ANDA SEDANG MEMBACA

23

Keep Calm coz We're Big 8

Abdul Sokernet Isnin, Mei 14, 2012

Kautim lah sikit Pipiyapong. Kami menang Piala Liga tau, kau hado?  Pasukan lu dan in Arsene We Trust lu tu dah 7 tahun tak menang apa-apa.

Respek la sikit!  Kami adalah Big 8 tau. Next season is our season!

YNWA!

23 Ulasan:

azfar hranica berkata...

apa man u menang season ni ??
final apa man u main ?

Firdaus Alim berkata...

sore looser dah mai..alaa baru sekali trophyless dah nervous lek la..eh salah ade jugak menang dulang..keh3..elok la 2 dulang letak atas kain alas meja..ekekee

Abdul Sokernet berkata...

Abang dengan orang yang dengar lagu k-pop ni memang anti sikit.

Merosakkan diri dan negara.

mirul berkata...

abang abdul ni pun.

kasi can la sikit diorang bersuara.asyik asyik budak man u je.
tak fair play la macam ni.

Adi Jie berkata...

Liverpool Kacak di no 8.

Apakah yg belaku pada no 8??

Tanya Stevie G.

YNWA!!!

talkIZcheap! berkata...

Ironi apabila tempat ke-5 kena main play-off europa, tempat ke-6 terus ke group stage dan tempat ke-8 kena main qualifying round Europa...

Lagi Ironi kalo CHelsea menang UCL, terus Spurs terkeluar dari Eropah? Tapi betul ke? Bukan ke Spurs tetap dapat pergi play-off UCL, dan kalo Chlesea menang pun dia kena main play-off jugak macam Liverpool 2006??

Hazard Ali berkata...

Rilek rilek sudah.
Malaysia juara Hoki Remaja Asia kot.

Maniax berkata...

TO WIN LIVERPOLL MUST SPEND!!
THEORACTICALLY:

130mil = no 8

260mil = no 4

390mil = no 2

450mil = dreammm!!!!!HAHAHA!!!!SAWANSEA!!!

berangan je la awok...

Pet Shop Boys berkata...

Lepas ni banyaklah fan Man U pi support Man City plak. Fan Man U kan ke banyak poser.


kah kah kah

top_ace7 berkata...

Charity Shield?

mr Zul berkata...

kalu liverpool duk kat no 12 season dpn sah2 tukar tajuk jadi Keep Calm Coz We're Big 12..

Mista Maman berkata...

Tenang & relaks sumber kejayaan bagi kelab2 yang "berpengalaman" dalam memenangi "bnyk trophies". Hoho..

gula-gula berkata...

memang mangkuk sapa cakap community shield tu cup

puiiiii

Kurast berkata...

keep calm kononnye menyu..kah kah kah

RABUN berkata...

padan muka ko setan!

keli berkata...

Ok, kelab gua sokong no.8.
Kelab lu no.2 tapi mohon jangan kalah dengan Basel ok. Kalau Barcelona tu gua tak kesah.

flamez berkata...

Big 8? No! Tolong jangan ditambah. Cukup hanya 4. Haha

akubukanpemikirhebat berkata...

Korang nih...siapa kata Menyu tak menang cup tahun nih?

1. Anugerah pasukan paling teruk tahunan.

2. Anugerah pasukan paling jahanam tahunan

3. Anugerah bangku simpanan emas (Berbatov)

4. Anugerah pembelian paling bangang (David De Gea)

5. Anugerah pemain bersemangat menentang Rasis (Evra N***O)

mangifera berkata...

"We're not arrogant, just better"

Gile delusional budak2 Man Utd ni. dah la tu, Pak Alex pun dah meroyan tak suka "Fergie time". Tu la bila dah kalah, meroyan macam tu gayanya. Fergie thinks Man Utd should be get red carpet treatment to win the BPL title, but guess what, you're no longer in English FA grace. Cause you're a fucking disgrace.

Man Utd byk hutang, Man City je boleh sumbat duit byk2 dalam FA English so bye bye United.

Sorry Sorry Man Utd. Pergh..ala2 lagu KPOP dah lagu baru Utd ni.

talkIZcheap! berkata...

delusional delusional pun masih sama mata kat top of the league... takpelah, dah Man City lagi kaya beli player power-power...

Tapi ada satu team tu lagi kaya daripada jiran dia jugak, beli player mahal-mahal jugak, tapi dah la takleh duk lagi tinggi dari jiran dia, duduk no 8 pulak tu, ada hati nak gelakkan tim-tim yang layak otomatik ke group stage UCL... kih kih kih :p

mangifera berkata...

talkizcheap: haha. I predict it will be the end of an era for Man Utd. Winning era that is. Well, I hope my prediction is right.

Enjoy the glory while you can. :)

f.islahi berkata...

Anugerah pembelian paling bangang (David De Gea)? kalau nk compare dgn carrol spe lg bangang? nasib baik awal2 lg ko dh ckp yg ko bukan pemikir yg hebat.

f.islahi berkata...

Anugerah pembelian paling bangang (David De Gea)?compare dgn carrol mana lg bangang?rasa satu dunia tau mane lg bangang.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...