ANDA SEDANG MEMBACA

23

Ya, Arsenal Tewas Kepada Manchester United

Pipiyapong Abdillah Hamzah Isnin, Ogos 31, 2009 ,
Masih setia dengan baju Arsenal di Jalan Old Trafford 3/12C (depan rumah lama Diego Forlan)

Buat masa ni, gua di Disneyland. Bila dah sampai Malaysia nanti, gua ulas pasal perlawanan tu. Celaka, tak sabar-sabar ya lu orang?

23 Ulasan:

M-Yusof berkata...

hahaha..

maEL berkata...

heh,
cepat2 balik tu..
gua nak dengar penjelasan lu..
kekeke..

julu berkata...

yezzzaaaa...
big boss Pipi muncul jua..
x sabar nk tgk cmne pipi tegakkan benang yang basah.. arsenal loser..

nienakariena berkata...

muahahah... bila arsenGal dah kalah lu buat2 bz ekk..

sEmut berkata...

kirim salam sama minnie mouse

alepp liverpool berkata...

nampak sangat arsenal tak terer.
van persie sibuk main crossbar challenge.
arshavin menggelupur buat run jenis2 motor pulas minyak masuk gear satu.
eduardo cuak.tak dive pulak masa game hari tu?
diaby..outstanding performance.

menjerit gua kat kedai mamak.

Manyoyo berkata...

Credits to Arsenal, unlike Mancheater @ Mangkuk United who didn't play football. Shame on ferguson, shame on bulldog rooney.

hilman.teddy berkata...

shame on u dear. chill sudah. bola tu bulat. kalah,kalah. menang menanglah.

joey glider berkata...

per citer nie beb..per citer...

FdausAmad berkata...

Asal kalah lari pegi merata ceruk..duduk je la kat Malaysia brader.

Tuh baju tu Al-Ikhsan ka jln TAR?,hikhikhik

bigmanufan berkata...

to manyoyo,

learn how to spell properly and stop being sarcastic, btw u're not funny at all. loser

Lucius Maximus berkata...

Sial, pergi Disneyland tak ajak aku

-azura- berkata...

Hahaha... glory glory Man Utd!
kirim beli patung mickey yea..

mR. 32 berkata...

sabo pipi...
kite fans arsenal kene trime kekalahan ni..
kali ni hari diorg...
sok2 hari kite plak...
kt disneyland tu nnt jgn lupe wt solat hajat, kalo bleh qiamulail skali laa...mntk supaye arsenal mng
hehehe

jayB berkata...

Lu mmg peminat Arsenal sejati. Tetap setia dalam apa jua keadaan. That's the spirit PP!

man u 2 arsenal 1 berkata...

takpe pipi. arini ari dorang. lusa ari dorang. tulat ari dorang. tubin ari dorang. minggu depan ari dorang. hari2 ari dorang.

ari arsenal bila?

tunggu wenger beli amri yahyah kot!

Tanpa Nama berkata...

ala.. bola kan bulat. macam2 bole jadi. let the football do the talking. and pipi do the commenting. hohoho..

man u 2 arsenal 1 berkata...

mari kita dengar luahan hati arsene wenger masa gua lepak ngan dia lepas game aritu.

"pernah saya lihat sebelum ini, pemain united melakukan 20 kekasaran tetapi tidak dilayangkan kad kuning. memang takjub."

gua cakap kat dia.

"udah2 la tu. lain kali lu jgn ajar eduardo tu wat benda tak senonoh. kan tuhan da balas?"

manyoyo berkata...

to bigmanufan,

it wasn't meant to be funny..btw, i'm not an arsenal fan, but from a neutral perspective, MU were pathetic against arsenal, really there was nothing to gloat about the manner in which MU bt arsenal..

Alien.Gory berkata...

lu ngan wenger same je
die igt old trafford ni disneyland ke ley wat lawak2 lak kat sini...

Tanpa Nama berkata...

Hambik kauuu.....wahahhahhaha.
sebenarnya mana2 kalah pun pun aku sorakkan.
M.U? Arsenal?
wakakakaakakakkak
-peminat Liverpool

medihebat berkata...

yes...kau mmg cool tanpa nama...tapi arshavin mmg letop la malam tuh...pro habis...kalu tak dah lama fletcher kena seligi dgn mamat tu lepas kena bentes...

wanntalk berkata...

emm selamat pulang..lu takde hari lain ke nk gi disneyland..puasa la wei..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...