ANDA SEDANG MEMBACA

16

Man Utd 2 - Liverpool 1

Oh haiz!

Eh kalah ek? Park Ji Sung scored the winning goal pulak tu. Wow. Hebat.

Bangga kerna dia berasal dari benua Asia. Orang kampung la kira tu kan?

Saya menonton game ini live. Warden asrama subscribe ESPN rupanya. Rupanya Cikgu Ap peminat Man Utd. Sambil nonton borak-borak pasal World Cup akan datang. First half Cikgu Jannah happy, second half dia happy. Nasib baik asrama tak kena bakar malam tu, masih ada waras akal.

Is it just me or game ini amatlah boring? Semua bermain berhati-hati. Sampaikan Park Ji Sung boleh score the winning goal. Dan Gerrard gi minum teh tarik kat tepi padang sambil borak-borak ngan linesman.

But the hero of the match, aku rasa, goes to the referee. Badan sasa macam rugby player. I got distracted from the game watching him police the boys.







So congrats Kem Manchester. Good luck menentang Bayern Munich nanti ya?

16 Ulasan:

ChesterChaz berkata...

jujur sungguh ulasan mu itu.. hehehe

sephia berkata...

ulasan yang sgt berhati2..hehe

Jannah berkata...

Sebab tak mahu abang Vovin marah-marah sama saya bah. But betul kan Howard Webb ni macam hensem pula. Huhu :P

sephia berkata...

secebis hensem dr torres barangkali..lol

DIYSAR berkata...

perghhhh sasa sungguh badan abg reff itu

Karipap Sardin berkata...

Tough giler...tu pn supaya x kena buli dgn player..sbb tu dia bina muscle. haha

Raiden berkata...

dah macam Bruce Willis plak..haha..dengan Park Ji Sung tak tertarik ke Jannah?? kehkeh..

starr struckk berkata...

err, manchester united lawan bayern. liverpool lawan siapa ye?

deus X machina berkata...

Liverpool tinggal Europa League je la...keh keh

Alke berkata...

kalau nda silap, Webb ni memang kerja polis. takpun keje post office.kalau aku tak silap.

Jarr berkata...

hahahahaa...entry man u menang liverpool aku rasa akan berterusan sampai abis season,sampaila kick off new season august nanti..dasat btol.

MaOi berkata...

jarr : tak kot.. nanti liverpool lawan chelsea.. akan ada post baru lak.

MaOi berkata...

owh.. tk dilupakan man utd lawan chelsea nanti.. mesti ada post baru..

Jarr berkata...

owh itu sudah semestinya, tapi kalau man u vs liverpool ni bahan sepanjang tahun.keh keh keh.

mana pergi pengulas liverpool?

anNa|Liyana berkata...

i cant wait for man utd n chelseanye match...
the biggest match ever..aku rela man u klh gn liver tp bkn dgn chelshit.

talkIZcheap! berkata...

jarr: "mana pergi pengulas liverpool?"

Jannah lah pengulas Liverpool!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...