ANDA SEDANG MEMBACA

28

Liverpool 1-3 Aston Villa

Pipiyapong Abdillah Hamzah Selasa, Ogos 25, 2009
Torres main sampai mata bengkak bengkak menangis.

Kem Liverpool, sila ulas. Kah kah kah.

*Foto dari TeamTalk.com

28 Ulasan:

Dinasour Tua berkata...

Entry paling tak ada idea . . . . Tergesa gesa. . . . . Heh!

maoi berkata...

first game kalah, diorang kata hero kalah dulu..

ni kalah kali kedua ni, macam mana nak kira?

ada alasan lagi ke?

hahaha..

hero konon..

bOsS_nAQ berkata...

wakakakakkaa...pdn muke!!!!...jge2 manu mgu dpn!!!

Pipiyapong berkata...

Dinasour tua,
Gua sibuk kat dapur tadi laa...

Bink berkata...

weh... wat league fantasy football khas for blogger and tkg2 komen kat blog ni.... selain kite hentam dlm blog, at least blh gak lwn dr segi management... ade gak aktiviti sehat... gune premierleague.com punye fantasy footbal...

crazy_labelle berkata...

wahaha... padan muke si hati tisu sume...

siPengarut... berkata...

walaWei gAme tErbaEk...liverFOOL forever...
tuk gaMe manU vs Arsenal...
gua nk tgk review lu pipi...
GLORY uNIteD....

The joker berkata...

hahahaa~~ maner reviu kem liverpool nih?? x puasa tros harini? btw.. gol sendiri tuh mmg superb..

Tanpa Nama berkata...

Wa x paham knp Babitez ni Babi sgt..hahaha...You always walk alone..Liverfool..xyah nk berangan nak menang EPL musim ni..maybe terkuar BIG 4...

mr. hafis berkata...

member gua boikot sahur. gua kejut tadi buat2 pengsan. ada juga dalam 2 hari gua rasa dia punya pengsan tu.

pijo berkata...

YNWA = You'll Never Win Anything

ehehehehh

john jenin berkata...

dinginnya di pagi ini,suasana pilu.terkenang daku kembali game yang baru abes(sila nyanyi ngan pnuh perasaan ye).dingin mane dingin?

ymn berkata...

it's ok....don' t worry my friends..everything will be all right!!! you'll see!!
you'll never walk alone!!... calm down .. take a breath .. we will back on business after we washing all deadlock in mgmt team . yeah ,, as we already know .. we have some trouble with owner. but never mind , stay with us .. stay ..like before .. what ever happened we still are Liverpool .. i repeat YNWA ...

Kap berkata...

Amri Yahyah,
sila selamatkan Liverpool..

Lucius Maximus berkata...

Hari ni aku bangun sahur. Masak nasi goreng Aston Villa bagai. Tak pernah-pernah beb. Aku ingat aku buang tebiat, rupanya sebab Liverpool kalah, kahkahkah!

Aku dengar budak kem Liverpool dah balik cuti raya. Awal giler!

Alke berkata...

Rafa, dengan 2 juta, sila dapatkan En. Amri Yahyah dari pasukan Red Giant.Untuk di masa hadapan, sekiranya mempunyai duit lagi, dahulukan penyerang atau midfield, bukan pertahanan. Pertahanan tidak akan menjaringkan gol setiap perlawanan, nak2 pulak bekas portsmouth. anyway, thanks rafa for the moment, we'll make liverpool fan walk alone.kakakakakaka!!!

zan berkata...

Fuh..bersemangat sungguh komen2 menghentam Liverpool..
Takpe, dalam tomoi, tulang keting perlu dicederakan dulu untuk membuatkan tulang jadi lebih keras dan kuat..

We never walk alone!

medihebat berkata...

bagus zan...seperti sindiran rakan2 lain...hero harus kalah dulu...pastu kalah lagi...pastu kalah lagi...haaa, lepas tu dah tentu lagi kalah...baru la lepas tu akan kalah lagi...bila masa ntah nak jadi hero...eh, aku tgh hentam peminat liverpool ke...?

maoi berkata...

hero kalah dulu la.. tulang keting kena patah dulu la.. masalah management la.. apa la salahnya mengaku.. liverpool main tak bagus malam tadi.. aston villa lagi bagus.. kesian..

ayobkelubi berkata...

perghh..betul punya kena kaw-kaw derang bagi ni,takpelah.tunggu.

giafranco zola berkata...

kalau spurs aku simpulkan seperti pre-mature ejaculation, dalam kes liverfool ni aku simpulkan sebagai seorang yang mengalami masalah E.D atau ejaculation disfucntional.

Elok pemain liverfool ni semua minum minuman herba seperti tongkat ali, kacip patimah. Rasanya elok mana-mana stokis kopi janda di malaysia menjadi penaja baru liverfool.

Salah satu punca masalah ejaculation disfucntional ni ialah kerap minum arak. Dan dalam konteks ini penajaan carlsberg patut di kensel dan diganti dengan kopi janda bagi memulihkan semula tenaga dalaman para pemain liverfool.

sekian pandangan ikhlas dari zola.

Melayu Republik berkata...

Liver-fool!

xWadi berkata...

zola..saranan engkau membanggakan administration Stamford Bridge.

Tanpa Nama berkata...

chelshit

FIRZA berkata...

pe klas LiverFKGFool.....wa dh bleh agk dh bnde2 mcm ni...

atok berkata...

ak suke tgk hiasan kat muke tores ngan carra mlam tu
hahahha

Tanpa Nama berkata...

gjhgj

-azura- berkata...

sian torres.. suruh dia pakai ubat mata eyemo arr kasi segar sket mata tuh..kuikuikui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...