ANDA SEDANG MEMBACA

17

Super Suarez

Ahmad Fairuz Isnin, Disember 16, 2013

KAH KAH KAH !!

17 Ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Setelah sekian lama. Banggang.

Tanpa Nama berkata...

babi. sejak bile sokernenen puja suarez ni..

Tanpa Nama berkata...

Kebabian apakah ini?

Tanpa Nama berkata...

"i am a striker....my job is scoring a lot of goals..."
luis suarez 15/12/2013.....

Tanpa Nama berkata...

Power. Mane la geng2 team tengah liga ni.

Azhanhizan Hizan berkata...

Kah kah kah kah kah kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

sekonek blogspot cuba mengembalikan zaman kegemilangan... siapalah sekonek tanpa Liverpool

hantuLongkang berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hantuLongkang berkata...

hah!aha!hah!aha!hah!
ayuh rakyat liverpool kita ketawa..hahah!
ayuh lah sementara gigi suarez masih ada..hahah!
ayuh semua nanti gigi dia dah takde takut tak sempat pula...hahah!
ayuh rakyat liverpool kita ketawa ketawa ketawa..hahahah!

eleh..macam aku tak tau dah ada orang nak tekan Enter hantar komen aku kaldai penjajah konon englishman warga liverpool celup lahanat..
aku tengah ketawa memang la jendul sikit...jendul-jendul peria, pahit tapi awek kau suka..heh

liverpool dah pun menjuarai EPL hargh!!..YNWA YNWA YNWA!..keh2

Ulasan Dipadam berkata...

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh Luis Suarez.

Tanpa Nama berkata...

Minggu ni hatrik plak... !!! Hahahahaha....

Tanpa Nama berkata...

disclaimer dekat tepi tu alasan admin blog ni untuk kutuk liverpool fc, arsenal fc dan kelantan fa.

tak ditulis dengan nada sinis pun tetapi secara terang-terangan dan berpura-pura intelektual terutamanya salah seorang admin blog ini yang mengeja bangang dengan ejaan salah iaitu banggang. oh dia juga ada terbitkan buku berupa sampah bertajuk kenapa malaysia tidak ke piala dunia.

Azhanhizan Hizan berkata...

Lucy,tolong jawab..

Tanpa Nama berkata...

tolong jawab

kenapa malaysia tidak ke piala dunia

tapi sebelum tu tolong jawab yang ni

kenapa sokernet makin membosankan

Tanpa Nama berkata...

Kalau dah tak serius sila angkat kaki, jalan terus ,belok kiri le lepas tu sila pergi mampos.

sila bubarkan sokernet blogspot ni

kalau nak tgk archive sila ke

SOKERNETSANDARKANPADAKENANGAN.COM

Tanpa Nama berkata...

blog yang kesian. daripada superb terus jadi banggang. eh bangang. ini semua salah dsai!!!

Tanpa Nama berkata...

paling tak bole bla rvp tgn macam ketua kampung tengok ayam tengah belaga dan setuju kehebatan apa yang dilihat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...