ANDA SEDANG MEMBACA

22

Selamat Hari Lahir Abe Joe Cole!

Jannah Isnin, November 08, 2010
Joseph John "Joe" Cole dilahirkan pada 8 November 1981. Beliau adalah seorang pemain bola sepak Inggeris yang bermain untuk Liverpool dan pasukan nasional England.

Beautiful boy all over the world.

With lovely smiles and hearty eyes.

Tetapi semalam beliau tidak beraksi semasa kemenangan Liverpool menentang bekas kelab beliau iaitu Chelsea. Hal ini demikian kerana beliau mengalami injuri hamstring.

Cake!

Walaubagaimanapun, kami dari Kem Liverpool di Sokernet ingin mengucapkan Selamat Hari Lahir pada beliau, dengan ucapan cepatlah kamu sembuh dari sakit kamu agar dapat kami melihat kau menyumbangkan gol-gol hebat untuk Liverpool.

Happy 29th Birthday Joe!

22 Ulasan:

FreeMen berkata...

sebaya akak jannah eh? =p

Jannah berkata...

Saya 26 ler.

kitt berkata...

habis keluar kek-besday boy bagai, sempena menang smlm ek..
amboi..amboi..amboi..

haha.

Jarr berkata...

Joe Cole ni asal budak Batu Buruk dulu ni.Main ngan kelab Perkasa Alam.Happy besday la utk dia.

p/s: pidomat ckp sabtu tu hari, Ji Sung tu budak tanjung malim.aku mmg caya statement dia.

y.a.n.a berkata...

tarikh yg memberi tuah...


eh, lyn sokernet ni, ke laut la buku-buku aku...adoi...

Faiz Tapit berkata...

sebaya pp ni

Obefiend Weiland berkata...

semalam nampak Carly Zucker Cole

comel bini dia

bagai fish n chip dibelah dua. Baby Cole pun ada

bless the kid

Jarr berkata...

ha'ah la Obe..comel anak dia.
Bini dia juga..
takpe, Joe Cole sejak main kat Anfield dia terlindung ngan anasir anasir antar mms bulu perut kat stripper mahupun awek2 gile glamor.

Liverpool ni consider mcm tmpt rehab org ade ketagihan seks.Tapi bab pukul orang takleh wat ape la, dah nama Scousers.

Pet Shop Boys berkata...

Amboi amboi penyokong Liverpool ni....sekali menang terus riuh sekampung ye haha...

bertalu2 post Liverpool.

takpe, bukan selalu pun menang dgn Chelsea kan?

love u Torres...

FreeMen berkata...

oh sebaya torres eh kak jannah? =p

mohamadShafiq berkata...

lawa bini die wehh...

zu berkata...

hadiah deepavali.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

pet.. tajam menusuk kalbu ayat lu.. hahaha..

ijan berkata...

agak r...da lme sunyi dgn post2 dri liverpol expecially jannah
keh3

kareem berkata...

posting yg tak sesuai untuk blog setaraf sokernet

Obefiend Weiland berkata...

apa yang sesuai untuk taraf sokernet kareem?

Kuasa Autonomi berkata...

Haha, setuju dengan obefiend weiland! Carly Zucker itu agak cute!

Jannah berkata...

It is a birthday wish. Tiada niat untuk membubuh cuka pada luka. Joe Cole pun tak main game semalam. Kareem ada masalah peribadi dengan Jannah ke? Aku pernah tolak cinta kau?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

haha.. rilex jannah.. enjoy la kemenangan semalam.. kareem acah je tu..

kareem berkata...

adikmu menolak cintaku...Hahaha..

Obe-Komik bangsat lu meletakkan taraf yg tinggi pada sokernet dude!

Jannah berkata...

Kareem nak signed copy of Ana's album? Buy one pass to me I get her to sign for you? Ngam kan?

kareem berkata...

Kenape tidak diberi free saja pada saya?Itukan lebih mulia memandangkan raya haji pun hampir tiba ni kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...