ANDA SEDANG MEMBACA

16

Arsenal 1-0 Man City

Pipiyapong Abdillah Hamzah Isnin, April 09, 2012 , , ,

16 Ulasan:

Mr K13 berkata...

wow dasattt

gula-gula berkata...

nokhorommmm patut la

romulus berkata...

Hang dok wat syok apa pipi..arsenal bkn kuat mana pun

ijan de bunks berkata...

kahkahkah

kira kaki arteta ni sama2 rare earth macam van persie ka pipi?

#COYG

kobetz berkata...

kemenangan disambut di London dan Manchester!! btol rare nie

talkIZcheap! berkata...

Manchester is Red, London too...

Maman berkata...

To be honest, tremendous Aresenile got a blast winning goal!

The shot shattered Shitty fans heart deeply.

cantona79 berkata...

Betapa bahayanya rembatan Arteta sampai ada lambang radioaktif. Atau maksud tersirat kena tendang rare earth jauh2 dan laju2?

Diego Amani berkata...

Tendangan yang ada ART.

-KingSyahmi- berkata...

pipi menunjukkan belangnya sebagai rakyat pahang yg menentang LYNAS

keli berkata...

Fuyoooo! Mungkin rare earth tu dekat kasut dia kot?
Ramai mamat AON part time jadi peminat Arsenal selama 90minit. Muahahaha...

kareem berkata...

Hai keli. Sudah keluar dari pembebasan akhirnya ya!Welcome back!

talkIZcheap! berkata...

sebenarnya ramai dah mamat AON jadi peminat Arsenal (dan Kareem) selama sebulan sebelum ni, kih kih kih :p

RyuJi berkata...

keli kembali dengan penuh keinsafan.....

gabbagunners berkata...

dah nama pun ARTeta...cakap banyak tak guna...

keli berkata...

Macam haram. Gua pun tak jangka abang long macam AC Milan boleh kena gigit telur dengan budak tadika emirates.
Nasib baik sebulan gua bet dengan kareem, kalau setahun kompem gua buka akaun baru. Kakakaka

@Talkizcheap
Gua bukan EQ derrr! Memandai lu ni. Mana gua reti nak speaking London. Muahahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...