ANDA SEDANG MEMBACA

17

Apa Kata Wenger

Pipiyapong Abdillah Hamzah Selasa, September 03, 2013 , ,

"Hari ini ramai orang bercakap tentang Arsenal terutamanya tentang Ozil yang memilih pasukan yang benar-benar bermain bola. Kami tahu yang bercakap-cakap itu banyaknya dari Manchester United. Sebenarnya mereka tak perlu risau. Saya bawa Ozil ke sini hanya sebagai tukang baca doa. Tanpa dia pun sekarang, kami yakin musim ini Arsenal boleh menang kurang kurang 3 piala. Cuma saya percaya usaha perlu diiringi doa. Dan usaha tanpa doa adalah sombong." - Arsene Wenger

17 Ulasan:

Fahmi Ismail berkata...

Alhamdulillah. Tak sabar nak tengok Wenger pakai kepiah sambil menadah tangan berdoa,hasil tarbiyyah Maulana Mesut Ozil.

Tanpa Nama berkata...

Hahaha dia tulis mcm ni lagi mendalam terasanya ni, tapi aku sebagai fan Menyu mmg jeles la Ozil masuk Arsenal. Tp rasa best jgk sbb season ni mcm lg menarik. Arsenal makin power, aritu lwn Spurs main cantik nak mampos. Liverpool pn makin agresif mcm nak bangkit (harap2 ler), Chelsea dgn Maurinho nya. All the best Arsenal!

Tanpa Nama

Tanpa Nama berkata...

kepiah satu, warna jdt yer bang!

- RS

Tanpa Nama berkata...

Dey Arsengal full of pedophile!!!



- Tun Mari Mariappan

Nama singkatan DF berkata...

hurmm napelah ozil memilih masuk ke arsenal.

Tanpa Nama berkata...

arsene wenger ni bijak. jual gervinho kepada roma, roma pulak jual lamela untuk spurs, spurs jual bale kepada real madrid dan real madrid jual ozil untuk arsenal. bergeliga otak wenger ni sbnrnya.

Tanpa Nama berkata...

tanpanama mungkin teori wenger berkesan untuk dapatkan ozil.Tpi M.U tetap juara juga

Waqheh berkata...

lepas ni wenger akan keluar tabligh 40 hari...

Mr. Schomey™ berkata...

tak payah tulis panjang2 merapu macam jali bah. satu perenggan je dah power.

Tanpa Nama berkata...

ozil ni kira ketua lajnah dakwah dan tarbiah arsenal la. gua harap setiap malam jumaat ada bacaan yasin di stadium emirates

keli berkata...

Doa apa? Doa minta piala la tu. :D

Tanpa Nama berkata...

Padu artikel ni, xperlu meleret2 sperti di bwah.

In Arsene we trust. Amin..!!

Tanpa Nama berkata...

angkuh, takbur, kelakar, fakta, fantasi, berilmu etc - semua termaktub dalam 1 perenggan neh

SFB berkata...

sian Ozil.. melepas la nak menjulang piala...

Mohd Fauzi berkata...

Hahaha, power3... Tapi jgn Ozil bwk ajaran syiah kt emirates dh la... Takut nnti Wenger kene sembelih kt tepi padang plak

Tanpa Nama berkata...

tunggu je MU beli pepe madrid

ozziul

Tanpa Nama berkata...

Dia main bola bukan nk m'yembelih org..itu bkn namanya game bola..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...