ANDA SEDANG MEMBACA

23

Thank You Gerrard

Jorji Isnin, April 28, 2014
Aku tak tahu yang mana lebih menggelikan hati;

i) Melihat Gerrard tersungkur dan menggaru kepala, atau
ii)Melihat Liverpool kalah dan di malukan dengan team B Chelsea.

Dan semua itu berlaku di saat penyokong liverpool angkuh, walau belum ada sebutir piala liga perdana pun dalam sejarah mereka.

Aku nak semua penyokong Manchester United faham, tau dan berani dalam menentang keangkuhan Liverpool dan gigi Suarez. Adalah tidak menjadi kesalahan langsung kepada semua penyokong United untuk turut sama pasukan lain atau apa saja perkara lain asalkan ianya berseteru dengan Liverpool.

Kita boleh berganding bahu dengan Manchester City, apatah lagi Chelsea atau apa saja, asalkan kita dapat kegembiraan ini. Ingat! biar di tempat ke 7 dan tak layak ke eropah, asal bukan Liverpool yang menjadi juara liga.

Biarlah mereka ke eropah sebagai top 4, dan bukan juara, kerana setakat wakil England ke eropah sebagai top 4, Arsenal tiap tahun buat! Habuk pun tarak!

*Gelak jap.

Ok. Sementara itu, Abang Giggs kita entah apa yang di katanya kepada pemain United hinggakan bagai nak gila mereka menyerang walau masa tinggal seminit dan telah pun mendahului dengan 4 gol tanpa balas.

Itulah United sebenar.

Fucking slip,eh?

23 Ulasan:

Tengku Aidi berkata...

Orgasm Jorji

dueng berkata...

hehe. liverpool kalah, penyokong united pulak orgasm. kelab mid table ni memang taknak layan la, buat bazir masa.

tahun depan jumpa kat europe ye. eh lupa, tak main europe kan.

udah2 la tu, insaflah sokong Man Utd, meh sokong Man City meh. padanlah dengan status lalang.

ko tau, bila Man Utd dethrone this year, semua ABU gelak. sebab senyap sikit BBNU man utd ni. sayang moyes tak lama, kalau tak, ada chance relegate, main championship je.

Tanpa Nama berkata...

Ko bebel apa lagi mat? Orang tengah seronok liverpool kalah ni ko meroyan pulak.

Tanpa Nama berkata...

dah kalah tu kalah je la..sembang banyak buat apa. tunggu je la 24 tahun lagi dalam gua tu

keli berkata...

Tolong pekik kuat sikit pasal kami yang dekat atas ni tak boleh nak dengar anda dekat bawah tu. :D

Cepat je up entri Liverpool kalah. Same old sokernet ehh. Hehe


Tanpa Nama berkata...

2 kali buat stupid mistake.. Nak jadi juara camne main macam punai..

Tanpa Nama berkata...

Biarlah di ngan kapten sungkur die...

ayobkelubi berkata...

ji : baru bangun eh?. hahahahaha.

Pert Doherty berkata...

kecoh ah ji

Tanpa Nama berkata...

Punya bebal fan loserpool ni...asal kalah je petik nama menyu kahkah...KTBFFH!!!

Tanpa Nama berkata...

Kah Kah Kah... Lain kali suruh lah suarez tu menggigit baru boleh menang loserfool

Amir_Isfahan berkata...

Baru keluar gua ke? kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

dueng bodoh, diam2 je kalau dah x pernah menang bpl

lilrojak berkata...

Gelojoh Pool ni.

Macam brader yang dah lama tak dapat awek.

Degar-degar sana sini.

Inzal awal.

Kahkahkahkah

Madafakkka™ berkata...

This does not fucking slip??? hahahhahahahaa.

racYnc berkata...

Aku dah tahap kasihan dengan Gerard ni. K tu je.

Tanpa Nama berkata...

diorang lupa kot masa gerard buat2 passing kt drogba dulu semata-mata xnak MU jd juara..masa tu kt mana kedudukan liverpool agaknya?1 dunia kecoh dulu..hahaha,karma beb..karma!

Tanpa Nama berkata...

ko tak takut karma moyes ke bang?

hehehehe

Azhanhizan Hizan berkata...

Eh,ada lak entri dlm sokonek ni..ingat kan dah nak tutup dah blog ni..Tipikal GGMU...KAH KAH KAHAKKKK...

Tanpa Nama berkata...

setelah gua baca entry j or ji dari blog beliau lagi satu yang penuh dengan cerita pasal anak dia, gua perasan yang j or ji tak patut direspek sebab menerapkan nilai kebencian beliau terhadap liverpool kepada anak beliau. mungkin akan ada yang cakap, "anak dia biarlah dia nak ajar macam mana pun..". tapi pada aku, menerapkan kebencian sebab bola sepak adalah perkara paling bangang sekali lebih-lebih lagi menerapkan kebencian yang tak berasas tersebut kepada anak-anak kecil. booo j or ji. kau jangan tengok bola sepak la kalau nak benci membenci. aku harap anak kau akan lebih educated dan sekolahkan kau bila kau tua nanti.

Tanpa Nama berkata...

Relax chor. Org jeles kite kt atas. Relax

Tanpa Nama berkata...

la..aku ingat sokenek nie dah nk tutup..ingat lg entry pasal sluar terlondeh fellaini..lps dari tue sokonek nie mcm haram senyap sbb ManU Gay nie xder citer..now dah ada citer n yang memalukan tue bknnyer ManU Gay yg kalahkan liverpool pun..team lain...sbb musim nie Team ManU Gay mmg jadi lauk idaman Liverpool.mungkin ManU Gay team nie masak lemak cili padi yg bkn liverpool jer suka..klu boleh wimbledon pun nak rasa...hahahaha...

Tanpa Nama berkata...

Liverpool means leave your fool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...