ANDA SEDANG MEMBACA

37

REVIU: MANCHESTER UNITED VS ARSEWHINER 29/08/2009

Kali ini reviu bergambar. Pertama kali dalam sejarah liputan ulasan perlawanan bergrafik, hanya di sokernet (jika bukan pertama pun, kami anggap yang pertama)



Arsenal turun dengan bekalan ini



Minit ke 40 - OMG, lawanya gol



Minit ke 59 - Rudeboy balas.


Minit ke 64 - Pemain baru Manchester United tambah onak dalam hati.



2-1. Wisel berbunyi. Arsenal jadi Arsewhiner. (nota: semua di bawah adalah quote Ketua kem Arsenal Pipiyapong)











Better luck next time.

Apa yang masa depan Arsenal selepas perlawanan yang meruntuhkan hati pengurus, pemain dan peminat?

Di bawah adalah jawapannya;


Okey geng Manchester United, damage done, up to you guys menambah cuka dalam luka.

Sign off, for now...

37 Ulasan:

FIRZA berkata...

ah...xkan pipi goyang kot....hakhakhak...

mchammond berkata...

ha ha. amik kau. tuhan bayar cash je. hari tu kau menipu lompat sana sini tipu ref, skrng ni baru kau tau... padan muko kau!!!!!!

fiza berkata...

saya rasa si diaby ni kena bomoh sampai hilang ingatan seketika. tu yang dia lupa mana satu tiang gol sendiri. kes ni sama macam lucas. nampaknya 2 kes berlaku dlm masa yang singkat. agak2 fifa boleh terima ke kes macam ni jika aduan dijalankan?

Tanpa Nama berkata...

hahahaha apa citer ni, 2 game awal 10 bijik score. 3rd game sebijik dr arshavin dan sebijik lg own goal dr diaby. xde consistent langsung, nampak sgt xde arah tuju gaya permainan arsenal mlm tu. eboue cuba nk tiru gaya eduardo, tp dia lupa dia bukan dlm kotak penalti lg, bengap mentega betul. luck or no luck, a win is a win. losers kept on whining hehehe

encheridzwan berkata...

kehkehkeh.

ulasan terbaik

speedrider berkata...

takper. hari ni hari korang. tunggu hari kami pulak

Tanpa Nama berkata...

rooneyver diver sejati
tabik dengan ref yg mengangkat nama rooneyver sbg diver pengganti ronaldiver

gianfranco zola berkata...

ada ni kang brader PP katop sokernet ni..

hahahaha

Mr Mir0 berkata...

btol2....
dh kalah
kalah je la
bising2 npe?
diaby yg xde otak
x kn nk salahkn van der sar plak...

deusXmachina berkata...

rasanya meriam kt logo arsenal tu dh bleh tuka kot...
letak c4 ke....xpun mercun thunder clap....erk8888

Man U 2 Arsenal 1 berkata...

letak mercun bawang lagi o.k la bro!

Sir Marcello berkata...

yes..kena dah!!

FIRZA berkata...

mercun bawang tu mmg klako......hakhakhakhak....

M-Yusof berkata...

hehehe..

Emmanuel Eboue pun kena kad kuning sebab dia tak pasal-pasal dive walaupun takde satu pemain man u pun tackle die..(sebelum die dikeluarkan)

eduardo pun mase tengah lari-lari tepi padang pun jadi sasaran ejekan penyokong hard-core united..(mungkin sebab kes sebelum ini yang mencalarkan reputasi fans arsenal.. hehehe..)

persoalannye: siapa yang kaki dive?

kesian arsene wenger mati-mati ingat last minit v.persie punye gol, tapi beberapa saat selepas itu, dilihat menendang angin yang tidak bersalah..

alahai la arsenal..

Alien.Gory berkata...

aku da agak pasal ape ferguson kewl je beli owen sama velensia. die da pasang pemain dalam team lain.
Arsenal-diaby...

Chelsea-shevchenko mungkin? pasal bengan sama celsi

liverpul- sama lagi, lucas r...

man city-lu igt fergie kewl lepas tevez? spy tu

Man u 2 Arsenal 1 berkata...

tuan admin,

saya ada beberapa soalan.

1-nape takde review pasal inter lawan milan?
2-review uefa super cup pun takde?
3-manchester city mane?
4-la liga dah start kan?
5-bundesliga punye game pun tak pernah ada review?
6-nape semenjak arsenal kalah, update lain pun sket punye lambat. result2 lain pun xde.

o.klah. itu aje.

Tanpa Nama berkata...

ref memang tolong man u. fan man u je yg xnak mengaku bende tu.

Tanpa Nama berkata...

macam la rooney x dive mase penalti tu. nk tulis pk pakai otak la. jangan tulis syok sendiri je. haktui

Xam berkata...

hahaha lebih baik kalah dengan MU...daripada kalah dgn Burnley.

M-Yusof berkata...

weh tanpa nama,

cube ko tengok balik video kat youtube video man u vs arsenal arituh.

agak-agak ko, ada tak Manuel Almunia touch kaki rooney?

kemudian ko youtube balik, tengok video arsengal vs celtic, ari tuh.

agak-agak ko,bahagian anggota boruc yang mane touch kaki eduardo?

"nk tulis pk pakai otak la. jangan tulis syok sendiri je. haktui"

aku tambah: lu pikir la sendiri..

aremierulez/Amirul berkata...

ya..
di mana review milan vs inter..
game best mcm tu tak kan tak de org nk review kot...

M-Yusof berkata...

kepada xam,

sape kate arsenal tak penah ngan burnley?

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/league_cup/7749865.stm

Xam berkata...

erk?itu carling cup bang..haha

M-Yusof berkata...

yang penting kalah, betul tak bro..

hehehe..

jumari jipan berkata...

milan vs inter, real vs deportivo, juventus vs roma, valencia vs sevilla, bayern vs wolfsburg ????????...

review la woi!!...

Viva Arsenal berkata...

heemm, rendahnya thp mikir penyokong MU...kampungan deh.

man berkata...

yang kalah akn menyalahkan yang menang..

biasa la.. ego.

mek berkata...

yg menang rasa team dia bgs, pdhal sume tau MU menang nasib, aided by ref pulak tu..

INDRA QIRANA berkata...

aresen wanger dah jadi badut...tu lah latih team budak tadika he he...Arsenal betul betul mengecewakan harap harap main macam ni bila jumpa liverpool eh...

-azura- berkata...

Itu la.. ckp besar sgt.. nak ganyang Man Utd kat old Trafford konon... huhuhu
glory glory Man Utd!

maoi berkata...

penyokong team yang kalah mesti panas.. itu pasal kutuk man utd macam2.. hahah.. kelakar kelakar.. pastu nak ungkit game lawan burnley pulak.. hahaha.. dh kalah diam2 sudah..

Xam berkata...

Maoi - apa barang diam?dah tentu sokernet ni blog satira bolasepak.tak meriah la kalau yang kalah diam yang menang bising.heh.kelakar.

NaNa berkata...

@viva arsenal, terimalah kekalahan dengan hati yang terbuka, be a gracious loser, not a whiner, tingkatkan tahap pemikiran tu...jangan hulu sangat.

Alke berkata...

Mana arsene jadi a gracious looser? every time kalah ngan Man United, nak pulak time dia ingat arsenal tengah baguih, semua salah, kecuali tactic dia dan pemain dia. sudahlah arsenal, you can never win with boys, only Man United do!!

dewajiwa berkata...

hahaha.
team meriam dah hilang punca.

melayurepublik berkata...

xpalah, arsenal kalah dengan champion lepas.

ok lah lagi. tak malu la sangat dari kalah dengn 'burnley'(ceh, dah kalah lagi mahu petik point len)

xpa2, jumpa di emrates nanti larh mengenchester ye.

p/s: tp series rooney divers dowh, dia lompat dulu baru almunia sampai, tengok blek betul2 la weh.

zul berkata...

hahah sadis ni... ayat makan dalam semua... wakkakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...