ANDA SEDANG MEMBACA

18

Keganasan Orang-Orang Jerman

Lucius Maximus Jumaat, Mei 28, 2010 , ,

Jerman menewaskan lawan mereka, Eppan, 24-0 dalam satu perlawanan pemanas badan Piala Dunia semalam.

Miroslav Klose (5), Mario Gomez (5), Piotr Trochowski (3), Andreas Beck (2), Toni Kroos (2), Cacau (2), Stefan Kiessling (2), Lukas Podolski (1), Semi Khedira (1) dan Arne Friedrich (1) adalah mereka-mereka yang berjaya menyumbatkan gol.

Sudah terang lagi bersuluh, siapa bakal juara Piala Dunia 2010.

18 Ulasan:

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

1st...
akhirnye...
hahaha...

eppan tu team mane??

The Charlatans KL berkata...

semi khedira ke sami khedira? mamat ni muka cam borat sekali aku tengok.

Wan Perlis berkata...

agak2 la 24-0

Farid Fernandez berkata...

hhahahahaha

Besi Karat berkata...

yeah jerman boleh jadi juara piala dunia 2010 Under-20.
kahkahkah!

Nina Nurziana berkata...

go german!!!!

henrymevez berkata...

Mmg best betul la team Jerman nih...Eppan FC yang majoritinya terdiri drp pemain piano profesional pun boleh belasah 24-0...fuh....!

Kuwe berkata...

Eppan?

Apa cilake aku google keluar Eppan an der Weinstrasse. Skuad budak restoran?

Diaz berkata...

Jerman Barat nih takde keyakinan diri buat friendly ngan team internasional yg lain....

Holden Caulfield berkata...

sekolah tamil ladang bikam,perak nko tak nak lawan?

chait..

-zAp- berkata...

tapi eppan tu team amatur ja.budak2 pulak tu..leh la belasah..jerman x konfiden nak lawan team2 yang masuk world cup

E berkata...

yeahh!! dah nampak dah bayang2 Klose bakal dapat Golden Shoe lagi WC kali ni. mengulang sejarah di WC 2006! wuhhuu!

Bert berkata...

ni main pingpong ke boling padang ni smpai 24-0??

E berkata...

korang yg nyokong Jerman ni, VOTE ke tidak kat sebelah tu? sila VOTE ok. TQ :)

TQ luci sbb byk buat entri Jerman. kem2 lain hambar.. Kem Jerman gak yg meriah! Yeay :D

iftitah berkata...

aiseh. mana penulis Oranje nih.

takkan tak cukup korum kot?

Holden Caulfield berkata...

Kem-kem lain terutamanya Argentina tak nak gebang lebih-lebih sebelum perlawanan..relax la..belum start..

Jarr berkata...

Eppan FC..kah kah kah...
okla merasa score banyak..

azri berkata...

Germany kalo big2 tournament confirm perform sbb adidas mmg benchmark team Germany kalo nak bikin boot, jersey dan yang plg penting skali bola...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...