ANDA SEDANG MEMBACA

16

Power!




Seri 1-1.

Pergh power, power!

Inilah dia hasilnya bila kita mengamalkan prinsip 'kamon la, cuba lagi, try harder!'

16 Ulasan:

Kaki Merapu berkata...

Tahukah anda, pemilik asal "kamon, cuba lagi, try harder" mesti ngah jengguk2 blog nih....

janxxx berkata...

kira okey r tu..seri..sekurang2nya badi kalah tu leh hilang skjap..hehehe..

sayurNARA berkata...

^kahkahkah

keli berkata...

'Chelsea & MU is a fucking disgrace'
dipetik dari kata penyokong Wigan dan QPR

Memperkenalkan negrito diver Ashley Young.

EQUILIBRIUM berkata...

this is what we call karma. this #lfc club won so many titles and cup in 70's and 80's was because of referee. they were english darling. so ref always give them upperhand. but now they were a lesser team and ref as we always know only gives call to bigger and succesfull team.

so me advise to all juvenile who support #lfc please take this ref bias or whatever you would like to call as a reminder what is #lfc become now.

flamez berkata...

EQUILIBRIUM
First, I am not lfc fans and I don't care what happened around 70's and 80's. It was clearly offside today and yesterday too. Just raise the flag. Simple as that. Come on, there is no way refs can't see that. Poor decisions.

Aixat berkata...

Bcakap@menulis mcm x pnah buat silap...huh...

AimYou berkata...

offside tak offside ni kerja linesman sebenarnya. so, kalau linesman tak angkat flag masa offside, macam mana reff nak tahu offside. lain la kalau linesman angkat flag, then reff kata tak offside tu memang bangang namanya.

EQUILIBRIUM berkata...

@Flamez

how could you blame the ref for that diver young penalty? the fault was with linesman. why he failed to raise the flag only Allah know. if you not bothered with the poor ref decision back then, me too not bother with ref decision now. good or bad. you get some you lose some. i have no regrets.

Abdul Sokernet berkata...

Abang sebenarnya pantang orang komen pakai bahasa inggeris dekat abang punya entry.

Kita jangan jadi macam penyokong Liverpool.

EQUILIBRIUM berkata...

Abang Abdul,

Saya memohon maaf di atas penggunaan bahasa inggeris dalam entry abang. Lain kali saya tidak akan buat lagi.

Yang benar,
EQUILIBRIUM

Hazard Ali berkata...

Aku baru ja nak cakap bab tu, nasib baik Abg Besar dah sound. Mekaseh.

Maman berkata...

Kuyt dgr nak kene jual terus 'malu' nak gol dah. Kalau x, setel sudah.

Abi-iRFAN berkata...

Entry ni cerita pasal MU ke Liverpool?

keli berkata...

Banyak betul pantang Abang Abdul. Cehhh.

zeff berkata...

tikus pegang bana la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...