ANDA SEDANG MEMBACA

17

Burnley 1 - 0 Manchester United

Pipiyapong Abdillah Hamzah Khamis, Ogos 20, 2009 , ,
Keh keh keh. Ni sekarang nak kira macam mana ni? Burnley tu pasukan mana woi? Carrick mana? Menangis pekap muka dengan bantal atas katil?

Nama: Robbie Blake
Kelab: Burnley
Umur : 33
Posisi: Midfield/penyerang
Makanan kegemaran: Masakan emak
Minuman kegemaran: Yang halal
Kenangan manis: Score gol lawan Manchester United
Pemain diminati: Amri Yahyah (Selangor)

"Liat betul abang Burnley ni. Tapi tak pernah jumpa pun kat World Cup..."

17 Ulasan:

Azwan berkata...

malas nak cerita...kodi gila...

1st time dengar nama team Burnley tuh...

hari ini dalam sejarah...

Lee berkata...

tak sabar nak kembali ke ofis yg penuh dijangkiti oleh penganut setan merah

langkasuke berkata...

macam cilake ayat lu pp.. akhirnya terbakar jua setan dengan burnley.. maklumla, kan dah nak masuk ramadhan ni..

kahkahkahkahkahkah..

aremierulez/Amirul berkata...

hahaha...
dgn team taraf liga estet pun leh kalah...

Najat Rasanya. berkata...

hahahaahahahha kasihan kasihan.

hanuman berkata...

hahahahhahaahahah...akaakakaakak...
tiada yg lebih menggembirakan aku dari ni...aakakkakakakak lwn klu celtin tu taraf pasukan selangor(juara piala super),burnley lak taraf apa?pasukan liga FAM?Man Useless taraf apa lak?taraf main piala kambing kat kg je la...ekekekkeke
the most shocking moment in this season for now...worst than perayu penalty,worst than pasukan NASIB...hahhaahha mana dia saki baki setan merah yg lain???aku mau bakar diorang..ekekek
pas ni smua setan2 merah nangis pekap muka dgn bantal atas katil mcm citer industan..ekekeke

joey glider berkata...

wuuu...woi pindah stadium ler weh..malu malu malu...

FIRZA berkata...

pagi ni mcm indahhhhhhhh je........

medihebat berkata...

aku rela jadi penyokong burnsley season nih...kang ujung musim kena turun divisyen pon takpa...Man U, Man U, Man U...

tu kutukan...kan ke kalu kita panggil Man U macam panggil wassap mai nigga...

macdontknow berkata...

emm... syabas Burnley.. tapi harap jangan kecundang di pertengahan jalan ler..

p/s: sebagai genius bola sepak, baik saya hanya mendiamkan diri, kerna saya yakin uncle ferge lebih arif tentang apa yang telah terjadi, apa yang sedang berlaku dan apa yg patut dilakukan selepas ini.. utk semua pemain-pemain pasukan Manchester United jadikan ini sbg pengajaran dan dorongan untuk lebih maju dimasa hadapan!!! Majulah sukan untuk negara!!

born:dead berkata...

man u tak biasa main kat burnley. 1st time pegi sana. tuh yg kalah tuh. lihat keunikan stadium burnley

julu berkata...

arghhh...
sume fans ManUtd bertenang..
kalah menang adat permainan..
tp salah sape skrg ni??
salah Owen??..salah vidic yg nk gi Barca???
salah Ferdinand yg injured???

medihebat berkata...

nak salahkan sapa lagi...? salah kan aje tu..yg gambo kat atas tuh...DEWA PEMUSNAH di zaman moden ini...

Kap berkata...

aku tunggu la liga..
tp gatal nak komen gak..

sungguh merah sepender itu..
wawawwa..

Tanpa Nama berkata...

Sebenarnya Burnley bukanlah calang-calang pasukan; sekarang dah 3 daripada Big Four dah dikalahkan. Arsenal, Chelsea (dalam Carling Cup) dan sekarang United. Burnley juga antara kelab bolasepak tertua di England. Silalah google kalau tak percaya.

Tanpa Nama berkata...

ceh...ckp bnyk time ni..kalo aku segan nk ckp bnyk selagi team aku minat tak menang cup..especially nothhing + zero like looserfool and arsengalism.wakakak..tnggu ujung season je.dh bosan aku dgr komen2 mcm ni.

Tanpa Nama berkata...

arsenal...arsenal...dia punye hebat sampai score sendiri si diaby tuh..kehkehkeh...btol sengal..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...