikira kerana dive,

masih ada baki 3 gol nk kena kejar, aston villa tetap kena come on try harder jugak,

Zinedine Zaiddin berkata...

apa hang ingat kalau penalti tu tak skor, boleh yunaited nak bubuh lagi tiga?

jangan jadi lembu please.

hang dah dapat penalti sebab diving macam haram, sah2 la moral aston villa merudum. sekor2 dah hangat hati dengan ref. main mula emosi, berterabur.

kalau penalti aston villa save plak, yunaited plak moral drop, player2 aston villa encouraged utk terus compete.

panas betul teman tengok orang guna komen bodo2 macam se7en ni..

Lock Nain berkata...

dive tak dive dekat atas juga. tak guna marah-marah. tak berubah mata.

oh come on.

Roy King berkata...

Untuk pengembala lembu Zinedine Zaiddin tersayang,

cuba tukar morale down tu kepada COMEBACK...

tq.

keli berkata...

Memperkenalkan pemenang pingat emas sukan Olimpik London acara terjun gaya bebas Ashley Young. Muahahaha...:D

Bukan sorang je Looney, Berbaflop, Well-Black, Chikadees, Nanny dan lagi...lagi..lagi. Baru true King. Tapi takleh lawan Barca. Itu memang chempien.

Nas Mohamad berkata...

mungkin tak sehebat king suarez~

msmz berkata...

ashley black is disgrace to football world...oh kamon....aku mne penah respect scumchester...oh kamon...hampir setiap game mesti ade penalty dan diving...oh kamon....best sial tgk scumchester x bleh gi jauh kt europe...oh kamon...try harder

top_ace7 berkata...

Oh kamon Zinedine Zaiddin,

Saudara macam biasa je main bola kat EPL. Tahu moral diorang down ke tak?

talkIZcheap! berkata...

Zinedine Zaiddin: Teori anda untuk orang yang malas :p

Ape-apehal pun, harap referee sila jangan rabun sangat, obvious dive is obvious!

se7en berkata...

tacing lebih zinebudin zaidin ni.. klu morale drop sebab kena dive jgn main bola la,pegi main batu seremban sana,

borak mcmlah player team kau tak pernah dive..

emo mcm budak perempuan first time datang bulan...

ronalbi berkata...

Se7en bapak ko babi yang suka dive.
sebab tu ko halalkan dive. ko samalah buto dgn j or ji yg sembang dekat entry atas pada entry ni. jenis hisap konek player man u.

faridzainal berkata...

ini ape emo semacam lagenda france zinedine zaiddin ni?kecoh,heboh..lagak samseng betul..

top_ace7 berkata...

Amboi. Butthurtnyerwww.

top_ace7 berkata...

Zinedine Zaiddin ni guru Pendidikan Moral ke? Tau2 je moral orang down. Hehe.

Kassim Selamat berkata...

Fan menyu mmg tersangat paku dulang paku serpih..Setiap game dpt penalti.klu reff xtlg,blm tentu blh menang.mcm lwn dgn wigan.suarez dive,ok salak.CR dulu dive,young dive,ohh..dive adalah halal dlm bola sepak,kehkehkeh

Unknown berkata...

zinedin zaidin... We are the CHAMP20Ns... lu ada..???

Ronalbabi.. Lu memang babi..!!!!

Kassim Selamat... Lu jgn makan babi, HARAM...!!! ahhahaaa...

Ingat komen2 korang penting ker..?? Ada kitorang Kesahh..??

CHAMP20Ns.!!!CHAMP20Ns.!!! CHAMP20Ns.!!!

ronalbi berkata...

unknown ko ni terlebih hisap konek saf ke sampai jadi bebal halalkan perbuatan dive? eja champions pon x betul ada hati nak suka-suka menang liga. jubo mak ko darah la weh.

Lock Nain berkata...

Ronalbi ni kuat betul emo dia. sabar bang, semua mak ada jubo kalau tak kau pun lahir tak ada jubo. kahkahkah.

Qj_14 berkata...

Here comes ronalbi so called citizen again..

ronalbi berkata...

here comes Qj_14 so called asshole again...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...