ANDA SEDANG MEMBACA

12

Stoke My Fire Torres Baby

Jannah Khamis, Ogos 20, 2009 ,
Wow.

4-0.

Menentang Stoke City.


And ManUre kalah 1-0. Dengan Burnley.

Adakah ini mimpi?

Untuk rakan-rakan Kopites sekalian, mari berlagak sebentar.


Gambar dipinjam dari sini dan sini.

Menang itu menang itu menang. A win is a win is a win.

Tak kira lah meraih simpati gol penalti ke apa ke. Apa ManUre tidak mahu seri penalti dari kalah 1-0 dengan Burnley FC?

Kamon la braders.

Yang penting sekarang teruskan perjuangan my love. You'll never walk alone. Bola itu bulat. Hari masih muda. Mari kita terus maju jaya.

Dan Torres baby. You know I love you so much. Keep on scoring ya darling.

12 Ulasan:

Tanpa Nama berkata...

yeah yeah Liverpool u'll never walk alone...

manyur=sayur hua3

zan berkata...

Tapi berita kemenangan 4-0 ni terasa kecil dibandingkan dengan kekalahan 1-0 Setan Merah kepada team yang pakai jersi 50 tahun dulu..
hehehe

ymn berkata...

ha ha ha ... aku rasa Portsmouth dapat motivate dr game nie .. cuak gila saper lwn portsmoth weekend nie..

Tanpa Nama berkata...

el nino dh mula mengganas...
go the reds....

Ejoi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

tim cap ayam menang 4-0,
tim cap setan pegang tongkat tewas 0-1,
hahaha.. AlonSold betol

aremierulez/Amirul berkata...

Go go Liverpool..
YNWA..
Liverpool is back on the track

aremierulez/Amirul berkata...

to all liverpool fan..
sila pergi kat link bawah ni dan sign the patetion utk menghalau mangkuk ayun dari US dari menganggu kelab kesayangan kita ni....

http://www.petitiononline.com/ggthout/petition.html

Kap berkata...

aku penyokong morientes..
so aku tersokong liverpool..
peace.

Pegasus berkata...

yeah!!!! Glen Johnson, satu-satunya hasil belian Benitez yang berbaloi...

robben16 berkata...

Youll Never Win Anything

FIRZA berkata...

stoke city tu taraf2 kampung baru fc je.....wa tak kagum lgsg.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...