ANDA SEDANG MEMBACA

45

Prebiu: Liverpool Lawan Chelsea

Lucius Maximus Sabtu, November 06, 2010 , ,




Tepuk amai-amai
Belalang kupu-kupu
Torres jangan nangis
Drogba beli susu

Susu lemak manis
Santan kelapa muda
Liverpool dapat telur
Chelsea terklasemen

Chelsea telah memenangi 2 EPL, 3 FA Cup, 1 League Cup dan 1 Community Shield semenjak Liverpool kali terakhir memenangi sebarang piala.

1 Februari 1992, Dennis Wise dan Vinnie Jones bertandang ke Anfield dan melekatkan kad bertulis "We're bothered" di atas papan tanda 'This Is Anfield' sebelum perlawanan. Chelsea menang 2-1 kemudiannya.

"I don't think anyone is intimidated by Liverpool any more. Their reputation has almost disappeared" - Graeme Le Saux (otai The Blues)

45 Ulasan:

ijan berkata...

fes ke???
ke da ade sistem buang kire2..
haha

asal gmba senget2 nih...
hehehe

muhamad imran berkata...

klasemen tu ape maksud dia? aku dah lama wonder dah

Faiz Tapit berkata...

3rd!! ha'ahla,, aku pun tak tw mende ape klasemen2 tuh.. hahah

Faiz Tapit berkata...

lupe nk ckp,, sokernet dah makin cantik... tahniah

y.a.n.a berkata...

bola tu bulat...
kot mlm esok dia nk msk gawang chelsea spe tau kn?

fan2 chelshit sekalian, xyh la nk bangga sgt gn 2 kali mng epl tu..
x hadaplah...

-bkn fan liverfool, tp anti chelshit-

looking for jarr

Lucius Maximus berkata...

Hi Yana!

Lann Shaukani berkata...

Y.A.N.A - NICE!!

Nak tengok Joe Cole leh skor ke tak :D

Prof Zul berkata...

damn! apsal kat IE gmba center, tapi kat FF gmbar senget ke tepi.

julu berkata...

kalo kat indon ayat die bunyi mcm ni
" chelsea menduduki klasemen sementara EPL "

so, tafsir sndri la sbb aku pn faham2 cmtu jek..
kalo lucy ade other definition xtaw la..

y.a.n.a berkata...

hi lucius..:)

hi lann..
relak ar..joe cole xleh score, reina boleh tlg..hehe..
kdg2 nganjing liverpool best gak..
hahaha..

mu kalau tak mng mlm ni mmg bg aku malu saja..

brandon flowers berkata...

smart gile header. tapi mmg penat r keje nk tukar header je

.Gory. berkata...

Panik juga tengok sokernet sekarang.

keli berkata...

Mmg rase chelsea menang mlm esk. Tgk game liverpool kt europa mmg xleh bwk klu lwn chelsea. Pe2 pon depends kt RH & Stevie G skrg nie. MainCHEATster Punaited mng pon kalo ade gol free dgn adernyer jaguh terbang terjun Nani. hehehe....

kareem berkata...

gelap la kotak komen ni.Ngan font gelap tambah background gelap,leh pinau mata...haha

delarocha berkata...

rileks la, lwn liverfool jee.. kojo sonang ei tu

Nik Saiful Anuar berkata...

it is not easy when powerhouse leads the army

Zaidi berkata...

Tetapi malangnya, setelah berbilion wang telah dihabiskan untuk membeli pemain dari kelab lain, Chelsea masih gagal memenangi UEFA Champions League walaupun setelah beberapa musim menjadi kelab yang kaya. Kah kah kah!

y.a.n.a berkata...

sy sgt bersetuju dgn anda zaidi...chelsea blm ckp hebat nk tandingi MU...

park really spark tonite...
mmuuuahhhh!

julu berkata...

mmuahh jugak yana.. eh..
MU makin terok.. o'shea main centre midfield.. arghhh.. ferguson2.. apa tactic ko nak wat ni.. GGMU

ijan berkata...

tgelak je tgk player mu...
ingt kn nk seri lg...
membe2 mu ak sume frust tgk line up mu
kah3

y.a.n.a berkata...

aku pun sbnrnya dah tension thp dewa bila tau mu nk seri...

tp MU ni luck dorg mmg sentiasa ada..

talkIZcheap! berkata...

player ramai injured pasal tu byk rotate posisi, kena plak gi gamble dgn Hargreave... bayar duit perubatan mahal2, aku rasa dia dah pautu daftar OKU dah...

tapi sebenarnya diorang nak prepared lawan Shitty Rabu ni (tak silap), so, setakat serigala ni, hantar Bebe sudah.... :P

p/s: apa la korang kutuk2 Chelsea tak menang CL, Shitty yang cnfirm2 takleh menang EPL lagi kaya apa, heh heh...

btw Y.a.n.a, Chelsea dah menang EPL 3 kali, dan overall League 4 kali... 14 kali lagi banyak dari Men Yu... eh?

talkIZcheap! berkata...

btw, semalam Hangeland score minit 94.14 untuk seri dengan Aston Villa, injury time cuma 4 minit... apa ni? Fulham pun dah start beli ref jugak??

dulu pun mamat hangeland ni skor lawan MenYu minit2 last jugak... :P

delarocha berkata...

sejarah chelsea baru nak bermula

kareem berkata...

mane button klik komen??takkan aku nk klik kat headline je kalo nak bace komen??ayoyo...

blitz berkata...

kareem : kat setiap entri ada kotak merah belah kiri.. klik situ beb..

theyohan1234 berkata...

sombong tul entry nih..harap2 abg jerat hatrik mlm ni..

--Bukan fan Livpool

theyohan1234 berkata...

kt sbelah dh ada scoreboard..tahniah2

ijan berkata...

da tukar ijau..bru la best..
mse kuning nk bce pn otak jd kuning hahaha

kareem berkata...

mekasih blitz..haha,kecik beno xnampak aku..

Cik Wahida Jumaat berkata...

balik ke kg halaman semate2 nak tengok game Chelsea malam ni.baru da feel..hahhaha...

Obefiend Weiland berkata...

@KAREEM

kecik? bapak bagak warna merah lagi

LOL

TENGKU berkata...

Graeme Le Saux---otai ke??
ucl xdpt pun?hahaha..

Obefiend Weiland berkata...

banyak trash talking dan belagak dalam ni

malam ni semuanya setel

aku tunggu nak menganjing je

siap la hangpa esok

brandon flowers berkata...

mintak2 ob wat komik bangsat menganjing lagi. baru bergema penganjingan itu

hellghast berkata...

test

keli berkata...

Enri ni utk fan MU ker....? Nape pnoh MU fan pye komen? Haaa kempunan la ni psl MU pye entri xde.hehehe.....

-Bukan Fan MU-

pjoe berkata...

http://11gunners.com/wp-content/uploads/2009/11/terry5_666x450_492361a.jpg

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

abe torres mengamuk woi!

aranhellstorm berkata...

KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHAKHAKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH!!!!!!!!!!!

ABG LUCY JGN LA SAMPAI AMEK MC PLAK ESOK..WAKAKAKA!

YNKA:YOULL NEVER KLASEMEN ALONE....HEHEHE

mohd berkata...

lu bongkak sgt lucy....

lagi satu..x perasankah semua lu punya tilikan terbalik???

kahkahkah...sengal!!!

tenkiu abe torres!

zool the Hitler berkata...

woof woooof... woof woooof... woof woooof... woof woooof... woof woooof... woof woooof... woof woooof... woof woooof... woof woooof... woof woooof... woof woooof...

y.a.n.a berkata...

Saya dah kata liverpool mst menang!
Jarr,I love ur team.
Merealisasikan kenyataan ku melihat chelshit kecundang!
Ur right...have faith.

Kepada yg pandang sepi kt liverpool tu,teruskan...

GGMU!

Awang Joe berkata...

chelskid kna telor dua bijik...hehe...

yuri berkata...

gelot la yana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...