ANDA SEDANG MEMBACA

22

Well..well..well...its Welbeckham!!

Jorji Rabu, September 03, 2014


Tahniah Arsenal!

Walau mendapat tentangan sengit di saat akhir untuk mendapatkan khidmat penyerang prolific muda England ini dari kelab Spurs dan Liverpool, namun Welbeck tegas mahu bersama Arsenal.

Manchester United dengan berat hati melepaskan anak didik akademi ini dengan yuran perpindahan di percayai sekitar 16 juta pound. Inilah bolasepak sebenar. Tak macam kelab lagi satu tu, beli pemain Southampton secara pukal sampai rumput dan tiang gol pun mereka nak beli. Habis Southampton nak main apa? Guli? Ianya adalah tidak beretika dan salah dari segi Financial Fair Play. hmm.. takpalah, biarlah mereka bincangkan sendiri hal ini dalam group whatsapp mereka.


Berjuanglah kau wahai anak muda. Kau ibarat kain putih, Arsene Wenger lah yang akan mencorakkannya. Jika baik, baiklah dia..kalau hitam..hitamlah. Peminat mu di Manchester United akan sentiasa merindui gaya dan skil luarbiasa mu.

Arsenal memberikan jersi nombor 23 kepada Welbeck setaraf dengan lagenda bolasepak dunia, Beckham.

Kelab Manchester United mengucapkan selamat maju jaya!

Sementara itu di Old Trafford kelihatan Radamel Falcao, RVP, Rooney, Mata, Di Maria, Blind, Rojo dan pemain lain sedang gembira membuat latihan ringan di bawah pantauan LVG.

Inilah keindahan bolasepak sebenar.




22 Ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Payung la video back-heel trick dari welbeck woi!

Tanpa Nama berkata...

Inilah dia fan yang syok sendiri..fan yg nk sedapkan ati...jorji bodoh

j or ji berkata...

inilah dia fan yang butthurt sendiri..fan yg nak sedapkan ati..

kui..kui..kui...

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah haram kelakar. jual 16 juta pound pulak tu. masyukk

Tanpa Nama berkata...

Jang..jang. Dengan halus mengutuk liverpool. Powerrr.poweerrr

Welbeck the next henry.

Tanpa Nama berkata...

Dey J or Ji racist madafaka


-Tun Mari Mariappan-

j or ji berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
j or ji berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
j or ji berkata...

Dey Tun, lu kawen tak ajak.madafaka

Bo Watsis berkata...

Padu!

Tanpa Nama berkata...

Bawak bola pon tinggal-tinggal , boleh pi meninggallah , butuh anak haram,munyu,arsengal.

Apostolos Velios berkata...

bodo jugak wenger ni, sanggup abeskan 16 juta beli model iklan songkok. LVG dpt untung atas angin

Tanpa Nama berkata...

Aku bukak sokernet nk baca pun bila ada org lama yg post, mcm jorji ni..yg lain yg baru2 tu smua mcm cibaiii

Tanpa Nama berkata...

dey J Or Ji bitch u the one who not come!

-Tun Mari Mariappan-

j or ji berkata...

Tun, congrats u madafaker!

scott berkata...

belanja lebih 100 juta pound, pemain bertaraf dunia, pengurus bertaraf dunia tapi 2 mata dari 3 perlawanan dan kalah dengan MK Dons. Harapan la musim depan nak main Champion Leagues. silalah teruskan bermimpi.

Nampak sgt alex ferguson gagal mendidik welbeck untuk menjadi prolific striker, arsenal jugak pandai beli welbeck harga murah.

lagi satu, liverpool beli player southampton tapi menang je, man utd beli player real madrid, monaco bagai tapi still kalah jugak. nampak sgt man utd ni menuju zaman kegelapan. #LVGout

Tanpa Nama berkata...

dey good slave J or Ji so godai now!!

-Tun Mari Mariappan-

Azhanhizan Hizan berkata...

Kebutuhan apekah yang membutuhkan butuh ini..kepala butuh..

Ulasan dipadam berkata...

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang menggunakan lori pasir tak berlesen.

Tanpa Nama berkata...

kesian arsenal... kesian sungguh

Tanpa Nama berkata...

kesian manu.. kesian sungguh

hantuLongkang berkata...

laaa apa pulak guli..southampton main bola la...budak MU memang semua gila ke apa?..hahah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...