ANDA SEDANG MEMBACA

11

Adik Jack Kembali!

Pipiyapong Abdillah Hamzah Jumaat, September 21, 2012 ,


Setelah berehat selama 14 bulan, Adik Jack akhirnya kembali berlatih. Juara semua piala la Arsenal nampaknya musim ini. Tak sabarnyeee, tak sabarnyeee.






Nama: Jack Wilshere
Umur 19 tahun (kini 20)
Hobi: Bermain layang layang
PMR: 5A 2B 1C
Makanan kegemaran: Cekelat udang
Minuman kegemaran: Air koko
Pemain diminati: Azizul Kamaludin
Impian: Menjadi pemain bola sepak terkenal dan membalas jasa kedua orang tua

11 Ulasan:

azila berkata...

cekelat udang ..wek

Mohd Hairil Affiq berkata...

Aku dah nampak sinar Arsenal kembali..
Team2 lain dah mula terketar2 tengok schedule bila nak lawan Arsenal.
COYG!

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

hari tu nampak dia makan gulai tempoyak ikan patin

Aie Isa berkata...

SPM tak ambik keeee?

talkIZcheap! berkata...

Piala Kecederaan memang milik Arsenal... takpe, bila dah tua sikit, dah cukup fit dan tak injured memanjang, boleh datang ke kelab yang serius untuk menang Piala macam abang RvP buat, ek... :p

azratai punya berkata...

alah, lagi beberapa tahun cukup tempoh matang, main tgh sedap, harga tgh cantik, Jack akan berkrisis dgn Wenger pasal tak menang piala, pastu kena jual, klu tak pegi Barcelona ke Spurs, tak pun ke MU... dah boleh agak dah skrip hidup dia bersama Arsenal... kah,kah,kah

jumari jipan berkata...

Cekelat Udang.. Cilakee...

Hazard Ali berkata...

kenapa nama Abang Alpha dah berubah?
(cubaan untuk membuka topik baru yg lebih menarik)

top_ace7 berkata...

Tazabarnyaaa. Kah kah!

keli berkata...

Feeder club. Memang fakta.

Badang berkata...

Pui....!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...